Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nubreed

nagyúr

válasz Kvelstadt #536 üzenetére

OK. Na nézzük. :)

Szóval Claymore-t szeretem mert jó hosszú és tényleg gyorsabb picit mint a Bastard sword. Egyelőre a Claymore -om (de amúgy a Battlex Axe és az Uchi is) +10 -es mert még nincs elég chunkom, hogy +15 -re fejleszzem őket. Sen's fortressben egy cso jó cuccot farmoltam, pl itt volt az általad is említett gyűrű amivel több cuccot lehet találni. De pl itt volt a Lightning spear is. Ha felfejleszteném, ez is jó lehet időnként.

Na várj. Én kinyirtam két nagydarabt is Sen's Fortessben. Az egyik ugye az Iron Golem Boss volt, a másik meg az a böszme, aki azokat a hatalmas tűzbomákat vagy miket dobálja rád, ha ott vagy a fenti részen. Már csak az maradt, aki a gyolókat dobálja le a lyukon keresztül, de ő igazából nem ártalmas ránk nézve. Melyikre gondolsz? MErt én nem vágom melyik nyitotta ki a kaput.

Na a Ring of Favor and Protection gyűrű nekem is izgatja már jó ideje a fantáziámat, ha jól emlékszem azt Anor Londoban meg lehet szerezni (de majd mindjárt megnézem wikin, hogy hol).

És természetesen én is szeretnék +% -os soul ringet, az melyik, mi a neve?

Én is az adott helyzettől függően váltogatom a gyűrűmet, a Havel's ring állandó ugye a megnövekedett equip load miatt, hiába nehéz a stone armor én szeretem, elég jó általános védelmet nyújt, de csak akkor tudom hordani a full settet, ha rajtam van a Havel's Ring.

Anor Londo nehéz, pl nehezebb mint mondjuk a catacombs vagy a Demon Ruins vagy Ash lake? Egyébként ez az a 3 hely ahol még nem voltam, de már nagyon mennék. Demon Ruinsról azt olvastam, hogy ha jól emlékszem 5 taurus demon is van ott? És a néma járást adó gyűrűvel egyszerűbb egyenként elcsalni őket...

Új hozzászólás Aktív témák