Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

válasz nubreed #598 üzenetére

Szeretem én csak túl nagy túl nehéz és ha már itt tartunk a BK shield fire resist-je 95 pedig csak egy mid shield. :)
    Annak idején én is Great shield-eket használtam és azokra esküdtem. Volt is 3 féle a 3féle resist miatt de aztán rájöttem hogy kisebb shield-ek is tudjak azt még ha nem is akkora stab-al.
    Egyébként a gyűrűkről annyit hogy Pl eg 95fire resist-es shield kifog egy fire támadásból 95%-ot mig a fire ring annyit csinál hogy hozzáad 50-et a firer resist-edhez, szóval nem mindegy hogy gyűrű vagy pajzs.
    A curse ring is úgy működik (bár pajzs nem ad curse-t szal ezt csak mellékesen) hogy a meglévő curse resist-edhez ad még 400%-ot azaz ha pl nincs curse resist-ed akkor a gyűrű sem ér semmit.
    Magic gyűrű ugyan ez, ad +50resist-et míg a crest shield kivéd 85%-ot.

Nem lehetetlen az ashlake vagyis még csak a great hollow gyűrű nélkül. Ott a dingy set ami ugyan csak ruha de curse resist-ben nagyon jó ás pont azért kapod.
    Bloodshield meg curse ring nem sokat támogatja egymást mivel az egyik bleed-ing ellen vég a másik meg ugye curse ellen. Vagy én nem értem a kérdést?

Tele van a ruins de nem nehezek. Van még egy stray demon akit már lenyomtál asylumban is kétszer szóval az már meglepetést nem fog okozni. Az első láva akármi boxx meg egy vicc. csap egyet, elgurulsz aztán csapkodod a csápját és így tovább.
    Aki a láván sétáló gyűrűt adja az egy kicsit érdekesebb mert úgy mozog meg ugrál hogy ha belockolod akkor semmit nem fogsz látni a képen ha meg nem akkor nehezebb védekezni.

A bed of chaos-ra gondolok.
    Nem olyan kemény csak csinál szakadékokat majd aztán meg beleseper és nem érdekli mekkora poise-od van vagy bármi amit használsz.
    Egyébként nem lenne nehéz csak itt mindegy hogy gurulsz e vagy mit csinálsz mert két nagy kezével sepreget és ki sem tudsz térni előle.
    Én mindig meg szoktam próbálni homeward bone nélkül mer jó lenne egyszer egy körből leverni de az még nem sikerült.

Új hozzászólás Aktív témák