Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt
    veterán
    válasz nubreed üzenetére #537

Battle axe marha jó fegyó szerintem első játékban. Sőt most kivételesen 2.ban raktam le mert benéztem a dex-et és nem tudtam feltenni a BK axe-ot.

Anor londoban azoktol a szárnyas dögöktől ki lehet farmolni az ő spear-jukat. inkább azt húzd majd ha akarsz egy lighyning-os spear-t is.
    Egyébként én is csináltam egyet amit már korábban írtam. A boss spear-jét. de csak maz faithel(40) les erősebb mint a demon spear amit most írtam.

Van még egy óriás.
    Azt úgy találod meg hogy bemész a fortressbe és rögtön leugrasz alulra és ott balra lesz egy bejárat meg egy létra. ha felmászol a létrán megütöd szembe a falat és eltűnik. Mögötte lesz a kapu felhúzó óriás.

A ring of favor-al majd vigyázz mert ha leveszed eltörik. szóval ha felraktad többet ne vedd le.
    Persze lehet szerezni másikat anor londo-ban a painted world-ben amibe a babával jutsz be amit az asylumba szerezhetsz meg. (na ez egy infódús mondat volt :D )

A +soul%-os gyűrűt majd tomb of giants-ben lehet megtalálni a katakombák után de arról majd dobok videót mert elmondani nem egyszerű.
    Egyébként valami silver serpent ring a neve. szal olyasmi a kinézete mint annak amit találtál csak fortress-ben csak ez ezüst színű.

Pont ez a baj a havel-el. Hogy ha felveszed és kihasználod akkor nehéz megszabadulni tőle pedig a ring of favor +20%ai jobb csak valszeg valamennyit vissza fog esni az equip-ed.

Anor nem nehéz.
    Sok óriás guardian lesz meg silver knight de silver az nem az nem ellenfél neked ahogy a black sem. Az óriások meg lassúak és könnyen kiszámíthatóak.
    Nem is tudom nehezebb e a catacombs. Idegesítőbb az biztos.
    Ash lake az semmi. Van ott egy hydra ami ellenfél. Azon kívül meg pár kagyló. persze vigyázni kell velük is de nem olyan veszélyesek.
    Demon ruins meg olyan hogy én azt szoktam utoljára hagyni és mire oda érek pl első végigjátszásban már nem azt jelenti a taurus mint a játék elején. Meg lesz hej megküzdeni velük. meglősz egyet nyíllal, odaszalad levered és lövöd a következőt. De több mint a taurus van. Megszámoltam de el is felejtettem. De legalább 7 van belőlük egy helyen. Aztán később még van egy-egy néha egy útszakaszon.

Új hozzászólás Aktív témák