Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

válasz nubreed #354 üzenetére

Annyi a segítség hogy mikor a sárkányos hídon átszaladtál volt egy fickó a híd előtt aki a napot bámulta.
    Na ha beszéltél vele akkor úgy menj a gargoyle boss-hoz hogy human formába vagy ls akkor rögtön a boss bejárat előtt megjelenik egy sárga jel a földön amiből meg tudod át idézni hogy segítsen. de annyira segítőkész hogy vele párban a két boss nem fog egy percig tartani.. :)

Én nem haszntáltam a gargoyle axe-ot mert nem tetszik a mozgása. ha csapkodsz vele hajlik a nyele. de egyébként még az is lehet hogy jó cucc. sosem néztem mivé lehet fejleszteni.

Nyílhoz meg annyi kiegészítés az előttem szólóhoz hogy megfelelő nyílhoz megfelelő lőszert kell felpakolni az invetory-ban. Persze ez logikus de pl crossbow nyíl nem meg a sima bow-hoz.
    Meg még annyi hogy a crossbow csak úgy tud lőni hogy már bemérted az ellenfelet. Ellenben a bow meg úgy is tud hogy majdnem fps nézetből célzol (nemtom nálad egér vagy mi lehet) és úgy távoli célpontokra sokkal jobb lőni. Nem is beszélve arról hogy lesznek helyzetek mikor érdemes nyíllal meglőni egy ellenfelet és elcsalni a tömegből mert együtt sokan lennének, akármekkora dark souls játékos az ember..
    Sőt van ellenfél aki közelről halálos de távolról le lehet úgy nyilazni hogy meg sem indul feléd. Ez kicsit érdekes egyébként de néha érdemes ezt kihasználni.

Új hozzászólás Aktív témák