Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Honor Magic V2 - origami
- Apple Watch
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Annyi a segítség hogy mikor a sárkányos hídon átszaladtál volt egy fickó a híd előtt aki a napot bámulta.
Na ha beszéltél vele akkor úgy menj a gargoyle boss-hoz hogy human formába vagy ls akkor rögtön a boss bejárat előtt megjelenik egy sárga jel a földön amiből meg tudod át idézni hogy segítsen. de annyira segítőkész hogy vele párban a két boss nem fog egy percig tartani..
Én nem haszntáltam a gargoyle axe-ot mert nem tetszik a mozgása. ha csapkodsz vele hajlik a nyele. de egyébként még az is lehet hogy jó cucc. sosem néztem mivé lehet fejleszteni.
Nyílhoz meg annyi kiegészítés az előttem szólóhoz hogy megfelelő nyílhoz megfelelő lőszert kell felpakolni az invetory-ban. Persze ez logikus de pl crossbow nyíl nem meg a sima bow-hoz.
Meg még annyi hogy a crossbow csak úgy tud lőni hogy már bemérted az ellenfelet. Ellenben a bow meg úgy is tud hogy majdnem fps nézetből célzol (nemtom nálad egér vagy mi lehet) és úgy távoli célpontokra sokkal jobb lőni. Nem is beszélve arról hogy lesznek helyzetek mikor érdemes nyíllal meglőni egy ellenfelet és elcsalni a tömegből mert együtt sokan lennének, akármekkora dark souls játékos az ember..
Sőt van ellenfél aki közelről halálos de távolról le lehet úgy nyilazni hogy meg sem indul feléd. Ez kicsit érdekes egyébként de néha érdemes ezt kihasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Határozatlan időre kiszáll az Asus a mobilbizniszből
- Honor Magic V2 - origami
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs