- Mobil flották
- Yettel topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Hang problémát megoldottam, az AC3 Filter kavart be, az érdekes, hogy csak ennél a játéknál csinálta, ezért nem tünt fel eddig, hogy PCM -re és LPCM -re is be volt jelölve, hogy az is az AC3 Filteren keresztül menjen, kivettem a pipát ezek elől és most már van hang.
Más: Undead Burgben miután azt a 3 nagypajzsos, hosszú kardos arcot, lehet menni jobbra lefelé egy lépcsőn és balra felfelé szintén egy lépcsőn. Na, ha balra le megyek, van ott egy ilyen nagyon durván kinéző arc, kb másfél fejjel magasabb mint én, nagyon durva páncélban, hatalmas karddal, ha nem vigyázok pillanatok alatt leszed. Ha védekezek a pajzsommal akkor hárítani tudom a támadásait, de fogalmam sincs, hogy kéne őt kinyírni. Tudnátok ebben valami tippet adni? Állandóan megöl, nem tudom átverekedni magam rajta, mi lenne itt a jó taktika?
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars rajongók
- Házimozi haladó szinten
- Hogwarts Legacy teszt
- Gitáros topic
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest