Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt
    veterán

ha az undead elejen levo kereskedot olted meg gond egy szal se. van nala par hasznos cucc ami jol jon de semmi olyan amt kesobb ne szereznel-kapnal meges emiatt ne jutnal el mindenhova.
    en a nyil miatt tartottam meg. azutan hogy mar mashol is tudtam venni megoltem a kardjaert. nem hasznaltam ugyan de katana es az nekem kell mert as kard! :D

ha a masik kereskedot olted meg aki egyben kovacs is akkor baj van. o fejlesztene neked majd nehany specko fegyvert meg a sima atlagos kepesseg nelkuieket is amik szamomra nagyon fontosak voltak.
    de ha meg el akkor te is vehetsz bunbocsanatot fent a templom tetejen a paptol, es akkor lenyugszik.

(#289) mad1
    ez a sorrend elerheto neten is pl ds wikia-na mi ha erdekel majd belinkelem. ott angolul le van irtva minden helyszinhez minden info de en abbol nem sokat ertettem, szoval en csak a sorrendet hasznaltam pl ilyen miatt hogy en is betevedtem a katakombakba. ocsem emg anno firelinkbol kapasbol nem burg fele ment hanem le new londo ruins-ba ami nem kicsit eros volt kezdesnek :D

Új hozzászólás Aktív témák