Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Bejött a taktika, összefarmoltam tegnap este, ha jól emlékszem 17 db Large Titanite Shardot lent Blighttownban, a nagydarab csúszó-mászó piócáktól. Ideje tovább fejleszteni a fegyvereket.
Ja és előtte megszereztem a Rusty Iron ringet, így nem lassulok le a mocsárban/vízben.Rájöttem egyébként, hogy a legtöbbször azért halok meg ha találkozok egy combosabb ellenféllel (mondjuk egy black knight), mert kapkodok és sietni akarok. Ha ügyesen taktikázok és kihasználom az alkalmat amikor megnyílik és nem kapkodok, gyakorlatilag egy karcolás nélkül le tudom gyakni őt. Ez így volt tegnap is mikor visszamentem Undead Asylumba, hogy megszerezzem a fent említett gyűrűt, ott volt egy Black Knight a folyósón és 3-szor megölt, mert hülye voltam, 4edszerre összekaptam magam, esélye sem volt.
@toturi: a BK Greataxe Black Knight Greataxe -ot jelent?
Ja meg még egy: egy egy fegyvernél lent a statjai alján van 4 ikon, ezek mellett (nem mindegyik mellett) van egy egy betű, pl b-t vagy c-t sokat láttam. Azt már tudom, hogy ez jelenti azt pl, hogy tud e skálázódni a strenghttel az adott fegyver. Az egyik kérdés az, hogy gondolom akkor dexteritiyvel is skálázódnak? Már hogy ha van ott betű. Jól sejtem, hogy A - tól E-ig vannak a betűk és minél közelebb van az A-hoz annál hatásosabb?
Más: megvettem a Pyromancy flamehez a Fire orbot a csávótól a Firelink shrineban meg kicsit fejlesztettem is vele a pyromancy flamet, de nem volt nálam túl sok soul akkor, nem vittem végig 15-ig. Na de nem is ez a lényeg, hanem mikor a bonefirenél próbáltam az Attune Magic -et kiírt, hogy nincs elég attunement slotom. Az Attunment statomat még eddig nem fejlesztettem sokkal fontosabbnak tartottam az Endurance -ot, Dexterityt, Strenghtet, Vitalytit (ebben a sorrendben), szóval ha fejlesztem az Attunement statotmat, lesz majd slotom is a mágia berakásához, vagy más kell hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 27% - BeQuiet! Pure Loop 2 FX 360mm Vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja és előtte megszereztem a Rusty Iron ringet, így nem lassulok le a mocsárban/vízben.