- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4v3
őstag
válasz Sirandrish #769 üzenetére
Erre már így nem emlékszem, de ha megnyitod a fájlokat notepad-al, akkor lehet bennük állítgatni dolgokat, hogy jobban nézzen ki, ne legyen kurzor meg hasonlók.
-
D4v3
őstag
válasz Sirandrish #766 üzenetére
DSFix és DSMfix nélkül valóban kb. játszhatatlan, velük viszont már simán végigtolható bill + egérrel is.
[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
Már rég volt, de valahol a karakter lapon lesz egy százazlék, hogy mennyire vagy leterhelve. Az minél kisebb, annál gyorsabb vagy és szerintem sokkal többet ér egy gyors, fürge karakter, amivel el tudsz ugrálni bármi elől, mint egy tökig páncélos, ami ugyan csökkenti a sebzést, viszont lassú leszel. Eleve meg kell tanulni idővel, hogy lehetőleg meg se üssön senki, ha lehet, ezek után meg a nehéz cuccok tök feleslegesek amúgy is.
A csontvázak eleinte viszont tényleg nehezek lesznek, ne arra menj Próbálkozz felfelé a lépcsőn a híd alá menni Undead Burg és Parish környékére.[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
válasz Big Bopper #724 üzenetére
Gwyn? Próbáld meg parry-zni és hipp-hopp lemegy.
Amúgy hamarosan jön a Steamworks-ös DS a windows for live helyett. Lehet kicsit fel fog lendülni a játék újra. Mentésekeg meg acsikat majd manuálisan kell átvinni az új rendszerbe steam-en. -
D4v3
őstag
Ha jól emlékszem, akkor a 2 harang gongatása után jön elő, annál a bokáig érő, vizes oltárnál lesz majd, észre fogod venni... ha elaludna, akkor rá kell ütni EGYET és akkor felébred. De nem ő teleportál Ahhoz a cucchoz meg kell ölni Anor Londo végén Ornstein-t és Smough-t. Kemény fight, talán az egyik legjobb, ha kell, Solarie-t meg tudod idézni a harchoz. Utánuk kapod majd meg a teleportálós cuccot, amivel bizonyos bonfire-ök közt tudsz mozogni gyorsan.
A firelink-es csajt meg úgy tudod feléleszteni, hogy szintén Anor Londo-ban, pont az említett boss-ok előtti részen elkezd pulzálni egy item-ed, amit a csaj hullájánál találtál. Azt használva meg tudod invade-elni az arany páncélós csóka világát, ahol, ha megölöd, akkor fel tudod éleszteni majd a csajt újra. -
D4v3
őstag
New londo-ban kicsit trükkös a boss fight, fel kell venni egy talán Abyss of akármi gyűrűt és valahol a víz leeresztése után lesz egy lefelé menő csigalépcső, aminek az alja a nagy semmibe vezet. Na ide ugorj be, de úgy, hogy a gyűrű rajtad van és ott lesz egy boss egyből (illetve 4 de majd meglátod ).
Tombs végén is lesz egy boss, menj amerre az út visz, beérsz egy barlangba, ahol oldalt kell menni végig a fal mellett, majd egy másik helyre, ahol kis fura bébi csontvázak vannak (egyébként jó hely humanity-t farmolni) és a terem végén pedig le lehet csúszni Gravelord Nito-hoz. -
D4v3
őstag
Amit kaptál lordvessel-t a csajtól a boss mögött, azzal egyrészt tudsz teleportálni a tüzek között, másrészt abba kell tölteni 4 boss lelkét. Úgyhogy 4 irányba tudsz most menni: Demon Ruins -> Lost Izalith, New londo ruins, Catacombs -> Tomb of the giants és Duke Archives. Ha a 4 lélek megvan, akkor tudsz Frampt-nál lemenni az occsó bosshoz, viszont ha van DLC-d, akkor még ne menj le, hanem menj át a DLC területre és azt fejezd be előbb.
-
D4v3
őstag
Sajnos már nem. Az lett volna a lényeg, hogy nem mész tovább a lávás boss-nál, hanem a shortcut felől mész be az ajtón. Ott a földön vannak ilyen bogarak és az egyikük belemászik Solair-be, ha az eredeti úton közelíted meg Lost Izalith-ot, aki megőrül és megtámad. Ha a shortcut-al mész be, akkor megölöd a bogarat és Solaire élni fog, plusz kapsz egy világító fejest. Amúgy az utolsó boss szerintem nevetségesen könnyű az előzőekhez képest, úgyhogy a segítsége nem annyira fontos. Praise the Sun!
-
D4v3
őstag
Poise arra jó, hogy ne kerülj stagger-be, amikor megtorpan a karakter és nem tudsz mozdulni normálisan. Nem árt persze, de a legjobb, ha meg se ütnek
Én a végén greatshield of artorias, paladin +5 set, havel és favor ring-ben voltam egy black knight greataxe +5 fegyverrel. Így pont 50% alatt tudtam lenni és elég nagy védelmem is volt. -
D4v3
őstag
válasz Big Bopper #580 üzenetére
Ha a Prepare to Die Edition van meg, akkor van plusz tartalom, de az utolsó boss-t nem szabad megölni, ha oda is el akarsz még menni.
Először el kell menni Darkroot Basin-be a hidrához a vízbe, ott tovább lehet menni a vízben egy barlangba, ahol lesz egy crystal golem, benne egy csajjal, akit ki tudsz szabadítani. Ez után Duke Archives elején lesz egy másik, hasonló színű gólem, aki dobni fog egy pendant-ot, amivel ha visszamész az előző helyre, be tudsz menni egy portálon, egyből egy aranyos boss elé -
D4v3
őstag
Dumálni is tudsz a boss-al, és ha nem ütsz rá, akkor nem támad meg és simán ki tudsz sétálni mellette Anor Londo-ba. Ha egyszer megütöd, akkor viszont addig bennragadsz a képben, amíg meg nem ölöd. Asszem 30k soul-t ad és ha le tudod vágni a farkát, akkor egy tőrt is ad.
A curse-ös boss az Seath lesz, Duke Archives végén, ami pedig Anor Londo-ból nyílik balra, miután megölted ott O+S-t és Firelink-be visszavitted a Lordvessel-t, amit ott kapsz. A Havel set-nek van elég nagy curse res-e, úgyhogy én abban simán, elsőre meg tudtam ölni.[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
válasz Big Bopper #568 üzenetére
Azokat pont nem lehet. Amúgy O+S-re a dagit ajánlják elsőre megölni, utána pedig az oszlopom mögött bújva el lehet kergetőzni már a super ornstein-el.
Ja, és a boss előtti lépcsőn meg lehet idézni Solaire-t, ha human form-ban mész oda. Sokat tud segíteni ő is.[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
Nah végetért a játék. DLC helyszíneit is kipucoltam még Gwyn előtt, ami viszont elég kis semmi boss volt, pl. a DLC-s sárkányhoz meg mondjuk O+S-hez képest. Ennyit tuti nem szenvedtem még játékkal viszont, de azért mégsem bánom, hogy ez is megvolt. A http://darksoulsdeaths.com/ azt írja, hogy 341 halálom volt, amit én mondjuk többnek éreztem. A főboss előtt lekaszaboltam azért mindenkit bár Solarie sajnos kimaradt, mert már nem találtam sehol, pedig Lost Izalith-ban még megmentettem és a végén is tudtam volna idézni, de egyedül is lement könnyen elsőre.
Hónap végén DS2, úgyhogy lesz mivel játszani megint -
-
D4v3
őstag
válasz Big Bopper #548 üzenetére
Ja az elég jó cucc, elég messze járok már a játékban és azzal tolom, csak fel van erősítve +5-re. Bár kicsit lassúnak érzem, nem kizárt, hogy van ennél jobb mozgású fegyver. Amit néha meg előkapok, ha tudom, hogy tűzre érzékeny különösen a boss (pl. a four kings) az a Quelaag's Furysword. Viszonylag hamar meg lehet szerezni, Quelaag lelke kell hozzá meg bármilyen +10-re húzott curved sword. Elég gyors és nem is sebzi nagyon túl szerintem semmi Blighttown környékén.
-
D4v3
őstag
válasz Set-Comment™ #538 üzenetére
Azért az íjászok meg o+s-on el lehet lenni. Tegnap fejeztem be londot pont. Utána visszamentem még Sif-hez, a hidrához, valley of drakes-be, mert ezek anno kimaradtak. Plusz ennyi idő után jöttem csak rá, hogy milyen nagy hiba volt 50% equip load felett játszani Megszereztem ugye a gyűrűt most Lautrec-től és csak pislogtam, hogy úristen de gyors vagyok vele, eddig miért nem így toltam
nubreed: undead asylum-ba mindenképpen menj el anor londo előtt, mert a kezdő helyen lesz egy baba, amivel majd el lehet jutni egy új helyre anor londo-ból.
[ Szerkesztve ]
-
D4v3
őstag
válasz Big Bopper #520 üzenetére
Hagyni kell a fenébe a sárkányt, van amúgy, hogy elszáll és nem jön vissza, csak ha betöltöd újra a játékot. Majd kicsit később könnyeben le tudod már nyomni, csak hogy meglegyen az is. De a 12k soul-on kívül semmi mást nem ad.
Viszont, ha sikerül kipucolnod vagy a híd után részt, ahol a kos vagy micsoda van vagy a hidat, ha elszáll a sárkány, akkor érdemes lecsalogatni oda a knight-ot fentről és ott azért egész könnyen meg lehet ölni. Elég lassan üt, asszem 3 féle ütése van, ki kell tapasztalni mikor melyiket üti és a szerint támadni. -
D4v3
őstag
Hááát én lehet Ash Lake-et későbbre hagynám. Még az előző, fél évvel ezelőtti karimmal voltam ott, eleve 1-2 órán át bukdácsoltam a Great Hollow-ban, mert mindent össze akartam szedni és meglehetősen könnyű ott lecsúszni, sikerült egy curse-t is összszedni persze, aztán a bonfire-t is aktiváltam, hogy még csak vissza se tudjak port-olni a régi tűzhöz. Utána Ash Lake-nél még meghaltam 1-2-szer, dumáltam a sárkánnyal, levágtam a farkát és szaladtam vissza Sens Fortress-be. Azt hittem sosem érek ki onnan, de sokat is bénáztam
Most már túl vagyok a Fortress-en is, egy-két helyen iszonyat szivatós és bosszantó, de a vége felé már egészen tetszett. Viszont oda jó, ha megvan a Rusted Ring, amit az Asylum-ba visszarepülve tudsz megszerezni a zárt ajót mögül, mert kelleni fog, ha meg akarsz ölni bizonyos ellenfeleket a szurokban alul. -
D4v3
őstag
válasz Big Bopper #472 üzenetére
A híd közepén lehet egy kis lépcsőn. Ott le is fogod tudni rúgni a létrát, és lesz átjárásod így az undead burg-i tűzhöz, illetve tovább is tudsz menni a híd alatt a következő helyszínre.
-
D4v3
őstag
válasz Big Bopper #470 üzenetére
Egyáltalán nem kell kinyírni. Ad elég sok soul-t, de annyi. Le tudsz menni a híd alá, ahol ki tudod kerülni, másrészt egy íjjal tudod lövöldözni lentről a farkát egy adott sebzésig, amikor is kidobja a Drake Sword-ot, ami nagy segítség lehet egy ideig még. Tovább viszont ne lövöldözd, mert fél hp körül elkezd regenelni is, amit már nem fogsz tudni lesebezni a jelenlegi szinteden.
A youtube-os taktika működik ugyan, de 10-12k soul annyira nem éri meg szerintem. -
D4v3
őstag
A drake sword egyrészt közel sem olyan jó, csak, ha a játék elején megszerzed. Most ahol már vagy, sokkal jobb lesz egy felhúzott fegyver, mint az alap drake. Azt húzni meg nagyon drága és még csak nem is fog skálázódni semmivel sem. Amúgy, ha lemész a híd aljához egy íjjal nagyon könnyen meg tudod szerezni. Csak lövöldözd a farkát, aztán egyszer csak kiírja, hogy megkaptad.
A gardbenben, ha megölöd azt a bandát és bal oldalt végigmész, lesz egy rom, amiből kivezet még egy út. Ha ott átmész a túloldalra és befordulsz balra, le, akkor lesz egy chest, benne a Stone armor-ral. Ilyen van azokon a nagy, felébredő óriásokon is. Az a set elég lesz jó ideig. -
D4v3
őstag
válasz Kvelstadt #438 üzenetére
Valamint a crystal lizard-ok is dobnak fixen. Az elsőt könnyen össze is tudod szedni, ha visszamész a Taurus Demon előtti szintre és szétütöd a hordókat. Ilyen kis fénylő bogárszerű állatok, viszont pár mp után eltűnnek, úgyhogy gyorsan kell megütni őket. Ha eltűnik, akkor ki kell lépni/meg kell halni és újra ott lesz a helyén. A következő is egész könnyen összeszedhető darkroot garden--> darkroot basin közötti úton lefelé lesz.
-
D4v3
őstag
válasz Kvelstadt #429 üzenetére
Én most Anor Londoban vagyok, illetve átmentem a Painted World-be, nem tudtam, hogy nem ki-be járós hely, de nem baj már.
Black Knight Sword-el tolom már igen régóta, +4-es és kell még 2 shard, hogy max-os legyen. Ezt te mire cserélnéd a közeljövőben? Bár nagy gondom nincs vele, csak talán kicsit lomha.
Páncélból meg a stone giant set van rajtam illetve black knight shield. Ezeket mire fogom tudni majd cserélni a közeljövőben? -
D4v3
őstag
Most tudod kinyitni undead burg-ban a rácsot az egyik házban, pár sarok után pedig ott egy újabb boss, a Carpa Demon, ami dob egy kulcsot a következő zárt ajtóhoz majd.
Harangból lesz még egy kicsit később, ha az is megvan, akkor megjelenik Firelink-ben a vendor és tudsz menni egy új helyre is. -
D4v3
őstag
Először is tedd be az egyik kezedbe a nyilat ugye, és a hozzá való lőszert is a heléyre. Utána átváltasz rá a megfelelő gombbal, átveszed kétkézre és lesz egy gomb, PC-n a shift alapból, amivel célozni lehet.
Az inventory-d nem számít bele a load-ba, ha nagyon zavar a sok cucc, akkor tudsz venni párezer soul-ért egy ládát, amibe tudod pakolgatni a felesleges cuccuokat a tüzeknél. Kicsit később megjelenik majd egy árus is Firelink Shrine-nál, akinek el tudsz adni mindent. Igazából akkor már mehetsz majd egy olyan helyre, ahol egyből a tűz mellett lesznek ellenfelek, darabja 2000 soul-t ad és ha kell, akkor nagyon sok soul-t ki tudsz farmolni, nagyon rövid idő alatt, mert csak visszamész a tűzhöz és reset-eled a helyet. Úgyhogy annyira nagyon nem éri meg mindent elcipelni az árushoz.
-
D4v3
őstag
Endurance. Minél kisebb %-át teszik ki a cuccaid az equipment load-odnak, annál gyorsabb leszel és kevésbé lassan gurulsz.100% felett nem is tudsz futni vagy gurulni, 50-100 között csak lassan, ún. "fat roll"-ozni tudsz, 50% alatt már egész jól, 25% alatt pedig már kifejezetten gyors leszel.
-
D4v3
őstag
Ugrani úgy kell bill-el, hogy nyomod a space-t, futsz előre és megnyomod még egyszer, mikor ugrani szeretnél. Elég fogyatékos megoldás, de meg lehet tanulni.
-
-
D4v3
őstag
Zweihanderhez lehet még nincs elég str-ed. Te is tudsz backstableni ugyanúgy amúgy és érdemes is megtanulni, a tab-al nyomható parryvel is, amit ha jókor nyomsz el, bónusz dmg-et kapsz a következő ütésedre.
A hollót nem tudod megölni, meg talán sebezni sem. Nem is üt vissza. -
D4v3
őstag
Létezik hozzá egy DSfix és DSmousefix nevű cucc pc-re, ami egész játszhatóvá teszi bill+egérrel is a játékot is a grafika és lényegesen szebb lesz és jobban állítgatható, mint alapból.
A végére nem értem még, mert újrakezdtem 30 óra után steam-re váltás miatt, de elég hosszú, ahogy tudom és piszok nehéz is. A legelső csontváz is meg fog tudni ölni az elején, amíg nem szoksz hozzá a mozgáshoz, blokkhoz stb, nagyon sokszor fogsz meghalni, de ilyen szempontból fair a játék, mert minden halálból van mit tanulni, hogy legközelebb ne történjen meg újra. -
D4v3
őstag
-
D4v3
őstag
válasz MasterMark #255 üzenetére
Így van ahogy mondod. Online bárki tud irkálni a földre, ennek fele kamu hülyeség vagy "praise the sun!" felirat, de sok helyre odaírják, hogy itt egy titkos fal, jön a boss stb.
-
D4v3
őstag
válasz MasterMark #231 üzenetére
A méreggel nem kell törődni, alig sebez, nyugodtan mászkálj.
A pajzs ikon a drake sword buffja talán. -
D4v3
őstag
-
D4v3
őstag
Hi!
Nemrég kezdtem én is a játékot és lenne pár kérdésem. Először is az, hogy a mentéseket át tudom-e vinni másik gépre, mivel a virágbolit verzióval kezdtem és csak most veszem majd meg steamen, de így is elrepült már 15 óra és jó lenne folytatni, bár nagyon sokáig még talán nem jutottam el. Most vagyok a depths bossánál.
A másik, hogy miket érdemes reinforcolni? Warrior vagyok, minden alap kivéve a sárkány kard és a gargoyle fejes. Érdemes ezek közül bármit is +1-ni vagy várjak még jobb itemekre?
A harmadik, hogy melyik statot meddig érdemes húzni? Eddig str, vit és endurancre tettem, meg talán párat még az elején dex-re, ment nem tudtam bow-t használni. Van valamelyik statnak olyan értéke, ami fölé nem érdemes már vinni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest