- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
-
Mobilarena
Specifikációjához képest meglepően olcsó router, ami AC1200-as Wifi-t és gyári firmware-val is több hasznos szolgáltatást ígér (fájlmegosztás, dlna, nyomtató megosztás, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodworm
veterán
válasz
gurabli #1073 üzenetére
Szerintem igen. A fájlátnevezéseket, összefűzést ne az eredeti fájlokkal végezd, hanem másolatokkal egy átmeneti könyvtárban.
Programok:
WinSCP
Putty
Total Commander
Az újraindításkor vigyázz, hogy véletlenül se induljon el a padavan, mert újraírja a partíciókat, és az előre felírt eeprom tartalom nélkül rettentően nyögvenyelős gatyába rázni. Én még úgy végeztem az áttérést. -
woodworm
veterán
válasz
gurabli #1071 üzenetére
Igen, ha valami nem tiszta inkább kérdezz.
(#1065) Frontiner
A kapcsolat elvesztésére többen panaszkodtak. A hiba okának legtöbbször az ipv6 tűnik, a gyári fw nem kezeli megfelelően. A megfelelő működésre a kikapcsolása révén vehető rá.
A wif sebesség orvosolására pedig nézz rá a beállításoknál a csatornaszélesség beállítására, az alapbeállítás általában a 20 MHz, 5GHz esetén pedig az auto 20/40. Állítsd a 2,4 MHz-es sávon auto 20/40-re, 5GHz esetén pedig auto 20/40/80-re. A windowsos gépek esetében ellenőrizd le az adapter beállítását, az is sokszor only 20 MHz-cel települ. -
Tyrel
őstag
válasz
gurabli #1055 üzenetére
Hát elvileg van rá egy módszer, de nem emlékszem hogy le volt-e írva részletesen hogyan kell... Ill. egy időben készült hozzá ilyen automatizált visszatérő cucc is amilyen vargalex telepítője, de azzal se tudom hogy konkrétan mi lett...
Majd jönnek a szakértők 'oszt jól megmondják, de elvileg van mód a visszatérésre.
-
Tyrel
őstag
válasz
gurabli #1053 üzenetére
Hali,
igen, csak betallózod és upgrade - bár célszerű ezt egy nvram törléssel (értsd frissítéskori beállítás resettel) egybekötni.
Radmir tárhelyén vannak újabb buildek, nekem egy augusztusira simán lefrissült a vargalex telepítőben lévő verzió. Ezt a szeptember 17.-eit ami most fent van még nem próbáltam, de lassan december van, szóval ha bármi baja lenne gyanítom leszedték volna már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Keresünk dokkolókat
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest