Hirdetés
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena

Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Pont azon gondolkodtam ma, hogy tőlük nem fogadom el, ha valami nem úgy lesz benne ahogy ígérték, vagy egyáltalán nem lesz benne. Ne vágjanak ki semmit!
Ennek a cégnek az volt eddig a legfőbb üzenete, hogy akkor fog megjelenni, ha kélsz, és olyan állapotban van mint amilyennek megálmodták. És én hajlandó vagyok rá többet is várni ezért.
Mindenképp megveszem, nem kérdés, de haragudnék rájuk ha most csinálnának pcsát a szájukból. Ők az egyik, a kevés fejlesztőgárda közül akik még szívvel lélekkel csinálják, ne most változzon ez meg.
Persze értem, hogy pár tényező közrejátszik.
-
Cifu
Topikgazda
Pár news...
1.: A hivatalos honlapon egy kék fény morze-kódokat küldött, a következőt:
...-- ...-- .-.-.- ----. ---.. ----. ----. ...-- .---- --... --..-- -....- .---- .---- ---.. .-.-.- ....- --... ..... -.... ..... ..--- ..... ----. ----. ----. ----. ----. ----. ----.
Ez lefordítva: 33.9899317,-118.47565259999999
Ami a CDPR Los Angelesi irodájának koordinátája. Itt lehet Google Maps-on megnézni, és az E3 előtt festették át a Cyberpunk 2077 tiszteletére.
2.: Újabb beszámoló az E3 játékdemóról.
A főbb pontok:
-Egy gyönyörű lengyel hölgy játszott (érdekes, ilyesmiről nem szólt eddig senki
)
-A grafikát szépnek, de nem gyönyörűnek nevezték, úgy vélték, hogy most a csúcs a Ghosts of Tsushima és a The Last of Us 2, hozzájuk képest "csak" szép.
-A hangulat nagyon 80-as évek minden szempontból (neonfények és hasonló okokból)
-A járművezetés fizikája nem mérhető a bevett nyílt világú játékokhoz (itt most gondolom a GTA:V-re céloz - Cifu), a leírás szerint kicsit kaotikus, láthatóan a játékos hölgy is megküzdött vele. A motor nem úgy viselkedett, ahogy elvárnád egy motortól...
-60 különféle képesség (perks) lesz.
-A 12 fő képességirányt már korábban írtam, annyi újdonság van, hogy végre kiderült, hogy az "orgyilkos" ág valódi neve Silent Assassinations, vagyis valóban az orgyilkos megoldásokat takarhatja.
-A lopakodás részét kreatívnak és szórakoztatónak írják le.
-Ugyanakkor brutális és véres a játékmenet.
-A bemutató végén a nézőket megkérték, hogy töltsenek ki egy kérdőívet, mennyire tetszett a bemutató, és mi az, amivel nem voltak elégedettek.
-Todd Howard (Bethesda Games - The Elder Scrolls és Fallout játékok) késve érkezett a bemutatóra, és nem töltötte ki a kérdőívet.
-A beszámoló alapján az illetőnek a világ kinézete, hangulata, a zene, a poszterek, reklámok és a párbeszéd-rendszer tetszett leginkább.
-A fejlesztők beszéltek arról, hogy félnek attól, hogy pár dolgot vissza kell vágni, mert már nincs sok idő a kiadásig. Attól is félnek, hogy túlhype-olják a játékot, és csalódás lesz a vége...3.: Még egy beszámoló, a főbb újdonságok belőle:
-A riporter egy bad-ass dzsekit kapott a CDPR-től
-Egyértelműen leírják, hogy a demóban feltűnő Johnny Silverhand csak egyfajta "digitális szellem", aki a karakter fejében él (vagyis hallucinációja).
-A valódi hús (és az állatok) ki vannak tiltva Night City-ből (a madárvészhez hasonló vírusfertőzés okán), ezért csak mesterséges húst lehet kapni. (Aztán lehet, hogy ez csak egy félrevezetés a gigacégek részéről).
-Ez csak azért került szóba, mert egy hentesüzletbe megy karakterünk, ami ilyenformán illegális.
-A játékos 18-19-es szintű, ahogy a legtöbb ellenség is, de a Voodoo Boys kisfőnök, Placide már 40-es szintű.
-A játékbeli menű főbb ablakai: Level (szint), Cred (Street Cred(it), vagyis Utcai Hírnév), Gear (felszerelés), Charakter (a karakterünk), Map (térkép) és Quests (küldetések).
-A párbeszéd-opciók egy része ki van szürkítve, ezekhet nincs meg a szükséges képességünk vagy hátterünk.
-Említik, hogy a végleges játék Ray-Trace globális megvillágítást fog tartalmazni, és támogatja majd az nVidia RTX kártyákat. Azt csak feltételezik, hogy a demóban is ilyen megoldást használtak, mindenestre a fények és tükröződések igen látványosak voltak.
-Megerősítették, hogy a játék egy nvidia RTX kártyán futott (de nem részletezték, milyenen).
-Időnként észre lehetett venni látványos FPS beesést, főleg a kültéri fényváltásoknál és ködnél.
-Az ellenfelek feje felett piros kérdőjel jelent meg, ha valami (pl. egy hang, amit a játékos generált) felkeltette a figylemüket, és kék kérdőjelre váltott vissza, ha felhagytak az aktív kutatással.
-Ha lopakodva az ellenség háta mögé jutunk, opció van halálos és nem-halálos cselekvésre is.
-A hacking mini-game mintha valami táblázat-alapú megoldás lenne, ahol a játékosnak bizonyos számokat kellene a táblázatból kiválasztani. Azonban olyan gyorsan zajlott le, hogy alig tudták megfigyelni.
-A sérülések, a 'ragdoll' (na ezt hogy magyarítjuk?) animáció és az ellenfelek reakciója a sérüléseikre nagyon jól meg vannak csinálva.
-Ez esetben lefagyott egyszer a játék (cpLauncher.exe), ezért újra kellett indítani.
-Az Animals kisfőnök gyengeségét (a hátán lévő lila pöttyök) egy szkennelés után tudja meg a játékos (a kiberszem előnyei - Cifu).
-A "fast-travel" a gépen 3-4 másodpercig tarthatott, nem tovább. Ezalatt egy töltőképernyőt mutat a játék.4.: A Forbes riportere szerint ő egy olyan verziót látott, ami egy PS4 Pro-n futott...
-
-
.LnB
titán
Már hetek óta akarok pólót rendelni a store-ból, de még mindig nincs. Sikerült már itt valakinek? Most láttam, hogy lehet email értesítést kérni, most már beállítottam.
-
Cifu
Topikgazda
Tumblr Q&A újdonságok:
-Megerősítve, hogy lesznek mesterlövészpuskák
-Három fő specális csoportja lesz a lőfegyvereknek: Tech -> speciális képességek, Smart -> Automatikus célkövetés, Power -> Feltölthető lövés.
-Az egész testünket telerakhatjuk kiberverrel, de annak következményei lesznek. Emiatt nem lehet annyira eltorzítani magunkat, mint a 2018-as gameplay videóban a Maelstrom banda tagjai voltak.
-Három háttér lesz, Nomád (otthontalan, akik az utat járják folyton, de csak egymásra számíthatnak, így egyfajta családként működnek), Corpo (céges háttér, gazdagság és képmutatás) illetve Street Kid (hétköznapi városi utcagyerek). Az eltérő háttér eltérő induló felszerelést és kapcsolatokat jelent, ami végigkísér a játékon.
-A döntéseink alapvetően befolyásolják a játékmenetet, így teljesen más végkifejletet is kaphatunk (ie.: sokféle játék befejezés lehetséges).
-Lesz autó- / motorverseny a játékban (mint a lóversenyek a The Witcher 3-ban - Cifu)
-Kipróbálhatod a robotboxot.
-Lesz lőtér is, ahol gyakorolhatsz a lőfegyvereknek.
-Ugyan nem lehet egyértelműen igen/nem választ adni arra, hogy csatlakozhatsz-e egy bandához, a Cyberpunk alapvetően arról szól, hogy a magad ura vagy és alapvetően magadért küzdesz.
-Johnny Silverhand mellett több más Cyberpunk "celeb" is tiszteletét teszi, de spoilerek nélkül erről nem lehet beszélni.
-Rengeteg féle banda lesz, jópár nagy és kisebb.
-A pókrobot, ami a 2018-as videókban visszaköszönt, állandó partnerünk lehet a játékban.
-A képességeket szabadon lehet majd elosztani, mint a The Witcher 3 esetében. -
.LnB
titán
-
Mr.Csizmás
titán
alza.hu-s preorder melyik kiadás lehet?
-
sittes79
addikt
Na Írországban már elfogyott a gyűjtői lol
Kiváncsi leszek mennyi megy el a játékból!?
-
.LnB
titán
válasz
soundsonic
üzenetére
Ha lehetne választani akkor neurofunk dnb-re szavaznék.

-
Fitzgerald
veterán

Van pár jó, de a tavalyi képeket használtam sokáig.
Nekem a tarajos punk tetszik a legjobban eddig, tavalyról, a Silverhand lemezzel a kezében.Soundtrack témához: na ha valamihez, ehhez a játékhoz pont smakkolna valami elborultabb, régi Nine Inch Nails, Atari Teenage Riot, Ministry...ha esetleg lesznek license-elt dalok is a saját maguk által készített soundtrack mellett.
De a Hans Zimmer-féle Blade Runner 2049 soundtrack is über lett, valami olyasmit is simán el tudnék képzelni a játékhoz. -
duvi
nagyúr
válasz
soundsonic
üzenetére
Elég zúzós zenékre számíthatunk, de én bízok bennük. A Witcher 3 OST-je is zseniális volt
E3 2019 Cinematic - trailer music -
KaitouP
nagyúr
válasz
soundsonic
üzenetére
Az mindenképpen, de szerintem néha egy kicsi dubstep is befigyel majd.
-
soundsonic
aktív tag
válasz
soundsonic
üzenetére
Végül berkatam a kosárba és pont az a fémtok maradt raktáron ami nekem tetszett. Úgy döntöttem megrendelem, és ha megtudjuk a gépigény legfeljebb módosítom a rendelést.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
soundsonic
üzenetére
Konzolvilág, náluk van steelbook. Előrendeltem az alapkiadást (közben meg viszketne a kezem a gyűjtőire, de túl drága), most vagy 3 vagy 4 fajta tok volt, de a lényeg az, hogy ma már csak egyetlen egy fajtát engedett választani. A többit valószínűleg el is vitték.
-
soundsonic
aktív tag
Én is már most előrendelném, az egyik hazai játékáruházban 3 fajta fémtokot is hozzádobnának, de sajnos nem tudom a gépigényt, és jövő év áprilisa még messze van.
Egyébként köszönöm én is a fordításokat!
-
Segal
veterán
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Próbálj meg ezekből választani

-
KaitouP
nagyúr
válasz
Fitzgerald
üzenetére
Ja, sajnos asztali gépre tervezett wallpaper, nem mobilra, sajnos.
-
m0h0senator
őstag
Köszi Cifu!
Jó olvasni ezeket. -
gyuromoj
veterán
Cifu, köszi szépen a magyarosított infókat. Tetszetős amit olvastam.

-
Cifu
Topikgazda
-Ők is egy 50 perces verziót láttak (mint az IGN)
-A karakteralkotás még nem végleges, de a bőrtónust, hajszínt, arc elemeit várhatóan szabadon lehet majd szerkeszteni.
-A Demóban Silverhand egyfajta szellem, egy mellékterméke annak a meghibásodott chipnek, ami a karakter fejében van. Időről időre feltűnik, és megjegyzéseket tesz mindenre, némilyik vicces, némelyik elgondolkoztató. De a beszámoló szerint nagyon jó, mivel a tavalyi videóval az egyik gondjuk a gyatra párbeszédek voltak - állítólag Silverhand szövegei zseniálisak.
-Pacifica nem más, mint Night City gettója, itt nincsenek (vagy alig vannak) neonfények, ellenben regeteg a szemét és szinte tapintható a szegénység.
-Mint a legtöbb beszámolóban, két fő megoldását mutatják az Animals bázisába való behatolásnak, az egyik erőszakos (ezt női karakterrel adják elő), a másik inkább a hackelésre koncentráló csendes megoldás (ez egy férfi karakter).
-A hackelés opció tágak, például az edzőgépeket meghackelve megölhetjük az Animals több tagját is.
-A PC Gamer-es riporter jobban figyelt: a 12 képesség:handguns (maroklőfegyverek, vagyis pisztolyok)
rifles (puskák, más szóval hosszú lőfegyverek)
blades (pengék)
hacking (ezt nem fordítom le)
shotguns (sörétes puskák)
two-handed combat (kétkezes harc)
assassination (orgyilkos dolgok?)
cold blood (hidegvér)
sniper rifles (mesterlövészpuskák)
engineering (mérnöki, szerelői képzettség)
melee (közelharc)
athletics (mozgékonyság, atletikusság)-A két behatolási megoldás között látványos a különség, a hacker srác 10 percig lopakodik, ügyködik, és így sem tudott minden ajtót kinyitni. A női karakter berohant, pár arcot az elején elkapott (az egyikbe egy törött üveget nyomott - a vérzés látványos és bőséges), majd beront a következő helysége, ahol egy automata fegyverállvány van géppuskástól, erről lecsavarja a fegyvert, és pillanatok alatt végez mindenkivel. Fél perc alatt jutott el oda, ahova a másik karakter 10 perc alatt...
-Van egy boss fight, ami viszont nagyon lehangoló: az Animals kisfőnöknő egy hatalmas kalapáccsal ront nekünk, de ha a hátán lévő világító lila pöttyöket kilőjük, a robotkarjai lekapcsolnak, és nem bírja el a hatalmas kalapácsot.
-Ezután egy kisbuszban találunk egy NetWatch tisztet, aki az Animals-okat figyelte, hogy rajtuk keresztül elkapja a Voodoo Boys-t. Itt dönthetünk, hogy ki mellé állunk.
-Ennek a végén kisütik az agyunkat (a Voodoo Boys kisfőnök), de túléljük (ekkor hajol fölénk Silverhand a romok között), és megyünk vissza a Voodoo Boys-hoz, akik bemutatnak a nagyfőnöknek, Bridgette-hez, aki aztán ránk önti a jeget (tehát az nem Bug volt - Cifu) és becsatlakozunk a hálózatra. Itt ér véget a demó. -
Cifu
Topikgazda
Beszámoló a Redditen a demóról.
-Kb. 2 órát állt sorban a csóka, hogy láthassa.
-Cirka 20 perc, egy fejlesztő játszott, miközben egy másik fejlesztő kommentálta, hogy mit látnak.
-A fazon eléggé félreértette, hogy mi az a Samurai (Silverhand együttese volt, a fazon azt hitte, hogy egy banda, aminek a játékos is tagja).
-A Voodoo Boys adja a megbízást, és az Animals mevű bandát kell megvizsgálni, honan szerzik a csúcs cuccaikat. (Egyébként a Voodoo Boys egy kispályás, de brutális drogterjesztő banda)
-Amikor motoron ülsz, belső nézeti képen nincs HUD, csak azt látod, amit a motor műszerfala mutat, 3rd person nézet esetén a motor mögött feltűnik egy HUD szerűség, ami a főbb adatokat (pl. sebesség) mutatja
-A grafika nagyon szép és szépen animáltak a mozgások.
-Vannak álcázóval felszerelt ellenfelek, akik "beleolvadnak" a háttérbe predátor módjára pillanatokra. Hogy aztán közelharcban neked rontsanak...
-A fegyvereket használó ellenfelek azért annyira nem voltak meggyőzőek AI terén. -
Cifu
Topikgazda
#929 és #936.

A játékdemóban
Johnny Silverhandlett megadva, mint gyerekkori hős (a másik kettő opcióMorgan Blackhand, aki egy legendás céges Solo, vagyis zsoldos, illetveSaburo Arakasa, aki az Arakasa cég alapítója, második világháborús veterán pilóta, aki egy sérülés miatt (fél szemét és karját elvesztette) eszével állt neki Japán felvirágoztatásának és gazdasági alapon tör világuralomra), a karakteralkotás után beszól a játékosnak, hogy sz@r sem kiváncsi a kinézetedre (mondja ezt úgy persze, ahogy kinéz... bah...).A demóban Silverhand végig kommentálja a történetet, párbeszédeknél extra dolgokat hozva fel. Alt Cunninghamet is Silverhand segítségével csalják elő.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Többször megnéztem, olyan mintha 10. másodpercnél felvillanna Keanu Reeves karaktere, szóval tippre egy hologram lesz majd.
Johnny Silverhand ugye állítólag meghalt már. (Csak olvastam, nincs infóm a témában, tudatlan vagyok)
-
Cifu
Topikgazda
Élek a gyanúval, hogy nem csak érintőlegesen. Alt Cunningham kb. olyan hatással bír a Netzsokékra, mint a Linux-rajongókra Linus Torvald. Persze mivel digitális tudata van ugye 2021-től, így 2077-ben biztos nem ebben a formában fog feltűnni (aztán ki tudja...
).Érdekes kérdés a kinézete amúgy, mert ugye ekkor már masszívan a kibernetikus korszakban járunk, a játékban is látható módon a szépség már mesterségesen elérhető. Az, hogy ehhez képest látványos robotkarja van, számomra azt jelképezi, hogy direkt "lázad" a szépségideál ellen (meg hát ugye Johnny Silverhand "ellentéte", Johnny-nak a bal keze robot, Altnak a jobb).
De egyébként a "hivatalos" karakterek többsége olyan, mintha egy 1980-as évek béli B kategóriás hollywoodi filmből rángatták volna elő őket...
-
duvi
nagyúr
Vagy ő, vagy senki. Szerintem nagyon jó választás volt

-
Cifu
Topikgazda
Elnézést. LnB-től és Oriic-tól is.
Egy mondatban két embert sértettem vérig, tudok, na... -
Cifu
Topikgazda
Új wallpapper / screenshot (na LnB. megelőzött
)Feltehetően egy részük a mostani E3 játékdemo-videóból van, a beszámolók szerint ugye motorral megy a karakter Pacifica városrészbe, látható Bug, a netrunner, aki a teaserben a jeget öntötte ránk, stb.
@LnB.: Már volt szó róla. Cyberpunk 2020 szabálykönyv. Virágbolti verziót is láttam.
Viszont a játékmechanika ugye egyértelműen el fog térni a szerepjáték-verziótól, hiszen azt már megerősítették, hogy nem kasztrendszer lesz, hanem képesség-alapú lesz a karakterfejlődés.
-
.LnB
titán
Jó ezeket olvasni. Sajnos én nem ismerem a CP világát.

Ezért, nekiállhatnál egy
kurvahosszú, címlapos logout bejegyzésben leírni a tudnivalókat.
Tudsz írni ezt tudjuk, és nagyon olvasott lenne. De használj sok képet a nevekhez, hogy tudjuk majd azonosítani a szereplőket.Köszi.

B verzió:
Mit kellene megvennem gyorstalpalónak? Valami szabálykönyv? Vagy ilyesmi létezik? Jól lehet erre a célra? És beszerezhető?
-
Cifu
Topikgazda
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Én pont azt mondtam, hogy nem érdemes venni még. Minden estre ha a Ray-Tracingnek lesz értelme (ie.: játszható sebesség mellett nyújtja, amit ígér), akkor most megvett az nVidia magának...
-
Cifu
Topikgazda
Nem így indult a hsz. írása, csak aztán megjelent a párom felettem, hogy ő 2 perce készen van, indulnunk kellene. Eme pillanatban született a hsz. utolsó sora.

Még pár említésre méltó dolog:
-Ahogy az várható is volt, a karakteralkotáskor választott háttér a párbeszédeknél más (új) válaszlehetőségeket nyújt.
-Több nyelv is van a játékban, pl. az egyik NPC Creol nyelven szól hozzánk, és mi a beépített kibervernek köszönhetően értjük amit mond - továbbra is Creol nyelven hablatyol, de feliratozva látjuk mit.
-A videóban motorozik egyet a karakter, ami elég árkádos beütésü
-A járművezetés közben váltogathatjuk a rádióállomásokat (a'la GTA) és váltogathatunk belső és külső nézet között.
-Az ajtónyitáshoz a fizikai erő mellett a hackelés is opció, ami egyfajta mini-logikai játék
-Itt jön az, amit a GS idézett, a játékot végig lehet úgy is játszani, hogy senkit sem ölünk meg. Azt már a fórumban tette egy fejlesztő hozzá, hogy azért a játék egyes pontjain mindenképpen erőszakhoz kell folyamodnunk.
-A karakterünk képességeit egy nyomtatott áramköri lapkaszerű képen lehet fejleszteni, amely középről indul (mintha egy SoC lenne ott). Az IGN riportere ezeket tudta leírni: pengék, mesterlövés puskák, puskák, maroklőfegyverek (pisztolyok), hidegvér, (mechanikai) szerelés, hacking, sörétes puska, közelharc, kétkezes (közelharc) és még egy, amit már nem tudott fejből leírni.
-A harcban egy erő-bázisú lehetőség, hogy megfogunk egy ellenfelet, és pajzsként használjuk. Szintén képesek vagyunk elvenni a fegyverét, és azzal harcolni tovább.
-Ha térden lövünk valakit, sántikálni kezd.
-A közelharci fegyvereknél feltűnt a monowire, ami egy fikcionális, egy atom vastagságú ostor. Ezzel darabjaira lehet vágni az ellenfeleket.
-A hackelésnek harcban is lehet haszna, például egy fazont meghackelve a kezében tartott kézigránáttal saját magát robbantotta fel, egy másik (feltehetően erősen kibernetizált) ellenfelet pedig teljesen le lehetett kapcsolni.
-A terep a jelek szerint legalábbis részben rombolható, a falak és a bútorok is sérülnek a lövésektől, teljesen le lehet bontani őket.
-Noha a játék közbeni mozgáskor nincs töltőképernyő vagy hasonló, de ha fast travelt (egyből a kiválasztott helyhez ugrást) használunk, akkor látunk egy töltőképernyőt.
-A videóban lévő küldetés története különféle hackercsoportok illetve a NetWatch (a hálózatot felügyelő kiber-rendőri erő) közötti harcot takarja bizonyos szintig.
-Ha becsatlakozunk a hálózatra, akkor egy olyan digitális világba kerülünk, ami a Tron és a Mátrix keverékének hat.-Johnny Silverhand mellett egy másik "klasszikus" Cyberpunk karakter is felkerül, Alt Cunningham, aki Silverhand barátnője volt, és az első ember, akinek a személyiségét sikerült digitalizálni. Ennek a története némileg kacifántos, Cunningham egy netrunner volt, aki kifejlesztette ezt a személyiség-digitalizációt (Soulkiller, de az első verzió csak egy másolatot készített a tudatról), de az egyik gigacég, az Arasaka vezetője Saburo Arasaka elraboltatta a nőt, arra kényszerítette, hogy a Soulkillert továbbfejlessze, amivel a tudat letöltése után ölni is lehet - majd rögtön ki is próbálta Cunningham-en. Akinek a digitális tudata viszont kitört a "börtönéből" (erről mindjárt), és a világhálóra lett feltöltve, vagyis azóta ott "él".
Az ő fizikai teste volt a szabálykönyv bemutató szekciójának elején, kvázi emblematikus karaktere lett a Cyberpunknak, a legelső (már 6 éves) Teaser videón a háttérben egy plakáton lehetett ezt a rajzot (színezve) látni.

Saját megjegyzés: A jelek szerint a klasszikus Cyberpunk történetekre alapoznak, amik (gondolom) 2077-ben már inkább legendák lesznek. Johnny Silverhand például az eredeti története szerint a 2000-es évek elején volt meghatározó zenész, akkor futott be a Samurai nevű együttese, amely 2006-ban feloszlott, és után Johnny szolókarrierbe kezdett, és futott be, majd 2021-ben egy maréknyi zsoldossal betörtek az Arasaka cég Night City béli központjába, hogy elpusztítsák a Soulkiller 3.0-át és kiszabadsák Alt Cunninghamet, a játékosok (merthogy ez egy küldetés-leírása volt a szerepjátéknak) az épület alagsorában lévő Soulkiller-tárolót kellett volna egy nukleáris töltettel elpusztítani, a hosszú történet röviden: a dolog nem sűlt el jól, Silverhandet megölték (tényleg? e téren sok a kérdőjel), Alt-ot ugyan kiszabadították, de csak úgy sikerült megmenteni, hogy feltöltötték a netre, míg az "Alfa csapat" legtöbb tagja meghalt, a 'Béta csapat', vagyis a játékosok vagy megszerzik a Soulkiller 3.0-át, vagy letöltik Yorinobu Arasaka-t, Saburo lázadó fiát, aki le akarja rombolni apja (és bátyja) cégét, akár hogy is, a vége az, hogy az atombomba felrobban, az Arasaka torony ledől, romba döntve Night City jó részét.
Az ilyen háttérinfók feltehetően benne lesznek a játékban, viszont ez egyben azt is jelenti, hogy erre húzzák fel a 2077 alaptörténetét. A klasszikus karakterek mind benne lesznek esélyesen így vagy úgy.
-
-
Fitzgerald
veterán
válasz
BomiBoogie
üzenetére
"...a GTX 970 csak kb. Mediumra lesz elég..."
...ami még mindig bőven több mint tisztességes teljesítmény egy akkorra már 6 éves kártyától.
-
duvi
nagyúr
Köszi az előzetes fordítást. Ehhez kapcsolódik ez a rövid cikk is: Akár gyilkolás nélkül is végigjátszható a Cyberpunk 2077
-
válasz
BomiBoogie
üzenetére
Ez ilyen néplélek-dolog lehet, mint mikor egy ünnepnap előtt kétheti kaját vesznek az emberek.
Fel kell készülni! Amit már megettél, nem vehetik el!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
De miért vesztek már most VGA-t rá?

Ráér majd 2020-ban, addigra csak nem fejlődik vissza a technológia.
Én sem akarok 1080p-nél feljebb menni, de ahogy látom, a GTX 970 csak kb. Mediumra lesz elég. -
Cifu
Topikgazda
Beszámoló az E3 gameplay videóról.
-Cirka 50 perces
-A gameplay a játék közepéről származik
-Egy biochipet ültetnek V-be akarata ellenére, amely amúgy a hallhatatlanság lehetőségét hordozza (megj.: a Cyberpunkban ez kvázi megvalósult már, a digitális tudatfeltöltéssel - Cifu)
-Johnny Silverhand (Kenau Reeves karaktere) digitális szelleme kísérti játékosunkat
-Itt a netrunner (agybadugós internet-huszár) karakterisztikát hangsúlyozták ki
-Nincs fix 'role' (vagyis kaszt), ez ugye korábban téma volt(és sorry, de indulni kell dolgozni)
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
m0h0senator
üzenetére
gépigény ON

-
m0h0senator
őstag
-
P00By
nagyúr
2003-ban vettem utoljára gyűjtői kiadást. Most ezt kénytelen voltam megrendelni!

-
Cifu
Topikgazda
-
blupatrik
csendes tag
A KV-nál rendelhető dobozosból vajon mennyi lóvét lát a CDPR ? Mennyitől esnek el, ha nem a GOG-ról rendelem? Esetleg később várható hogy GOG-ról lehet dobozost venni?
-
saen
veterán
válasz
soundsonic
üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy most berendeltem egy 1660 ti-t. Új generáció nem lesz áprilisig, nagy árzuhanás se várható szerintem így és ennél drágább kártyát nem fogok tudni venni. Ha mégsem elég akkor nem lesz day 1 a játék, bár szerintem minimum játszatónak kell lennie fhd-n.
-
duvi
nagyúr
válasz
soundsonic
üzenetére
Nincs

-
soundsonic
aktív tag
Sziasztok! Ugye nincs még pc-re gépigény? Ez érdekelne már csak.. köszi!
-
Cifu
Topikgazda
Az E3 gameplay sneak peak jó minőségben.
Érdekesség, hogy a jelek szerint még 9.-én felrakták a Youtube csatornájukra, de nem listázottként (ezért nem található meg a csatorna videói alatt).
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Én csak "sima" kiadást rendeltem elő a GOG-nál, ugyanezért.
Utoljára a Witcher 3-at rendeltem elő, azt nem bántam meg, remélem, ezt sem fogom.
Már csak a VGA-t kellhet majd addig fejleszteni, szegény GTX 970 biztos megizzad majd. Bár hivatalos speceket még nem ír a GOG.
Ja és üdv a topiknak, igazából csak azért írtam be, hogy meglegyen.

-
pohár
félisten
a forgalmazó dönti el, hogy melyik boltnak milyen ajándékot ad pluszban, nekik steelbook jutott, Platinumshop és KSZ kulcstartót kapott, a Media Marktnál még nem tudni, ott is lesz valami biztos, mert ott vannak a Cyberpunk honlapján, mint a dobozos verzió forgalmazói
most jöttem rá, hogy az ABC Data forgalmazza a játékot itthon, van ott csókosom... hátha tud nekem valamit alkotni majd

-
melega
őstag
Én a Gamersroomtól rendeltem elő régebben, és direkt azért tőlük hogy más ne tudjon neki betartani, korábban annyit variáltam hogy nem engednek rendelést lemondani.
Bár ismerek olyan tanárokat hálózati szakembereket akik félnek hogy felnőtt gyerekeket tönkretesz ez a játék meg nem szégyellik magukat a játékosok hogy sokan a witcher játékoktól agresszívak lesznek.Ettől kapnak agyvérzést félnek hogy elrontják a mai fiatalságot. Szerintem meg nem -
Fitzgerald
veterán
Azért az meleg, hogy a 66 dolláros normál kiadásba is belefér a Cyberpunk 2020 alapkönyv, az önmagában egy 30 dolláros tétel. Nagyon tudja Pondsmith hogy most bankot fog robbantani.
Én tuti megveszem a 2077-hez készülő tabletop szabálykönyvet is majd. -
Chronos85
tag
válasz
gyuromoj
üzenetére
Sztem is nagyon jó volt a show. Többször visszanéztem, hogy nem-e megrendezett, annyira jól és gyorsan lereagálta Keanu.
Nekem ennyi elég is amit most kaptunk E3-on. Dátum pipa, gépfejlesztést addig megoldom, spoiler nemvolt.
A bizalmat meg megszavazom nekik, mivel azon kevés fejlesztők közé tartoznak akik megérdemlik. Ezért valszeg nekem is GoG-os vásárlás lesz. -
2thletme2day
őstag
-
sagem
addikt
éééés már feltűnt a népszerű cdkulkcs bolt oldalon is, gogos verzió 35 angol font
-
Cifu
Topikgazda
válasz
m0h0senator
üzenetére
Csak egy apróság: már az alapverziónak is része a Cyberpunk 2020 'sourcebook', ami tippre a 2020-as szerepjátékot takarja. Szép adalék.

-
sagem
addikt
hááát, nem hiszem, hogy nagyon bánkódnának ha úgy veszed meg, gondolom ha nem érné meg nekik nem készítenének ilyen "extrákkal" megpakolt dobozos kiadást, na meg nem tennék elérhetővé Steamen/Epicen is a játékukat

Én dobozosan veszem, a Witchert is úgy van meg és az is egy nagyon szép kiadás volt, ez is biztosan az lesz

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).