Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mit csesztem el de a felszedett fegyverek nagy részét nem szedi fel hanem kiírja hogy broken. Attól sem függ hogyan ölöm meg az ellent, azaz felrobbantom oké lehet borken de hogy mindegyik broken az már szerintem bug.
Aztán utánnaolvastam és valami elmebeteg fejlesztő úgy gondolta hogy a játék economy-át megjavítja ilyen módon...
Mindegy, moddal helyreraktam a gyári 50%!-ról 0%-ra a hibás fegyverek arányát, majd ha hajlandóak lesznek más módon megoldani akkor leszedem a modot. Ha annyira szeretnének broken fegyvereket akkor csinálják meg úgy hogy valóban legyen fegyver durability és mondjuk robbanástól sérüljön vagy akár milyen nagy behatástól de ne mesterségesen random módon mert ez így baromság.
Ez kb ugyan olyan ökörség mint starfieldben az hogy nem lehet egyik hajóról átvinni a komponenseket a másikra csak azért mert hazavágná az economy-t. Single player játékról beszélünk aminél totál felesleges mindenféle balansz és kényszerített economy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Futás, futópályák
- Sorozatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9420 Fémházas "Kis Gamer" Tartós Laptop 14" -70% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD+
- 2DB Lenovo Thinkpad T470 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" i5-7300U 8/256 FHD IPS FELÚJÍTÁSRA
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Eladó Konfig Pentium G4400 16GB DDR4 120GB SSD GTX1050Ti 4GB!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest