Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• muxi-muxi

senior tag

@CPT.Pirk: sajnos GoG verzióban nem találtam integritásellenőrző fícsört. Ettől függetlenül Pl. a Steames F1-2019 el sem indul, annyira integrált :) Annyira a gép sem lehet instabil, mert Metro: Exodus bencs, RDR2 bencs, Superpozi mind rendben lefut még 1950 MHz-en is (RTX 3080-asom van), jelenleg meg a gép full alapon megy.

Inkább az van, kijött egy windows frissítés, plusz lejött az 1.3-as patch és a kettő egyszerre azért sok volt neki. Nem akarom sem a gépemet, se a konfigomat mentegetni, egyszerűen ez volt két nekifutásra. Jelenleg is benn vagyok a játékban, stabilnak tűnik.

@tibaimp: na az azért kissé hihetetlennek tűnik. Megjegyzem, amikor kijött a gém, én sem kaptam sokkal több fagyit mint bármelyik más játékban, sőt a hírneves gamebreaker bugokba sem futottam bele (illetve egybe igen, de volt hozzá egy nagyon közeli mentésem). Az overclock stabilitására amúgy jól használható, de a Metro EE-vel ellentétben ezzel játszok is :DDD

Nagyon szeretem amúgy, konzolon és pc/konzolon n már van benne olyan 300 órám, csakhát jelenleg minden mentésem a Hanakoval való találkozásig ki van maxolva (összes nekem tetsző küldi teljesítve, rendőrségi balhék dettó, gyakorlatilag minden befejezés, fiú-lány kombó, szerelmi szálak, stb). Új kontent kéne, csakhát eddig úgy látszik a fejlesztők minden erőforrása peccselésre ment el (bár valaki írta h 150-en dolgoznak a DLC-ken). NEm annyira sz@r játék, mint amilyennek a média állítja. Olyannyira nekiestek a játéknak, h volt ismerősöm, aki azonnal leszarozta, merthogy a Checkpoit Charlie-ban lehúzták. a negatív kritikák szerintem túlzóak.

Sosem lesz bugmentes. Mindig röhögve küldöm az ismimnek a képeket valami új/bennemaradt marhaságról, miközben ő azon vacillál megvegye-e PS5-re a játékot. Ezzel azonban (szerintem) bőven együtt lehet élni.

Új hozzászólás Aktív témák