- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
bmilan20 #1353 üzenetére
Há' nem látod, hogy betört?
Én is a bal alsó sarokban törtem be először.Az a baj, hogy nem éri meg megcsinálni. Cubot One plus, ahhoz alkatrészt se láttam a büdös életbe se. A simához volt 15k egy olyan, ami két hét után létrehozott egy csíkot az állapotsáv alatt (lásd a hirdetést).
Kénytelen voltam szerezni egy roncsot Deutschlandból.Szóval nagyjából kuka. Veszel egy másik telót, ebbe meg vadászol alkatrészt, vagy megpróbálod eladni.
MT6582 nem kompatibilis az MT6589 cuccaival. Asszem a tied csak qHD, a mienk meg 720p HD.
-
válasz
bmilan20 #872 üzenetére
Talán nekem a második jobban tetszik, viszont azzal tuti nem kamerázol tokkal együtt. A másikon már van kivágás a kamerának, de a vakunak csak oldalra, nekünk meg ugye lefelé van, szóval ez sem tökéletes.
Én egyébként a gyári tokkal használom csak, igaz abból rendeltem feketét, mert a fekete teló a fehér (vagy világos) tokkal érkezett és nem a legszebb vele. A feketével (bár ez sem igazán fekete) már pöpec.
-
mong08
tag
válasz
bmilan20 #538 üzenetére
Ezek szinte biztos,hogy nem jók.. bepattintós kemény műanyag tokok. Ennyire azért nem egyforma a HTC és a CUBOT, és persze a gombok, mind máshol van, a kamera sem stimmel. várd meg hogy megjöjjön, itthon keresel egy teló tokot ami jó rá és legfeljebb rendelsz egy olyat kintről, ha olcsóbban akarsz hozzájutni..
-
konigjanos
senior tag
válasz
bmilan20 #525 üzenetére
Előbb az xposed telepítőt töltsd le, amit engedélyezel, aztán újraindítás, és az xposedbe lépve le is tudod tölteni és telepíteni a gravityt. Ha 6582-es procid van, a2.9.2-es gravityboxot tedd fel, a két újabb csak rosszabb...
itt is leírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Háztartási gépek
- Mini-ITX
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged