- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
lacix76 #1065 üzenetére
Tok
ezeket nem igen ajánlatos zsebben hordani. Párásodik az egész telefon a zsebedben és megbolondulnak a szenzorok, meg az LCD! Nálam cifrább volt IGAZ az X6-os de az azt csinálta hogy elkezdett ugrálni össze vissza az érintési pont és nem tudtam sem feloldani a kijelző zárat sem mást csinálni! Maradt a power gomb kikapcs, majd visszakapcs, és utánna jó lett. A power gombot nem hosszan kell nyomni hanem mintha simán lezárnád a kijelzőt majd 1.2mp és visszakapcsolod. De mint írtam a tok ajánlott.
-
svgyula
addikt
válasz
lacix76 #1061 üzenetére
Szia! Nem találkoztam ilyennel de milyen telefonod is van? Ez a távolságérzékelő szenzor hibája nem érzékeli azt, hogy elvetted a füledtől. Nálam azt hiszem egyszer volt ilyen de nem a cubot one-val. A kikapcsoló gombal imitáltam egy képernyő kikapcsolást meg utána egy bekapcsolást és felélesztette a kijelzőt. Ha jól tudom akkor a szenzor letiltását feloldja a power gomb ezért volt az egész. De ha biztosra akarsz menni megnézed a telepített apk-at melyik használ közelségi szenzort és letakarítod majd újrateszed a ROM-ot az valószínűleg megoldja.
-
svgyula
addikt
válasz
lacix76 #1054 üzenetére
Szia!
Van frissítés de ezek nem olyanok mint a "windovs" Az egyénnek kell megkeresni és felrakni! A módszer többféle is lehet. Aki nem ért hozzá nagyon könnyen csinál téglát vagy papírnehezéket a telefonból. Mivel ezek nem csak részleges javítások mint a "nagyoknál" hanem általában teljes ROM-ok így a telefonról nem lehet vagy csak cwr recovery módban cserélni, mivel egy rendszer sem képes önmagát működés közben felülírni!
Ezért nincs a telefonban ilyen menü vagy ha bennfelejtik akkor állatában a fent felsoroltak miatt nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged