- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Szerintem elírtak valamit. Nem tartom valószínűnek azt, hogy butítanának egy modellt
Mivel pont ezt a modellt gyorsították úgy hogy egy gyorsabb belsőt kapott a második sorozat. Az első MTK6589 4x1,2Ghz aztán váltottak az MTK6589T 4x1,5Ghz valahol a ts7 is így váltott csak ők az MTK6582 4x1,3Ghz tették bele. Ha belegondolsz ami most kijött s203 is 16Gb ram-al adják. Akkor most az egyik "csúcskészüléküket" meg visszabutítják
ja a linked nem jó
-
svgyula
addikt
Hát egymásra találhatnátok
Osszátok meg privátban......................
-
svgyula
addikt
válasz
okiszPSX #817 üzenetére
Szia! Nem tudom mennyi mindent pakoltál fel a telefonra
De ha ez fontos akkor én a helyedben csinálnék egy recovery wipe tisztítást meg egy gyári visszaállítást! Már írtam azt nagyon figyelni kell a telepítendő apk-kat nagyon sok csinál olyan változtatásokat amit akkor észre sem veszünk! Csak később amikor valami nem működik elkezdjük szidni a telefon gyártójának a rokonságát
a saját
baromságunk miatt nálam is volt ilyen nem egyszer! Az sincs kizárva hogy az előző telefonomnak a kameráját a pulzus mérő apk fektette meg. Mert érdekes módon azután csinált olyat hogy bekapcsoláskor kék-zöld-pepita kijelző jelent meg a kamera kép helyett. De az első kamera érdekes módon teljesen jól müxik
mert annak semmi köze nem volt ehhez.
-
svgyula
addikt
Szia! Végigfutott a folyamat? A wipe takarítást megcsináltátok előtte? Amúgy mi volt a baj az eredeti ROM-al?
Sajna a másik oldalon a cappa72 kolléga mindig írja azt, hogy mentés, mentés, mentés, mielőtt ROM-ot cserélsz. Én azt javaslom vedd fel vele a kapcsolatot talán neki lesz ötlete. Sajna nekem csak a GT99-hez meg a ONE-hoz van cuccom. -
svgyula
addikt
válasz
okiszPSX #794 üzenetére
Szia! Sajna nem vagy egyedül ilyen téren én is befürödtem már jó pár apk-val! Felrakod, kipróbálod-(na itt belepiszkál több beállításba)-törlöd és a módosítások nem állnak vissza
Mit csinál az egyszerű "luser"
gyári visszaállítást. DE van ami még ekkor sem változik. Ekkor marad a recovery indítás és wipe user data
azután várható a szerencse........
Én már leszoktam az apk próbálgatásokról! Ami biztosan kell felrakom DE marad isa többi meg nem érdekel
-
svgyula
addikt
válasz
okiszPSX #791 üzenetére
Szia! Én meg most megnéztem a kijelzőt. Igaz hogy csak szemüveggel és wifi nélkül a play áruházat mint "homogén" felületet de én nem látok sehol semmit!
Persze megnéztem már az "ékszerész" nagyítóval is (szintén made in china
) NA a 10x nagyítással már látszanak a pixelek
viszont rendesen szabályosak és nincs közöttük hiba.
De örülnék annak ha így látnám és ez bosszantana....................
-
svgyula
addikt
Szia! Nekem is összekeverte a híváskor a neveket egészen addig amíg a megjelenítendő névjegyzék-ből az idióta google névjegyzéket ki nem vettem! Úgy néz ki amit a kugli
tárol a telefon szoftvere nem képes beazonosítani. Így amikor a fiamat hívtam egy az ország és a névjegyzék másik végén szereplő személyt írt ki!
Amikor eltüntettem a kugli névjegyzékét minden visszaállt!
-
svgyula
addikt
Akkor megvan a hiba! Nekem a gyári töltővel ugyanilyen! Van egy régi az előző telóhoz kaptam na az fellöki 2óra alatt! Vagy éjjelre felteszed vagy beszerzel egy 2A-os töltőt. A töltő lehet nagyobb az nem gond az a gond ha kisebb mert! Az akkumulátor csak annyit vesz fel amennyit a feszültségszabályzó enged DE annyi viszont KELL! Ha nincs meg akkor elhúzódik a töltési idő!
-
svgyula
addikt
válasz
Tomikapc #718 üzenetére
Szia! Semmi közöm nincs hozzá! De feldobtad a labdát! Mit gondoltál itt ahol mindenkinek ilyen van és nagy részük ha nem mindenki kintről hozatta, drágábban megveszi meg tőled?
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
Aki meg megtalálja ezt a fórumot már van neki telója és pontosan tudja mennyiért vette! Vagy végignézte a kínai oldalakat! Pont úgy ahogy az is akinek egyet én adtam el! Pont itt vége
-
svgyula
addikt
válasz
Arsenal1983 #716 üzenetére
Szia! Ha nem sok adatod vész el egy ROM csere megoldhatja. Feljebb írtam melyiket kell keresni. Először egy gyári visszaállítással próbálkozz! Ha nem segít akkor marad a rom csere. Valószínű a kamera driverrel van gond.
-
svgyula
addikt
válasz
Tomikapc #715 üzenetére
Tehát akkor talán nem működik? Vagy mi ez a felháborodás? Használtad két hónapot ettől lesz drágább?
Az értéke két hónap alatt eshet a felére is! Nézz meg egy "márkás telefont" a kereskedésben pl. az új 100eFt
egy hónaposan 85eFt! Te meg többért akarod eladni mint amennyiért vetted! De sok szerencsét a balekokhoz. Csak nézd meg kinek adod elmert ha rájön és olyan fajta esetleg visszanéz.............
-
svgyula
addikt
Szia!
Valami nagyon nem frankó nálad! Most próbáltam ki teljesen sötétben is tökéletes!! Viszont teljesen sötétben látni a fényérzékelő egyik "lukján"
halvány piros tehát onnan kapja a jelet ha az visszaverődik kioltja-kapcsolja a kijelzőt! Nálam így működik ez lehet, hogy eredetei?
-
svgyula
addikt
CUBOT-ONE-T-Card-Upgrade-Package.zip
Vagy ezt rakd fel ez megy recovery-vel is a másik csak az flashtools-al. SP_Flash_Tool_v3.1320.0.174 ezt a verziót. A használatra találsz egy csomó leírást de a scatterfile.txt csak ez olvassa be (legalább is nálam) -
svgyula
addikt
Szia! Biztosan jó a recovery? Én is kipróbáltam rajta a MIUI ROM-ot DE másik recovery kellett hozzá! Az a recovery már "tapizós" de ha vissza akarod a gyárit tenni akkor azt is vissza kell cserélni. A közleség érzékelő nálam a gyári frissítéssel teljesen jól működik ahogy elveszem a fejemtől azonnl visszakapcsolja a kijelzőt. Mivel jól műkszik még nem próbáltam piszkálni. De ha lefuttatsz egy tesztet akkor kiderül.
-
svgyula
addikt
Szia! Annak mi értelme van? Azért tették bele a Lsensort, hogy amikor felesleges
vagyis a füleden a telefon akkor lekapcsolja. Mivel ugye ha a füleden van akkor nem látod a kijelzőt? Neked van oldalt is szemed?
ha viszont nézed azaz nincs a füleden akkor bekapcsol a kijelző!
Ezzel egy csomó energiát spórol meg.
-
svgyula
addikt
válasz
aronpapa #666 üzenetére
Szia! Úgy, hogy legalább 10cm-ről nézed akkor nem kapcsol ki ha a fejedhez emeled akkor elsötétül.
De! ha az arcodat akarod barnítani ahhoz kevés az energia
HA viszont akkor is lekapcsol ha csak simán az asztalon van és nem emeled a fejedhez sajna nem működik a "senzor" vagy a kijelző időkorlát sötétít!
Legalább is nálam azonnal visszakapcsol ha elemelem a fejemtől! Gondolom nálad is erre lenne szükség -
-
svgyula
addikt
Szia! De látták! DE csak látták! a youtube tele van bemutató videókkal! Amit viszont nem értek az ezeken mindenben teljesen jónak tüntetik fel! OK! ez "Markpetting" azaz úgy izgatják
a szemed, hogy kinyíljon a pénztárcád!
Azt nem is értem miből gondolja a hozzászóló azt, hogy egy elb@szott videót tesznek fel reklámnak??
Ha nem sikerül jól akkor "DEL" és újra veszi az egészet nem? Ráadásul valaki biztosan ellenőrzi, megnézi, mielőtt felkerül -
svgyula
addikt
Tisztelt Urak! A dominancia előrukkolt megint a másik fórumon (dual sim) Még senkinek nincs a kezében az x6-os de már a "zoppo, jiayu, pártiak" elkezdték a lehúzásokat.
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Egy kérdésem lenne be lehetne-e venni ha majd kapható(?) lesz az X6-ost?
Aki egyetért vele emelje fel a kezét
Ja amúgy már vannak fenn róla teszt videók a youtube-on eddig biztató! Talán a TS7-nek is lesz ezek szerint utódjaa minta már készen van
mert amit kiadtak az nem igazán telefon hanem tablet.A Blade PS7 inkább egy tepsiphone
. A méret érdekes 185*105*7 még nem teljesen tablet zsebben már nem lehet hordani de telefonáláskor igencsak hülyén néz ki az ember a bonbonos dobozzal a fülén. Viszont már a hardver megvan benne! Na meg az ára is
-
svgyula
addikt
Szia! Hát erre nem tudom a receptet. De talán ha megcserélnéd a két kártyát
és az lenne az elsődleges amiről amúgy is használod az adatforgalmat nem jelentene gondot. Csak hát elő kellene keresni a sim kártya keretét hogy a normál foglalatba bele tudd tenni
nem? ja és a másikat körbevágni de ez nem lehet akadály bármelyik mobil szolgáltatónál megcsinálják! Mivel a csip az érintkezők alatt van így sem úgy sem sérül. Ha vágás közben mégis megsérül kapsz ingyen újat!
-
svgyula
addikt
válasz
Keliontom #614 üzenetére
Szia!
Tegnap én is olvastam sőt elkezdtem írni egy választ is de inkább hagytam. Az a telefon amit használ háááááttt ha utánam dobnák fordulásból inkább megcsőrözném hogy tovább repüljön.
Ez a fickó olyan mint azok a "zoppo" őrültek akiknek csak az a telefon a "csúcs és a világ vége". Ha beleolvastok bárki kérdez arról milyen telefon vegyen azonnal jön egy válasz "zoppot!"
Először én is végignéztem nos ár-forma-vas nem éri el a cubot szintet.az olcsó is nagyon drága ahhoz amit ad! A legjobb meg nem jobb annyival hogy a duplájába kerül mint a CUBOT ONE. Ráadásul a diler aki forgalmazza egy frissen alakított cég akinek van 8db
!! terméke és ezekhez kb ugyanennyi kiegészítő!
A sok okostojás meg arról papol, hogy ott milyen biztos a garancia! MARGIT NORMÁLISezek nem hallottak még céget tönkremenni? aztán utána a hajára kenheti a telefonját mert a kínainak hiába küldi vissza
az röhög egyet és kihajítja a szemétbe mert nincs forgalmazó így garacia kapcsolat sem!
Kérdés: látta valaki a CUBOT x6-t?Ha marad az ár, akkor olyan lesz mint a piros hetes a kártyában
mindent visz
-
svgyula
addikt
válasz
Keliontom #598 üzenetére
Szia!
Csak egy egyszerű kérdés: ha ennyire nem ért a telefonhoz, hogy maga megkeresse esetleges veszélyeket elolvassamegértse
akkor mire is használná a root jogot?
Ha simán téglát akar gyártani egyszerűbb ha rálép
az biztosabb
és egy hét múlva nem fáraszt
a fórumon több embert azzal, hogy "nagy baj van nem indul a telefon"
Este ha hazamegyek küldök egy linket mert nem kell semmit a telefonon telepítgetni csak gépre kell dugni egy "bat" file-t elindítani és kész! Kezdődhet a téglásítás. Végül is a gyártó nyer rajta mert el tud adni egy újabb telefontCsak nehogy az jöjjön vissza egy hét múlva, hogy ilyen sz@r megy olyan rossz a telefon
-
svgyula
addikt
Figyelj! Amit írtam az nálam történt és nem érdekel az, hogy elhiszed-e vagy sem! De ha nálad csengetett volna a postás egy levéllel annak aki csak két napra jött hozzád úgy, hogy kettőtökön kívül senki nem tudott róla kíváncsi lennék milyen képet vágnál
Tudod ahhoz hogy ez működjön legalább is be kellett volna jelenteni ideiglenesen hozzám de erről szó sem esett. De csak nosza bátran kitárulkozni itt is! Mit gondolsz miért kapcsolja le a NAV a beérkező telefonokat és szedi ki a sorból? Azért mert itt locsognak össze vissza de nem akkor amikor a kezében van hanem akkor amikor még csak rendelés alatt van!I
Olvass lent ez egy örök igazság....................... -
svgyula
addikt
JA Meg az összes névjegyzékedet kérdés nélkül feltölti és most nehogy azzal gyere, hogy neked nincs fenn!
Ráadásul nem is egyszerű letörölni HA? egyáltalán letörli. TÉNYLEG SEMMI HÁTSÓSZÁNDÉKUK VELE! Kicsit abba kell belegondolni HA TE hozzáférsz a fiókod adataihoz akkor egy rendszergazda? Nos bármikor átírhatja a jelszavadat és soha nem éred el még egyszer hova mész reklamálni? A másik ez nem összeesküvés elmélet de az adataidhoz bármikor hozzáférhetnekLehet nem lesz egészen addig erre szükség amíg esetleg valamelyik a te névjegyzékedben is szereplő személy nem csinál olyat ami alapján TE is képbe kerülsz!
Ez pont olyan mint a rengeteg idiótaa fecebook-on és csodálkozik azon, hogy 2nap!!! és arra a címre érkezik a hivatalos megkeresés a hatóságtól ahonnan feljelentkezett az oldalára!!!!!! Ez pl. megtörtént esemény az én címemre érkezett tértivevényes levél! egy másik személy(hölgy?) nevére aki csak két éjszakát töltött nálam és sehova nem jelentette még a facebookon sem! Ja és nem telefonált mert nem volt neki a sajátomat meg nem használta. Bocs de ezek a dolgok azért ezek kicsit gondolkodásra késztetik
az embert persze ha van mivel
!
-
svgyula
addikt
Szia!
Nekem nem barátom a google play mert az én CUBOT ONE rendszeremmel nem kompatibilis a GravityBox.
Fel sem kínálja kereséskor. a számítógépről pedig azt írja ki nincs kompatibilis készülékem hozzá. (mivel felsorolja az összeset amivel eddig felmásztam rá) hát nem érdekes?Vajon miért is? jegyez meg ilyen
adatot a rendszer?.....................
-
svgyula
addikt
válasz
laslie92 #574 üzenetére
Szia!
Feltöltöttem csak ide sikerült
Van irodai közeli, kinti, ég, nappal szemben, remélem elég leszez a pár kép eredetiben 18,5Mb. A képfeltöltés.hu simán kiköpte
a mérete miatt!
-
svgyula
addikt
válasz
laslie92 #570 üzenetére
Szia!
Nekem volt mindkettő. Nem látok különbséget csak a GT99 kicsit lassabban tudta kezelni, plusz nekem mókolni kellett mert nem volt hajlandó a teljes 12,6Mp dolgozni hiába állítottam a 4:3 arányra. De képminőségben ugyanott van mindkettő sötétben kicsit zajosak a képek. Aki posztert akar az vegyen 1,5mFt-ért gépet és ne telefontA közeli képekkel el lehet érni az eredeti tárgyméret 2X-ét is akár tiszta képpel.
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Egy 200$ alatti CUBOT
már 8 maggal! -
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Ideje eloszlatni pár téves meglátást, érzést, meg miegymást a CUBOT ONE és a TRONSMART TS7 ügyben.
Nos a TRONSMART összesen 4típusú telefont készít a 1.3Ghz New TS7, TS7 Glacier Quad Core
ICE TS9 MTK6589 Quad Core, TS4 MTK6589 Quad Core.
A másik CUBOT 14 típust kínál a legegyszerűbbektől a T9ig amiben az elejétől az MTK6589T volt.
A két azonos külsejű telefon fejlődése pedig a következő volt TS7 Glacier Quad Core indult az MTK6589 4x1,2Ghz-vel 1Gb RAM 4/8Gb ROM. A Cubot One indult az MTK6589 4x1,2Ghz 1Gb RAM 8Gb ROM!
A kamera a TS7-ben kínai gyártmány a Cubot One viszont Sony kamerával szerelte.
Mikor kijött az első sorozat és gyengelett(?) a felhasználók visszajelzése szerint
a processzor, minkét cég emelt a sebességen. A TS7 belerakott egy később kiadott MTK6582 4x1,3Ghz processzoros verziót viszont ezen kívül semmit nem javítottak rajta. Az első verzióból létezett 8Gb tárhellyel a második verzió már csak 4Gb ROM-al adják.
A Cubot One átvette a "csúcskészülékükből"(Cubot T9) az MTK 6589T 4x1,5Ghz processzort és meghagyta a bevált egyéb hardvert.
Ja egy üzenet "konigjanos"-nal a TS7 TS7 gyári ROM itt találod meg. Arra az esetre ha megint belekurkászola telefonba és nem indul újra, vagy a "főzött rom" hazavágja a telefont.
Tehát a két készülék közötti "ár" különbségnek az oka a fentiek alapján egyértelmű. Egyik cég sem "világmárka"még! Tehát csak a minimális haszonnal árulják a készülékeiket viszont a belerakott hardverek minősége, mennyisége, értékkülönbségben megmutatkozik az eladási árban. Még egy dolog az antutu tesztről csak annyit írnék le, hogy a táblagépemben a ROM cserével +3900!!pont, 8900-ról 12800-ra emelt a teszt értéken. Hát remélem segítettem.
-
svgyula
addikt
-
svgyula
addikt
Szia!
Érdekes a leírás! Tehát a Ts7 volt előbb hmmmmés a Cubot One a másolat! De akkor mit keres a TS7 belsejében a Cubot felirat?
Miért van az, hogy a cubot már az elején rájött hogy gyorsabb procikell a megbízható működéshez és lecserélte a belét?
Hoppá hát a kameravajon miért van a Cubot One-ban SONY a kamera ami Full HD videót csinál? Azért az eladók elszeretnének adni és ezért mindent megtesznek ez sokszor a "hasba akasztás" kategória! Sajna akinek nem adatik meg az, hogy mindkettőt saját maga tesztelje, csak azokon az oldalakon leírt infók alapján tud dönteni. Van aki viszont elkezdi olvasgatni a fórumokat is. Azért ott sokkal több valóság alapja van az információknak. Persze vannak akik kapásból nekiesnek és "buherálják" a még szinte ki sem csomagol telót
Mert ŐK jobbat csinálnak mint azok akik esetleg hónapokat töltöttek a fejlesztéssel! Aztán megy a sírdogálás
mert egy "tégla" kevés az építkezéshez -
svgyula
addikt
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!Most már teljesen biztos, hogy a CUBOT ONE már csak az MTK6589T 4x1,5Ghz belsővel szállítja a telefonokat! Függetlenül az adott oldalon leírtakkal (
4x1,2Ghz)
Antutu 4 16500 pont -
svgyula
addikt
Szia!
Keresel egy tapétaboltot veszel átlátszó fóliából fél métert. Otthon kijelzőt letisztítod nagyjából méretre vágsz egy darabot óvatosan hajszárító segítségével rákasírozod. A széleken tapétavágóval ott ahol amúgy is van egy kis rés a kijelző és a ház között szépen elvágod a fóliát és nem is látszik semmi. Arra figyelj hogy nem maradjon alatta levegő. Ha marad az sem gond tűvel megbököd és lesimul. Ez minimum aktív használattal kibír fél évet. Az a fél méter meg három telefont. Én így használom évek óta a telefonomat, karórát, ha karcos lesz pikk-pakk lecserélem a fóliát és megint olyan mint az új. -
svgyula
addikt
válasz
konigjanos #403 üzenetére
Nos én a flashtool-hoz írtam! Viszont az inkorrekt scatter file! azért is lehet mert régi progi-val próbálkozol!
Pl ezt: SP_Flash_Tool_v3.1320.0.174 keresd meg. A cubot one ezt favorizálta -
svgyula
addikt
válasz
konigjanos #401 üzenetére
Kérdés! Mihez kellet a root?
Ha nem akarsz a rendszer fil-ba belenyúlni akkor teljesen felesleges! Ha rendszer alkalmazások közül véletlenül legyalulsz egyet amit te
szükségtelennek tartasz a rendszer is összeomolhat!
-
svgyula
addikt
válasz
konigjanos #395 üzenetére
Hát! Most már nem kérdés, téglát vettél
Miért kell egy új telefont azonnal kiherélni
? Nem lett volna érdemes várni vele pár hetet? Ha hardveres gondja van akkor is ugrott a gari
mert belenyúltál a szoftverbe! Ha visszaküldöd azok is észre fogják venni és meg is van az indok arra, hogy miért ne kelljen a lóvét visszafizetni!
-
svgyula
addikt
Szia!
Takarítsd le azt a "cpu mastert" és ha szerencséd van visszaáll az eredeti állapot! Nem értem amúgy miért kell a cpu sebességgel szórakozni? A mindenkori min-max sebességet meg a bekapcsolt magok számát ha jól van optimalizálva a rendszer soha nem "übereled" max az akku idót csökkented drasztikusan! Főleg ha elb@szod és "fullspeeden" beragad a proci és két óra alatt leszívja az akkumulátorodat!(#381) konigjanos
Azt még mindig nem írtad, hogy milyen telefont kaptál? Vagy nem is telefon csak egy pizza?
-
svgyula
addikt
válasz
konigjanos #381 üzenetére
Mi?
-
svgyula
addikt
B.U.É.K. Mindenkinek!
-
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim! Sikerült megoldani az "elfelejtem a csengőhangot" hibát. A gyökér ok
az a gyökér védelem
Akik készítették azoknak valami más volt fontos amiért levédték ilyen szinten.
Nos amiről beszélek az a system\media\audio\ringtones könyvtár.
A hibát úgy lehet (nálam működik!) megoldani hogy:
Először is root jog nélkül nem megy!
Feltelepítjük a roomtoolbox-ot (nekem csak ezzel működött megcsinálta mással is de nem lett jó!)
A könyvtár tartalmát kimásol valahova-megjegyez! lehetőleg a belső SD kártya vagy a külső SD kártyára
Az egész könyvtárat \ringtones\ töröljük!
A "belső SD kártyán (telefon memória)" létrehozunk egy ringtones könyvtárat belemásoljuk a kimentett csengőhangokat esetleg hozzáadjuk a sajátot!
A menüből kiválasztjuk az "áthelyezés" és betesszük mindenestől a system\media\audio\ könyvtárba.
Az egész lényege az hogy egy olyan könyvtárat hozzunk létre ami a külső rendszer hozzáférési jogait kapja meg ezzel teljes hozzáférést adtunk a rendszer alkalmazásoknak az itt tárolt file-hoz és nincs az, hogy induláskor bekavar a hozzáférési engedély és nem találja a beállított hangot így visszaáll valami alapra
Remélem segítettem.................. -
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim!
Ráakadtam egy érdekes infóra az egyik on-line áruház üzenő falán a CUBOT ONE-val kapcsolatban.
A hír pedig az volt hogy mivel az MTK6589 processzorral szerelt telefonokkal több gond is volt októbertől már csak az MTK6589T 4x1,5Ghz "turbo"processzorral szerelik. Az eladó információja szerint (mármint szeptember végén) nem lesz az eredeti csak az újabb verzió elérhető. Persze ez ne tévesszen meg senkit mert több helyen láttam akkoriban raklapszámra ezeket a telókat (fényképről
) Tehát aki ezek után rendelt és mint én is vagy 5x rákérdeztem "mi lesz??" számíthat rá hogy a komolyabb belsővel érkezik.
Találtam tegnap egy érdekes tesztet is két telefonról a HTC ONE & HUAWEI ACESS P6(360$!).
Nos ki lehet próbálni a saját telón is a teszteket és kiderül hogy ennyi pénzért ez egy ajándék. Főleg akkor ha tudjuk azt hogy a HUAWEI is kínai............
A link:https://www.youtube.com/watch?v=VKxhnZSF54o -
svgyula
addikt
Szia!
Hogy használtad? Az előző telómhoz nekem is kettő volt kb két havonta cseréltem és kizárólag full feltöltés után vettem ki a cserélendőt és tettem el "aludni". Most is működik mind a kettő és azzal a telóval normál használat alatt kibírt 4 napot (HTC klon zerofire E60). -
svgyula
addikt
válasz
Segnior_Barthez #347 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=cYxYgfPxmWM&feature=youtu.be
-
svgyula
addikt
válasz
Segnior_Barthez #347 üzenetére
Szia! Eleve azért vettem mert előtte a CUBOT GT99 is jó képet csinált! Erre azt ígérték, hogy Sony kamerával van szerelve. A rossz hírem az hogy muszáj átkonvertálnom mert a gépem sem képes ezt a felbontást lejátszani! A telefon minden erőlködés nélkül lejátszotta a teljes méreten is persze újabb a dög!
Megpróbáltam a zoomolást is de nem vagyok egy "kameraman"
Ha felment a youtube-ra küldöm a linket!
-
svgyula
addikt
válasz
Segnior_Barthez #345 üzenetére
szia! Most hoztam be a telót kint készítettem egy rövid ~2perces videót 238Mb BS player videó info: 1980X1088 30 képkocka. A file infó is ugyanezt írja ki! A mérete alapján ez nem is lehet kétséges egy félórás videó 6-8Gb!
Ha a tied ilyen gyenge akkor valószínűleg nem kellet volna sajnálni azt a plusz 15dollárt azért a verzióért amiben legalább az eredeti cucc van............. Felrakom a youtube-ra ha lesz egy kis időm.
Ja és ezen a telón legalább az automata fókusz is folyamatosan működik. -
svgyula
addikt
Szia! Addig örülj amíg nem rak mindent alapból a külső tárolóra! Mert én így jártam! Minden indításnál visszaált a "gyári" állapotra! Rendesen idegesítő volt.
Más a MIUI rendszer felpakoló-i azért megoszthatták volna azt az infót, hogy mókólni kell a magyar nyelvel. Egy hajszál választott el attól hogy közel 2óra szórakozás után az első indítás- és nincs magyar nyelvi beállítás földhöz csapjam a telót! Ja azt már nem is említem hogy a rendszer csak úgy indul el ha azonnal regisztrálsz a honlapjukon! Persze eltölthettem volna vele még egy-két napot talán jó is lenne de nekem nem ér ennyi szarakodást!
Valaki említette a cubot gt99-et nos azzal csak annyi a gond hogy azonnal le kell cserélni a firmware-t mert nem látja a kamera teljes spektrumát 6Mp max!
Valamint be kell tenni egy árnyékoló fóliát erre lehet találni a youtube-on videót másképpen nagyon sok helyen elkezd a telefon gerjedni és a másik telefonálló nem minket hanem egy "láncfűrészt" hall, -
svgyula
addikt
válasz
#75945984 #279 üzenetére
Szia! Akkor nekem mázlim van most néztem a full HD videot 1028p a youtube-on teljesen akadásmentesen gyönyörű képpel. Mondjuk azt nem írja a device info hogy hány mag van csak annyi PoverVR SGX 544MP.
Viszont minden játék amit felraktam megy rendesen.
Ha a csengő hang nem szívatna hagynám így ahogy van! -
svgyula
addikt
Nos igazad van, de eddig mindig pont fordítva volt először a telefonra rakta az alkalmazást! Simán használta mindet és ha úgy látta a felhasználó hogy az az alkalmazás nem fontos, hogy azonnal induljon pl egy navigáció vagy bármelyik játék akkor azt áthelyezte az SD kártyára! Nem tudom ki volt az az ökör aki ezt átírta!? Főleg azt nem értem miért volt rá szükség?
-
svgyula
addikt
válasz
FalconKnight #259 üzenetére
Szia! Esetleg egy link a Recovery letöltésről?
-
svgyula
addikt
Szia! Tegnap jött meg és ebben a proci 4x1,5Ghz ram 1Gb rom 8Gb. Az antutu 16e pont.
nem is ezzel volt a gond hanem a telepített ROM-al. Nekem pl az összes alkalmazást az sd kártyára rakja? pedig van hely a telón is aztán minden indulásnál visszaáll a "gyári beállításra. Ez azért van mert feltelepített alkalmazást ugye aminek a rendszer induláskor kellene betöltődni csak akkor látja a szerencsétlen teló amikor már fut az alap gyári rendszer. Csak akkor képes használni hogy miért(?) ha a telefon háttértárra át van helyezve.
Pl azt hogy a csengőhang miért áll vissza minden indításkor egy valami gyári szarra(?) Akkor amikor beraktam a telefon tárolóra egy külön "ringtones" könyvtárba valamint a gyökér könyvtárba is bemásoltam a többi "gyári csengőhang közé! Ezenfelül a build.prop file-t is átírtam hogy legyen ez az alap csengőhang.
Újraindítás és megint visszaáll!??? nos erre varrjon valaki gombot. -
svgyula
addikt
válasz
FalconKnight #256 üzenetére
Szia! Az alap ROM -ot lecseréltem a "gyári"-ra megmaradt ugyanaz a sz@r launcher. Probléma még feltelepítek egy másik pl next launcher a következő indulásnál elfelejt minden beállítást!??? valakinek ilyen?
Kérdés a MIUI_3.12.13 rom valamiért nem akar felmenni most próbálkozom újra -
svgyula
addikt
Tisztel Uraim!
Megjött a telóm ma! Cobot One MTK 6589T 1,5Ghz 1/8Gb. Az első amibe beleszaladtam az idióta Laucher!
Nem tudom kilőni. Igaz a cégnél vagyok otthon van fullos toolBox pro.apk talán azzal! Van root jogom.
A másik kinek sikerült már a bekapcsolási hangot némítani? Nem találom a menüt! Pedig nagyon idegesítő lesz reggel az ébresztés előtt bekapcsol ezzel a hang-al utána meg ébreszt! Ha valaki esetleg megtalálta és megosztaná velem megköszönném. Elméletileg az előző telómban (CUBOT GT99) az audio profilban lehetett ki-be kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged