- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
mert2011 #432 üzenetére
Hm,ajánlani akartam,hogy nézz rá az első hozzászólásra,de rájöttem,hogy keverem másik topikkal,ahol szépen be van rakva pár ajánlott bolt linkje
De azért így is elég,ha visszanézel itt pár hozzászólást.
Ami konkrét,jó tapasztalat részemről,az a geekbuying ahogy feljebb is írtam,gyorsan jön a cucc,biztonságos lufis csomagolás,az ár is jó és ingyenes a szállítás, mi kell még
Van direkt link is: [link]7 nap alatt megérkezett,azért lett 8 mert nem vártam és másnap én mentem érte a postára
Annyival számolj,hogy ha levámolják,akkor 27% Áfát kell fizetni,olyankor érdemes bekészíteni a paypal/átutalás bizonylatát a fizetett összegről. -
warcat
veterán
válasz
mert2011 #430 üzenetére
Kérdezd meg magadtól,hogy a www.bizzalbennunknemverunkat.hu-ról rendelnél-e valamit?
Fogalmam sincs milyen oldal,de nekem már a neve nem tetszik.Mi a gond az itt ajánlott oldalakkal,ebben a Kínából rendelős kategóriában szerintem már nem jó ötlet pár ezer forinton spórolni,ha ez lenne a cél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- ASUS routerek
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest