- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reflax
tag
Ha mindenképp gridelgetni akarok akkor kell calc? Mert ugye azt szeretném, hogy a bal oldal azok egy egy list type:none-os boxok lesznek css-el keret, háttér,. és igazítás. A középső elem bekezdéséhez az igazítást hogy lehetne megoldani akkor is ha változik kicsit az oldal? Valamint a táblázaton belül nem tudom megoldani az első kép formázását
Van 3 nézet benne. Tablet illetve telefonos nézetben már szeretném a bal oldalt eltüntetni, amit elvileg meg is oldottam (ám a gridelgetéás közben valamiért ha kihagyom a bal oldalt az elrendezésben, olyankor nem eltűnik, hanem konkrétan leugrik a kijelző jobb alsó részére, amit nem értek mitől lehet) Hiszen ha grid-ben megadom a sorokat, hogy melyik oszlop jelenjen illetve kihagyom azt, ami ne jelenjen meg, akkor annak el kéne tűnnie, nem?
állati a porfilavatarod
-
Reflax
tag
Nos én átszerkesztettem a html-t és a css-t, így ez jött ki jelenleg
Kérlek tekintsétek meg és szívesne fogadok észrevételt még és kritikát!
siteaz általad említett dolgok előtt csináltam még ezt mi előtt felnéztem ide. Természetesen még sok javítani való van rajta ez tuti látszik.
-
Reflax
tag
válasz
martonx #2496 üzenetére
Most így néz ki kis módosítás után de még midnig rossz az elrendezés ( gondolok itt arra, hogy a képek is az a 3 egymás melletti is kettőre ugrik össze, a bal oldal letolja a középső oszlopot ha összenyomom, ilyenek.) Bootstrap-et nem használok, kifejezetten css file-t.
Hm, amit linkeltél nem ismerem de utána nézek. Jelenleg kimerül a tudásom div article nav és azok cssben való igazításával alap szinten.
ui.: ha jól látom a css gridezgetés az divekkel rácsalapú elrendezés?
-
Reflax
tag
válasz
martonx #2494 üzenetére
A háttérhez képest a középső rész ha állítom az ablak méretét, balra tolódik sajnos. Ahelyett, hogy középen maradna a háttérkép előtt.
Az egész képernyő egy nagy conatiner divben van belerakva a bodyban. ÉS ebben pedig van egy left, egy center és egy right div az elhelyezések miatt. És ezt nem tudom megoldani például. Kezdő vagyok, és sok hiba van szerintem benne.
Bár tényleg egyszerűbb lenne megmutatni live és mutatni az észlelt hibákat ha valaki vállalkozik erre. -
Reflax
tag
-
Reflax
tag
Üdvözlet!
Kezdő Webet tanulok.
CSS3-ban formázáskor elakadtam. Esetleg Teams, Discord, más platformon ha valaki tudna segíteni megköszönném és egyben el is magyaráznám, mutatnám mi a téma. Egyszerűen nem jutok a problémám megoldására. (rendezési gondok vannak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest