Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
T J
tag
Nem kell ide mágia, csak normálisan megírt kód. Összeadtad a szélességeket? Mert ilyeneket írtál az elsőben, hogy: .left{width:20%;} .center{width:50%;} .right{width:290%;}. Ráadásul kétszer formázod a .right-ot, és a másodikkal felülírod az elsőt ...
Tíz percig görgettem, mire megtaláltam, miért nem működik amit feljebb módosítottam.
Minden divnek van szélessége, magassága (jobb híján height:auto; ), és elhelyezése (float: left; ). Amíg ezek nincsenek megadva, nem kerülnek a helyükre! Az egy sorba kerülő divek össz szélessége max 100%, marginnal, borderrel együtt. Ezek vastagsága hozzáadódik az elem szélességéhez!!! Ezért ellenőrzéshez inkább eltérő háttérszínt adj meg border helyett, és ha margint adsz, akkor annak a szélességét egyből vond is le az elem szélességéből, pl: margin-left: 2px; width: calc(50% - 2px);
Az elemek formázását sorrendben, fentről lefelé, és balról jobbra, sorrendben, ahogy a html-ben szerepelnek. Különben nem fogod megtalálni, és katyvasz lesz az egész.
Ne fixálj olyan tartalmat ami nem fér el magasságba a kijelzőn, mert a kilógó rész rejtve marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Nintendo Switch Játékok EGYBEN baráti áron,akár viszonteladóknak is megéri. ELADÓ,VAGY CSERE,OLVASS.
- Eladó ASUS VP249QGR 24" gamer monitor
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , Kijelző
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tíz percig görgettem, mire megtaláltam, miért nem működik amit feljebb módosítottam.