Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_
senior tag
Köszi, én sem értem már, hogy így hirtelen miért táblázatos rendezést alkalmaztam a form-ra, pedig már itt is, és máshol is sokszor láttam, mondták, hogy "szentségtörés" ez a módszer, és eléggé elavult.
Az őszintét megvallva, gyorsan össze kellett dobnom a form fület, ezért netről vettem az alapjait, valószínű egy jóval régebbi oldalt dobhatott ki arra a google, hogy "kontakt form", ahol és amikor még ez a módszer volt a best practice..
PumpkinSeed: Bootstrapet, vagy media queryket alkalmazva csináltad a responzív design-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 1050 G1 i7-8750H 16GB RAM 512GB Nvidia GTX1050 4GB SSD FHD IPS 120Hz 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest