Új hozzászólás Aktív témák
-
Lotto73
csendes tag
válasz
bmxbandita #227 üzenetére
ez most komoly?
ha a harmas tuning szinten log egy fusion part , de az otos szintre van fittelve, akkor abba beleszamit? ne maaar.......
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
bmxbandita #194 üzenetére
Focus kicsit jobb, de nem éri meg ezért szétszedni a bmwt (főleg azért mert lószart se kapsz belőle).
@skynet258: tudd melyik autó ellen vagy erős, tuneold a kocsid és figyeld az RP-t az ellenfélnek, ne legyen sokkal magasabb nálad. Ha csillag van az autó mellett az azt jelenti, hogy fusion itemei vannak, azokkal óvatosabban. Ha maxra van fejlesztve egy autó mind upgradekben mind fusion itemekkel, akkor éri meg onlineozni. Ajánlottabb T1-ben, mint a többi tierben a könnyebb indulás miatt és az olcsó fejlesztések miatt (meg olcsóbb maga az autó, így fusion itemeket is könnyebb gyűjteni strip-elésből), nagyon sok magas RP játékos van T1-ben emiatt. Valószínűleg magasabb tierben több pénzért is lehet játszani (50-100++) de szerintem t3-ig simán lehet t1 kocsival nyomni (pár fuel refill után megvan a t3 kocsik ára).
-
gbela
senior tag
válasz
bmxbandita #194 üzenetére
Nem tudod, mert BMW-s fuseokat kapsz. Nem is upgradet, csak 3 fuset kaptam amikor szétkaptam egy autot.
Amúgy sztem egy szinten vannak, én nem szedném szét. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
bmxbandita #180 üzenetére
Akkor fusion partok kellenek. Nekem összesen van 5. Így 351+158. Én is negyedmérföldre tuningoltam.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
bmxbandita #165 üzenetére
Bocsi a dupláért,
Ezek a beállítások nálam -172 evo pontot csinálnak, időm pedig 13,595 felett.
Már teljesen kivagyok hogy nem tudom normálisan beállítani. Perfect launch, csak perfect shift
Youtube videót néztem, ott is alacsony tire pressure volt beállítva, nálam a legtöbb evot 55/45-ön ad. Egyszerűen nem értem
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
bmxbandita #165 üzenetére
Fusion partjaid vannak?
-
gbela
senior tag
válasz
bmxbandita #170 üzenetére
Kár h nem lehet streamelni androidon, megmutathatnád hogyan rajtolsz live race-ben. Én ezt a launch gombot nem érzem, te hogy nyomod? Érzésre, vagy megvárod míg megjelenik a Go! ? Esetleg hamarabb kicsit?
Én amikor minden úgy látszik h jól nyomtam (A váltás szinte mindig perfect, azt ugye be lehet gyakorolni offline raceben), akkor is végül két tizeddel szarabb időm lesz mint off-line, ami csak a launch miatt lehet.Gondolkozom lehet kimaxolok egy t1 autot erre
Edit: ohtényleg, elfeledtem h ez T2től van, akkor pláne lehet kihuzok egy maxosat ott
-
Jumbozorz
senior tag
válasz
bmxbandita #170 üzenetére
A Gt86 megvehető "ezüstből"? T1-ből toyotát kaptam csak, de azt eladtam. Most a majdnem maxos Cooper-vel próbálkozom, de nem jön össze. Vajon, ha leveszek minden upgradet, akkor gyengébb ellenfeleket kapok?
Amúgy grat
-
oAcido
aktív tag
válasz
bmxbandita #121 üzenetére
T1-nél a Dart Mopar és a Veloster a legjobbak. Bár előbbit csak nyerni lehet, utóbbi meg 150 gold.
Én a GT86-ot nem tudtam beállítani, buktam is a T1-es boss autóját.Amúgy lesz még lehetőség megszerezni a boss autókat? Bánnám, ha elveszíteném a T3-mas Mustangot.
A Hellcat pedig az egyik legjobb autó T3-ban. Jó lenne megszerezni a 4*-ost
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest