- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fehdavee
tag
Hali!
Valamit valószínő nem jól értelmeztél top 3% ba lettem "csak" benne..... Amúgy tényleg hamar fullra vittem a vejront... el is nyersem a főnőkét is nem volt nehéz....Da nem valami jó a multiba mert 7.3 körülit megy így a prémiumos one 77 éppen aláz így nem lehet normálisan tolni vele kár pedig jó lett volna ha legalább 7.2 menne tunerrel de hát sajna nem vagy csak még mindig valami jó váltás kéne.
Amúgy én nagyon örülök a venomnak mert 250 gold és most meglesz főleg hogy ilyen vagány festése van nagyon ritka hogy tetszik a pro festés de ez ütős. Meg már csak 6 kocsi kell és ez az egyik én meg goldot biztos nem veszek majd max ha minden megvan akkor győjtök a kocsikra hamar jön mondjuk a gold is. Én mindig a multiban megvehető sport pro autókra költöm mert azok baszott jól néznek ki és kicsit feldobják a garázsam is.
Hát neked mondjuk tényleg szar lehet hogy megvetted és most meg 10% ért odadobják
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Hali!
De viszont érdekes mert nekem pl laferrarit mindig csak tunerrel dob be más kocsikat pl agera meg full remiumos boosterrel szóval valahogy tudja a te is dődet a gép és olyanokat dob be akik reálisak ellenek és ahogy haladsz előre egyre nehezebbeket nekem ma már 8 as láncon voltam és ott olyan laferrárikat dobott be akik majdcsak úgy mentek mint és olyan 7.100 körüli időket azokkal már élvezet volt versenyezni de nem vertek meg szerencsére
Amúgy most a laferrárinál nincs is gyorsabb vas ugye? Mert ezzel lehet menni 6.8xx et is full boosterrel. Amit meg szerintem mással nem igazán.
Vajon a vejron lessz ilyen ütős? Bár megvan hozzá a taodása de ahogy néztem vidik alapján egy hangyányit lassabb lesz.
Üdv.Dávid -
Fehdavee
tag
Helló!
Aham én most léptem át a 500k rp-t és így vagyok top 2 ben még mindig csak 3500. körül de szerinterm lazán meglesz a top 1%....
Amúgy valaki gondolkodott már azon hogy hogyan lehet megoldva ez a multi? Mert ugye elméletben emberek ellen játszol és akkor téged úgymond soha nem hív ki senki... Szóval akkor valahogy úgy lehet hogy idő alapján nem? Mert nekem van hogy egy imre bogdan nevő embert minden streakba bedob van hogy 2x is egy streakon belül és egy hyurával van... És akkor ez valahogy úgy van hogy téged is bedob másnak a legjobb vagy átlag vagy milyen idő alapján? De akkor ugye ha ott megver valaki akkor az neked nem számít vereségnek szóval elég érdekes....
Valaki nem tudja pontosan hogy van ez megoldva? -
Yayoh
aktív tag
Nyugi én se használom a Laferrarrit , szerintem még mindig a Berlinetta a legjobb autó multizásra..
Más:Egy nap játszással most van 220k RP-m , és jelenleg a top 7%-ban vagyok. A Rufnál ilyenkor már rég top 1-ben voltam .. Kemény lesz ez a szezon , bekerülni is rohadt nehéz lesz nem hogy bent maradni..
-
Hombré
csendes tag
Próbálgatom,de ahogy írod nagyon el kell találni az elejét.Ha nem sikerül akkor bizony vissza esik 5-ben a fordulat.Viszont nem értem a Berlinetta dolgot.Én azóta is a Laferrarit használom multiba is.Tunner neki és nyerek vele aránylag simán.Igaz,hogy most a 8% ba vagyok és lehet itt rosszabb ellenfeleket ad.7.2-7.3 között megyek vele és ezzel nyerek.
Ruf mikor kezdődött azt hittem elírták a nyereményt.1% szokta az autót nyerni és a többi aranyat.Hát ez most nem így van.Jól kitalálták,penészedjen rájuk egy heti kajájuk
Új World Tour van! Ez nekem is van néha,ilyenkor szokta újra indítani a játékot.
-
-
SylarHUN
senior tag
Nem kell egyik Boss ellen sem az a szuper nitro.
Csak vissza kell lépni a menüben, majd megjelenik, hogy start.
Igaz, mindent hibátlanul kell csinálni, mert különben nincs esély a győzelemre.
A Ferrari-k ból is sajnos csak egyet sikerült megnyerni, bár a többiből sem mindet.Ma nyertem egy pár pofás verdát.
-
Yayoh
aktív tag
Nem kell semmi ,La Stella-nál nincs úgy hogy legyőződ , és akkor felajánlja hogy még egy verseny után megkapod az autót, hanem itt az utolsó versenyen automatikusan megkapod az autóját , mert írja hogy még az "International-nál kelleni fog". Én nem vettem semmi tunert , sem nitrót és így is megvolt elsőre.
Amúgy , én a Laferrari-val tunerel 7.2 -alá nem igen tudok menni , multiban nem jó mert kemény ellenfeleket dobál be, szerintem a 720PP miatt ,így én továbbra is a Berlinettával multizok.
-
Hombré
csendes tag
Nyugodtan lökd az angolt,ami rám ragad annyit értek belőle.Közben megcsináltam a LaFerraris részt
Már upgradelem
A multi ugye a tunner miatt időre megy,nincs sok idő piszmogni vele. Sima versenyt megyek ilyenkor eszelősen ráérősenVan igazság amit mondasz mert multiba lehet jól pénzt csinálni.
-
Csak kipróbáltam az F12Berlinettát multiban...
Pro tuner segéd mellett induláskor nitró mellett azonnal ötödikbe, majd a további váltásokat perfektre.
Így ügyességem és gyorsaságtól függően 7,35-7,42 sec-es eredmény sikerül, amivel nem adott szorongató ellenfelet a játék, amíg így játszottam.Így olyan sincs már, mint eddig, hogy csak minden második streak-et nyerek csak meg. Így láncba nyomom a sokadik streak-eket és csak dől a lé.
Ugyanis ha láncba nyomjuk a streak-eket, a megnyertek után nincs nincs nevezési díj, meg ugye Blogger-re se kell költeni.Nagyon durva lendületet kaptam ezzel a játékhoz, csak is multiplayer-ben nyomom majd kb.
-
Mbenyo97
aktív tag
-
SylarHUN
senior tag
Agyam eldobtam!
Ma 90 RP-t adott +31%-os szorzóval!
???????????
Eltotojáztam a Blogger 5 percét és veszítettem a futamon 1500RP-t!
Az egész streaken nyertem kb. 600-at, de egy versenyen vesztettem 1500-at!
Nagyon durva!Most azt vettem észre, hogy a PRO Merivel megyek, PRO sorozatban 400-500 RP-vel kevesebbet kapok, mintha a normál sorozatban mennék a CSR R8-al.
Sonja
Szintlépésenként kapsz 1 aranyat, plusz a daily versenyeken nyerhetsz akár 2-őt is. Sőt, ha online versenyeken mész és elérsz x%-ig, akkor akár 15 aranyat is kaphatsz. Sőt az online streakben található kártyákban is van 1-2 arany. -
SylarHUN
senior tag
Az enyém most 666
Eddig úgy tapasztaltam, pontosan 1 mp-el lassabb mint a Z4-RUF duó.Neked is az utolsó napokban 300-500 közötti rp-t adott a győzelmeknél?
De ha veszítettem, akkor 1100-at vont le.A röhej csak az vele, hogy a nem pro SS eltűnt a garázsomból és ez van a helyén.
-
törölt tag
Én is a wifi -re gondoltam, hogy ő lenne a ludas, de tök stabil. Betegség miatt most sokat vagyok itthon, úgyhogy mindig wifi -n vagyok, mióta ezzel játszom. Tehát nem lehet ilyen problémája. Másik dolog még ami eszembe jutott, az a fiók (FB, G+). Őszintén megmondom nem tudom.
Viszont most hogy rábukkantam erre a témára megint meghozta a kedvem a játékhoz, mármint a Racing -hez, nem a Classic -hoz.
Pedig utóbbiban szerintem van pár olyan dolog, ami hiányzik a Racing -ből és jó lenne.
-
törölt tag
Igen, ez meg volt. Ennek ellenére is ezt csinálta. Tehát nem nullára dobott vissza, hanem korábbi állásra. Pl. este megcsináltam egy szintet meg vettem 2 fejlesztést. Aztán másnap délelőtt meg olyan volt, mint ha este nem is játszottam volna vele. Amúgy többször is jött elő ezzel, hogy visszaállítsa -e a régit vagy újat kezdek, pedig folyamatos wifi (fiókomon keresztül) alatt volt és el sem távolítottam a játékot...
-
SylarHUN
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
Sajnos így az utolsó napokban csak fizetősen juthatsz valamire. Leginkább a 24 órás tuning előfizetés a jó. Mivel ha nem nyered meg a versenyt, akkor nincs levonás.
Az Audi A8 CSR nem jobb a RUF-nál. Tapasztalat, nekem van mind kettő.
Sajnos én is képtelen vagyok 4%-ről 3-ra jutni.
Segítséget nem közvetlen a verseny előtt tudsz játékpénzért venni! Hanem amikor látod az adott streak-en belüli összes ellenfeled.
A barátok elleni részben, ha elérsz 30 csillagot, kapsz egy ilyet.
Brutális T4-es, az esetek nagy részében, még a félig tuningolt T5 is veri. -
SylarHUN
senior tag
A multi nem szól többről, mint az aktuális autó megszerzése, ami mindig egy nagyon dögös, és a játékban külön nem megvehető változat.
Multit lehet akár arany nélkül is gond nélkül nyerni, van kreditért megvehető 5 perces motor tuning 54.xxx kreditért.
Általában 17 nap áll rendelkezésre a xy százalékba jutáshoz. De itt nem csak autót lehet nyerni, hanem aranyat is.Sőt, ha végig megnyertél egy streaket 3db kártyát választhatsz, amik sokféle ajándékot tartalmaznak, köztük autókat is, puzzle szerűen kell őket össze illeszteni. Ezek az autók PRO kategóriájúak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8 - i7-10510U/16GB/512GB SSD/-/W14"/W11 Pro/
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest