- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben eszembejutott mi lenne, ha kipróbálnám a LaFerrari-t úgy, hogy egész rajtig nyomom a gázt, teljes fordulaton elindulva és úgy pakolom fel 5-be...
Nem hatotta meg, ugyanúgy leejtődött a fordulat. Akkor is mikor a GO felirat előtt közvetlen tized-század másodpercekkel engedem csak el.Az a legidegesítőbb, hogy sokan mégis ezzel nyomják a multit. Valamit nagyon jól csinálnak az biztos, de engem kiidegel és már csak a magam nyugtatására írom a következőket:
Hányás egy autó ez a LaFerrari a játékban, szívből utálom.Nem hittem, hogy ekkora kontraszt lesz 2 Ferrari között, ugyanis a Berlinetta meg hatalmas kedvenc.
Igazából örültem volna neki, ha inkább a LaFerrari-t találják el a fejlesztők és a Berlinetta lenne helyette használhatatlan.
Mégis vagányabb verda azért a LaFerrari, már csak külsőre is. -
Ezt amúgy te kipróbáltad?
Csak mert nekem többnyire 5-be váltásnál durván leesik a fordulat és szarrá aláz az ellen.
Persze tud sikerülni, de ehhez már idegesítően precíznek kell lenni.Továbbra is a Berlinetta az etalon multiba, a LaFerrari pedig egy kiszámíthatatlan, abszolút nem megbízható hulladék...
-
Yayoh
aktív tag
-
Lehet, hogy már a "Szerk" utáni mondandómat már nem olvastad, ezért most újrapróbálkozok.
Tehát ha jól gondolom fizettél valódi pénzért azért a különleges nitróért, amit az egyetlen lehetőségnek ír a játék, amivel el lehet nyerni az autót. Ezzel semmi baj sincs, én is lehet becsábulok majd neki (eddig minden boss-nál kihagytam a lehetőséget).
Maga a lezajlás menete érdekelne, hogy hogy történt.
Szóval speckó nitró megvevése után milyen volt maga a verseny? Könnyen boldogultál?
Érezted, hogy durvábban gyorsult az autó (nehezebb volt pontosabban váltani) vagy csak simán lehagyódott az ellen a fenébe?
Volt olyan, hogy újra kellett kezdened a versenyt? Ez azért érdekelne, mert ha esetleg veszítenék, újralehet-e kezdeni anélkül, hogy megint valódi pénzzel kelljen fizetnem. -
Az szép időeredmény!
Innentől valószínűleg World Cup multi versenyekben már nem kevés lesz a Berlinetta, legalábbis azt gondolnám, hogy a játék LaFerrari-s időeredményekkel fog keményíteni streak nyerések után.Nem is gondoltam, hogy az utolsó pillanatokban annyi RP-t még összehozol, gratula érte!
Én ládde túl könnyelműen vettem az egészet, de mindegy, nem is érdekel annyira már.Időre menő segédeket meg könnyű számolni, hogy meddig tartanak.
Ha gyorsan, rutinosan kattintgatva nyomjuk a versenyeket egymás után, akkor abba az 5 percbe 9 verseny fér bele, vagyis pontosan másfél streak.
Ebbe akár egy időtekerés is beleférhet még és ha ellenőrizve, hogy mennyi idő van még hátra, kevesebb, mint 10 másodpercet jelez, akkor már mindenképp várjuk meg, hogy leteljen és inkább aktiváljuk újra.Szerk:
Pro LaFerrari? Nocsak, fizettél a végső összecsapásért, mikor is erősebb nitróval elnyerjük a Pro verziót?
Lehet végül én is elgondolkozok ennek az autónak a Pro-sításán (milyen szép szó ez).
-
Eléggé elmebeteg lett az egésznek a vége, ezt én is alátámasztom.
Csak kíváncsiságból még ha emlékszel, elárulod mennyi RP-vel végeztél (én ezt szoktam nézni, nem a helyezést)?
Az biztos a "fully upgrade"-t illetően rosszul emlékszel, legalábbis félreértetted az írást.
Ez facebook hozzászólásokat is nézve sokak számára félreértett dolog, miközben ha pontosabban olvassuk akkor úgy szokott kinézni a szöveg, hogy "...7xx pp when fully upgraded".
Nem akarok most itt angol nyelv leckéket adni, de a kulcsszó a "when", amivel úgy néz ki fordításban a szöveg, hogy "7xx pp, amikor fullra van fejlesztve".
Tehát leírják, hogy fullra fejlesztve mennyire erős tud lenni a kocsi, de persze hülyék lennének fullosan adni a járgányt, még a top 1%-os játékosoknak is, mikor abból is jöhet nekik bevétel, ha valaki esetleg valódi pénzt szeretne szánni a minél gyorsabb kituningolásra.Utolsó mondatodra:
Nálad ha a pénzgyűjtés nem a folyamatos multi versenyek nyeréséből áll, akkor miből? -
Én éjszaka nyomtam még pár versenyt annak ellenére is, hogy benne voltam még a top 1-ben, majd állítottam be 11 előtt fél órával ébresztőt a biztonság kedvéért, hogy utoljára ránézhessek és nyomjak még majd pár versenyt biztos ami biztos alapon.
Arról viszont megfeledkeztem, hogy a telóm külső alkalmazásos ébresztője mostanában nem megbízható, mint ahogy ma sem volt az és végül délben keltem fel, mikor már késő volt.Ha ezen múlott a Pro F40-es, picit lehangolt leszek. Rég vártam már ennyire eredményhirdetést, remélem most már nem kell sokat várni.
-
-
Azt nem tehetik meg, hogy később ne legyen elérhető játékbeli pénzen.
Tényleg nagyon nehéz tartani amúgy az iramot most.
Reggel láttam csak a 2%-ban vagyok benne, gyorsan nyomtam egy háromnegyed órát, közben kb 505k RP-vel sikerült újra visszalépnem a top 1-be.Egyébként szerintem azzal, hogy behozták ezt a World Cup módot multiban, kb ugyanolyan lendülettel lett elnyomva a PRO autók értéke, mikor a World Cup módban jövedelmezőbb játszani és nem is kell oda PRO kocsi.
Ja meg valaki mondta, hogy ilyen 150 RP-ket kap versenyeken, amit nem tudtam hova tenni.
Ma reggel egyűttal kipróbáltam egy Free multi versenyt és ott én is tapasztaltam hasonló hányás RP-ket, több verseny után is.
Természetesen nem játszottam végig azt a streak-et, nem akarok bohóckodni. -
Erre van az óra tekergetés és így soha sem kell benzinre aranyat költeni.
Az más, hogy sokak értékrendjébe ez a szintű mahinálás nem fér bele.Megjegyzem nem büntet érte durván a játék, annak ellenére, hogy tud róla.
Más játékokban meg tudják oldani, hogy ne lehessen így "csalni", ha nagyon akarják itt is meg tudnák szerintem. De azzal valószínűleg játékosokat veszítenének. -
Yayoh
aktív tag
Eddig nem volt rá szükség , mindig gyenge ellenfeleket rakott be , csak most előre tekergettem az órát , és egyre erősebbeket rakott be , hiába kezdtem új streaket , és a váltásokat is elb*sztam. Most jól megszívattam magam , mert így játszani se tudtam , mert vagy 4 óráig csak erőseket tett be. Ki van ez találva..
-
Az úgy nagyon érdekes, hogy a CCX-el kevesebb RP-t kapsz, mikor arra ad a játék most bónuszt.
Én sem veszek aranyat, egyáltalán nem szükséges a játékban, haladás szempontjából, csak időközben a multis kártyákból meg a napi versenyekből gyűlt már össze jelenleg 143 és csak kocsik vásárlására érdemes őket elszórni.
Gondoltam, hogy nem adnak olcsóbban Hennessey-t, akkor így viszont szerintem elköltöm a legolcsóbb autók megvevésére.
Ugyanis ugye az is beleszámít az alap RP szerzésünkbe, hogy mennyi kocsi van a garázsunkba.
Pl nekem jelenleg 57 autóval alapon 157%-os RP-vel indulok multiban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest