- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit GTS 4 Mini - bármely csuklóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Megint 1.0 alá csökkent a net ph! értéke.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
kingabo
őstag
[ironia]ismét tökéletes volt a bejelentés, a kommunikáció az olvasók felé[/ironia]
-
Sorry a kellemetlenségért, volt egy kis malőr, így meghalt a db-szerver, de most már tökéletes.
Thinkpad P16 eladó: 16(24) mag(szál), 96 GB RAM! | Make Asia Great Again!
-
bpx
őstag
válasz Szten Márs #1790 üzenetére
kérlek szépen nézni kell a PH! TV-t, ott be is lett mondva
-
addikt
-
samfishR
senior tag
nálam sem, sőt most pár helyen elég gány lett a betűtípus
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz dízelracer #1788 üzenetére
Izzítják az új PH-t elvileg
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
dízelracer
őstag
Másnál is döcög az oldal?
-
503 nem lesz már (elvileg), csak max timeout, ez az anomáliának a jele, olyan mintha nem létezne a webserver.
A lassulás oka tegnap-tegnapelőtt az volt, hogy véletlenül beleegyeztem, hogy radikálisan csökkentse a rendszergazdánk a webszerver kapcsolatlimitjét, mert úgy látta, hogy nem használjuk ki. Ez vasárnap reggel volt. Ilyenkor még szép, hogy jóval kevesebben használják. Ezért volt a lassulás, de már visszaemeltem a limitet.
[ Szerkesztve ]
-
Van egy sejtésem, azt most javítva van egy ideje, ha most egy hétig nem lesz baj, akkor az volt. Amúgy közben teljesen folyamatosan (már amennyire tudom) figyelem a szervert, hogy mi okozhatja az anomáliát.
[ Szerkesztve ]
-
Túlságosan visszavettünk a konfigurációs limitből, azért lassult be. Visszaemelem.
-
máyköl
veterán
Kb. 50% -ban küldi el a hozzászólást. Ha nem, ledob, majd duplázik.
-
joshua7
veterán
Pötschbukon van valami, hogy most mi a rossz?
Semper Fi
-
nagynorbi
aktív tag
válasz Intruder2k5 #1773 üzenetére
Na de mi járathatja ennyire csúcsra?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
máyköl
veterán
Csak nálam lassult be?
-
Lenry
félisten
jaja, akkor. én unalmamban megnéztem a Barackot a kínai törzsfőnökkel. vicces volt a sok csingcsung szöveg, aztán mentem aludni.
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
máyköl
veterán
Na most már tényleg jó lenne valamit csinálni.
Régebben nem voltak ilyenek, hogy hónapokon keresztül ennyi akadozás/belassulás/503, bizonytalanság legyen.
Tényleg jó lenne kiírni fent egy figyelmeztetést, hogy ettől-eddig nem lesz elérhető az oldal, vagy csak elég lassú lesz. -
Воланд
titán
válasz Intruder2k5 #1763 üzenetére
Azért még messze vagyunk a "katasztrófától", mert nincs 503, csak roh@dt lassú az oldal.
(#1765) Lenry: Este 10 körül, nem? Én is feladtam egy idő után a várakozást aztán mentem aludni.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
Néha megint katasztrófális a helyzet... Pl. az elmúlt 10 percben is!
-
kaller1
veterán
-
Szten Márs
nagyúr
Néha nem tölt be az oldal...
-
ch003067
addikt
Most nekem is lassú, bár lehet, hogy ez csak az internetnek köszönhető ( 2mb)...
-
föccer
nagyúr
válasz kraftxld #1755 üzenetére
Ez jó ötlet. Csak az a kérdés, hogy ha a webszervert lekapcsolják, akkor honnan éred el a costum error page-t? Vagy azt kitenni egy külön szerverre?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
föccer
nagyúr
Azért az vicces, hogy van a PH!-ban olyan rész, amihez nem férsz hozzá Esetleg direkt adatbázisból feltölteni az infókat?
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Lesz egy darab előreláthatólag max 5-10 perces kiesés.
Mikor legyen? Lehet szavazni. Én 1-re terveztem.
(#1746) kraftxld: Te hogy csinálnád?
[ Szerkesztve ]
-
kingabo
őstag
válasz dízelracer #1744 üzenetére
Én is ezért pampogok már régóta, de "szavaim süket fülekre találtak".
A leállás ideje alatt nehéz lenne mondjuk oda bármit is írni, de utána már nincs semmi indok a failbook mellett, a legutobbi leállásnál is csak az újraindítás után került fel infó akkor is csak oda. -
MODERÁTOR
válasz dízelracer #1744 üzenetére
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
máyköl
veterán
Nekem ma iPhone-ról 1 óráig nem ment egyik PH oldal se, minden más ment.
-
kingabo
őstag
failbookról: "Parci: valami egyértelműen nem jó a szerver konfigjával, az apache időnként leakad, most is. újraindítottam, ami nyilván csak tüneti kezelés. rajta vagyunk, küzdünk."
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Az internet ph tartalma nagyon ingadozik mostanság.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
samfishR
senior tag
bese gyütt mán meginn!
-
kingabo
őstag
"Ide eleve nem is tudna irni"
Nyilván, ezért is mentem át oda, korábban úgy rémlik azt írta, hogy oda fog írni mindenképpen."oda meg biztos azert nem irt, mert dolgozott a hiban. "
Szerintem(!!) több, mint 1 óra leállás alatt 1 perc simán beleférhet, hogy kiírja fb-re.De persze megint azt szidom, aki értünk dolgozik.
-
Syl
nagyúr
válasz Szten Márs #1730 üzenetére
Ahogy beírtam, megint hasít.
Itt is
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
HARDVERAPRÓD
Na most megy....Szegény intel robitussint neki.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Már nem.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz dízelracer #1723 üzenetére
Nekem a többi oldal sem hozza a szokásos sebességet, már amennyiben a többi oldal alatt a híreket/teszteket érted.
Na meg elég sokszor nem hogy 20-30 másodperc, míg betölt, hanem egyáltalán nem tölt be... -
Csakénvagyok
őstag
+1
-
BITBOYS
addikt
Kicsit még mindig bizonytalan a működése
-
dízelracer
őstag
Nálam most nagyon nagyon lassú az oldal. 25-30másodperc mire betölt egy topikot. Minden más oldal a szokásos sebességet hozza.
-
j0k3r!
senior tag
most ugy tunik megint van.
some men just wanna watch the world burn...
-
Intel a webserver, azért köhög.
Rajta vagyunk, igyekszünk minél előbb megszüntetni a kieséseket.
szerk@21:13 - Ismét tuningoltam egy "kisebbet", lehet imádkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Omega81
senior tag
-
HARDVERAPRÓD
Hát bizony köhög....
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Narxis
nagyúr
válasz venember83 #1714 üzenetére
Jaja, de még most is "köhög"...
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
venember83
nagyúr
Pár perce ismét elérhetetlen volt az oldal.
-
föccer
nagyúr
válasz #65675776 #1712 üzenetére
Tudom jól, csak ugratom lezsó-t Nem véletlenűl ment off-ba, meg volt ott a smily...
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
Valamelyik nap éjfél után pusztult le a technika, de ahogy olvasok ma este hatkor adta be a kulcsot. Nincs semmit időbeni rendezettség?
Esetleg nem kellene az amd-t intelre cserélni?
üdv, föccer
-
A terhelés a béka segge alatt van, nem ez a baj, de eddig mindig (relatív) nagyobb terhelésnél (mint pl most) volt hiba, aminek okát már rég tudom, az a kérdéses, hogy az okot mi okozza...
Igazából alig várom már, hogy meghaljon, mert akkor valami elég vicces anomália van, és amíg van, jóval nagyobb valószínűséggel derítem ki, hogy miért csinálja. Itt ülök a gép előtt és ellenőrizgetek mindent már órák óta, de szinte semmi előrelépés.
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
A mostani 5000+ taglétszám elég terhelést jelent a szervernek, hogy ki lehessen szúrni a hibát?
Egyébként most nekem hasít, mint gyilok.
Üdv, föccer
-
válasz venember83 #1705 üzenetére
A lassulás már teljesen megszűnt. Az is okozott 503-akat, de előtte még jól belassult minden. A mostani 503-akat más okozza.
-
zoo8800
veterán
válasz Szten Márs #1706 üzenetére
De 503-as barátunk még előbukkan néha.
rip and tear, until it is done
-
Szten Márs
nagyúr
válasz venember83 #1705 üzenetére
A lassulás tudtommal már megszűnt.
-
máyköl
veterán
5mp.-es 503.
-
Воланд
titán
válasz venember83 #1702 üzenetére
"Amúgy a lassulással megszűnnek majd a lassulások is?"
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500