- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
erdey_a
addikt
Szia, a körülmények a következők:
Redmi 9, miui12, google chrome, "régi logout" mobilos felület.Le-fel görgetés közben folyamatosan akadozik a görgetés, ha "rábökök" valamire pl. Új hozzászólás, akkor néha csak harmadikra sikerül, mert közben meg-megakad az egész oldal. Nagyobb görgetésnél néha fehér lesz részben vagy egészben a képernyő, és aztán tölt tovább.
A vodafone banneren is akadozás látható, ha azt nézem.A teló saját miui böngészőjével jól működik.
Néha egyébként szinte alig, néha nagyon bosszantóan szaggat.
Csináltam egy képernyővideót, mindjárt feltöltöm és linkelem. A videó készítésekor közepesen volt rossz. A videón elvileg folyamatosan görgetek, ha megáll, nem én hagyom abba, kivéve amikor a voda bannert lesem sokáig. -
Tudom, tudom. Korábban is írtad már velük kapcsolatban. Készen kapjátok a cuccot, nincs beleszólásotok. A reklámbevétel meg kell.
Csak tegnap már kicsit elszakadt a cérna, mert tabon egyszerűen lehalt az egész böngésző és be kellett lőnöm a PC-t.#2700 Viktor0610:
Igazad van. Pipa voltam. Egyébként volt prémiumom. -
-
Smiley
addikt
Csak mar regota megy a szenvedes, legalabbis en ezt latom, es uzemeltetokent nehezen tudom elhinni, hogy az orszag egyik legnagyobb forumjanak server meg IO problemai legyenek, amikor a hetznernel havi 70-ert ilyen gepeket lehet kapni. Persze ebbe meg lehet kerni plusz ssd-ket. Tehat havi 150-200 euro-bol szerintem siman lehetne biztositani a folyamatos es gyors mukodest. Plusz ha megdoglik valami akkor azt 20 perc alatt cserelik.
-
-
-
Smiley
addikt
Szerintem siman belefer egy ilyen... ezeket nem tanitjak az iskolaban.
Minden csak penz kerdese, ha van penz fenntartani egy masik teljesen ugyanolyan vasat, ami csak ilyenek varatlan helyzetekre akkor az jo, ha nincs akkor meg ezzel egyutt kell elni.
Most az hogy egyszerre 2 SSD megdoglik elofordul. Nalam volt olyan, hogy 4db kb 1 eves enterprise disk RAID10-es tombben, az egyik elkezdett IO error-t dobalni, leallit csere, visszakapcs es az eredeti 3-bol 2 mar nem indult el... ezzel nem tudsz mit csinalni. Nekem siman hullanak az enterprise disk-ek is, en inkabb mezei disk-bol veszek 2db mint 1 enterprise. Normalis backup legalabb 4 disk-es raid1-en, szerintem ennyi a lenyeg. -
Zanik
addikt
És a hosszútávú (=nem ideiglenes) megoldásról lehet tudni valamit? Saját szerver lesz, vagy bérelt? Mikor kerülhet leghamarabb megvalósításra? Jó lenne némi belsős infót hallani az ilyenekről. Nemcsak azért hogy megnyugodjunk, de tudjuk azt hogy vannak hosszútávú tervek a honlapot biztosító háttéreszközök stabilabbá tételére.
Vagy ne legyek kíváncsi, mert hamar megöregszem?
-
Oliverda
titán
Azért az a havi pár tíz TB / hó írási terhelés nem kevés. Az 512-es 850 PRO 10 évre ad 300TBW-t. Ez havi 10 TB-vel számolva bő két év alatt elfogy, 20 TB mellett pedig bő egy év, és kampec. Ezzel szemben a 480-as SM863 5 évre 3080 TBW-t ad, ami 20-szor magasabb érték ~32 százalékos felárért cserébe.
Amúgy az enterprise meghajtókba válogatott NAND-ok kerülnek, a maradék megy a kliens meghajtókba.
-
Oliverda
titán
850 PRO?
Hiába az MLC V-NAND, ha nincs kellő tartalékterület elkülönítve (850 PRO-nál pont alig van tartalékterület), illetve nem ilyen kaliberű, intenzív felhasználásra van optimalizálva a firmware. Valószínűleg levegőt sem volt idejük venni a meghajtóknak mielőtt beadták a kulcsot.
Erre a célra SM863, de még a TLC-s PM863 is jobb lehet, mint bármelyik MLC-s kliens modell.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged