- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Aktív témák
-
-
-
-
-
-
A Hardverapró és Prohardver két külön dolog, utóbbival legjobb tudomásom szerint minden rendben van. A Hardverapro-val kapcsolatban mások is jelezték a problémát.
-
-
Apa kezdődik...
-
-
válasz
Winner_hun #2156 üzenetére
Detto
-
válasz
Bjørgersson #2146 üzenetére
Ezt én nem tudom megmondani Neked, én csak lezso6-ról tudtam ilyen "szerver buheráló" pozícióban, de az is lehet.
-
-
Csigavér srácok, azért nem kell egymásnak menni!
Ide tettem be, gondoltam itt előbb olvassa lezso6, és az igazat megvallva eszembe sem jutott a linkelt topik, de talán ettől nem dől össze a világ, ahogy nem fogok új topikot nyitni sem "Csak nekem ilyen lassú az itcafe?" címmel, pedig én sosem használok PH-t, csak itcafe-t.
Hardverapro-ra meg türelem, egész biztos amint tudják javítják.
-
Hardverapro azt mondja, hogy 502 Bad Gateway
-
-
Akkor igazatok volt, bár nekem akkor sem tűnt fel.
-
-
-
17 perccel később jött a privire figyelmeztető mail, valamivel nagyon el van foglalva a szerver.
-
válasz
Winner_hun #2118 üzenetére
OK, akkor nem csak nekem!
-
-
-
-
-
És megint nem jönnek az értesítő email-ek sem a priviről!
-
A helyzet egyre szarabb! Mind gyakoribbak a fentebbi hibaüzenetek, de ezen kívül is marha lassú lett az oldal! Ha eddig jól működött, akkor miért kellett piszkálni? És ráadásul pont az ünnepek előtt...
-
Eddig tartott a jó világ?
-
Igen, miután észhez tért annyira az oldal, hogy vissza is tudtam olvasni, megtettem! De azt továbbra is fenntartom, hogy volt itt már gond nélkül (vagy csak minimális lassulással) ~7000 online user, ez tehát nem a userszám miatt van!
-
válasz
SzlobiG #2000 üzenetére
Én nem hiszem, hogy erőforrás probléma lenne a háttérben, ugyanis ez az egész hirtelen jelentkezett, és sem a regisztrált tagok, sem pedig a jelenlévő tagok száma nem ugrik meg egyik napról a másikra! Vsz itt jól el van kúrva valami beállítás, csak nem tudják mi... Bár ma már legalább elérhető, de most is nagyon lassú!
-
Hmmm... 279 aktív taggal már egész jól megy! Ez ám a fejlődés!
Most már tényleg kellene a freeweb-en regisztrálni egy ph.freeweb,hu oldalt, az valószínűleg stabilabb, és gyorsabb lenne!
-
-
-
-
Hát ez most ritka szar!
-
Valamikor kora délután, 1-2 óra magasságában is volt 1-2 perc kiesés...
-
-
Jééé...! Véletlenül bejött az oldal!
-
-
-
-
-
-
Na meg is érkezett a dömping... 15-20mp gondolkodási időkkel, néha 503-mas hibákkal, illetőleg 5 perces kimaradásokkal! Ez sajnos mégsem jött össze... Van B terv is?
-
válasz
Physicist03 #1911 üzenetére
Nyilván nem csak nálad! Ez is a hiba része... Bárhol be tud állni az oldal!
-
-
-
Üdv, BUÉK!
Még mindig nincs infó arról, hogy mikorra várható javulás sebesség ügyben?
-
-
-
-
-
Na most tért magához az oldal... 5800 user!
-
-
Hát elég szűkszavúak az illetékesek! Ez valami tabutéma itt?
-
-
-
Én már korábban, napokkal ezelőtt is jeleztem fentebb... Úgy veszem észre, hogy nagyon nem bírja a szerver a 6000 feletti felhasználószámot! Este, amikor ez lemegy mondjuk 5000 környékére, akkor normalizálódik a helyzet!
-
Üdv!
Lassan egy éve nem írt ide senki, ami csak jó, de ma este úgy vettem észre, hogy nagyon lassú a fórum reakcióideje! Nem voltam biztos benne, hogy a hiba nem nálam van, ezért próbáltam másik gépről, másik netről is, de az eredmény hasonló... Egy klikkelés után sokszor 5-8mp gondolkodási idő is eltelik, mire elkezdi tölteni a tartalmat a böngésző! Néztem, ekkor 6500 körül volt a userszám, és most amikor ez durván egy ezressel lecsökkent, már teljesen összekapta magát, és ugrik ahogy kell!
-
-
Azért érdekes dolog ez a lassulás... Arra gondolok, éppen lehetne értelme annak a felvetésnek is, hogy 6000 user van online, emiatt a lassulás. De ezt rögtön el is vetem azzal, hogy ilyenkor késő este már elég jól helyre áll a rend, viszont még most is 5900+ user van fent, ami nem jelentős csökkenés, ez tehát nem lehet az ok! Akkor jön a másik magyarázat, hogy hiába fent 6000 user a számláló szerint, ha ilyenkor későn, ezeknek már csak egy kisebb része aktív, a többi bealudt a monitor előtt, akik kora-este még püfölték a klaviatúrát. De ez meg azért nem logikus, mert a lassulás csak 1-2 napja áll fenn, és nem hiszem, hogy az elmúlt két napban lett volna bármi oka is annak, hogy drasztikusan megemelkedjen a userek tevékenysége a kora-esti órákban. Még csak suliszünet sincs... Ráadásul ma reggel már 6 óra körül is 503-as hiba volt a fórumon, ami aztán helyreállt.
-
Még nem mondanám lassúnak - mert még nem is az -, de klikkeléskor megint érezni az oldal reakcióidején, hogy valami nem az igazi...
-
válasz
Winner_hun #1830 üzenetére
Ja értem, köszi! Ezt nem tudtam, moderátort ismertem, meg a házigazdát, de ezt még nem...
-
-
Hát ez tuti nem a 6000 user miatt van (volt)! Érdekes módon most 5800-al már hasít a kimaradás után...
-
-
válasz
Intruder2k5 #1803 üzenetére
Lassan már többet áll az oldal, mint amennyit megy...
-
Üdv!
Mik ezek a kimaradások? Az utóbbi napokban egyre gyakrabban fordulnak elő...
-
-
-
Néha megint katasztrófális a helyzet... Pl. az elmúlt 10 percben is!
-
503 - Service Unavailable
Sajnos kérését pillanatnyilag nem tudjuk teljesíteni. Kérjük próbálja újra egy kicsit később.
Unfortunately your request can not be fulfilled at the moment. Please try again later.503 - Service Unavailable
Sajnos kérését pillanatnyilag nem tudjuk teljesíteni. Kérjük próbálja újra egy kicsit később.
Unfortunately your request can not be fulfilled at the moment. Please try again later....és így tovább!
-
Ez már teljesen használhatatlan, modemmel mintegy 10x gyorsabban jöttek be az oldalak '98-ban!
-
-
válasz
Winner_hun #1412 üzenetére
localhost? elég sablonosan hangzik...
-
Nekem már szinte tökéletes! 3500 alatt van a létszám, ez a "lélektani határ".
-
válasz
moonman #1406 üzenetére
Jaja, elég rossz a helyzet! Mondjuk nálam azért ennyire nem... Rányomok a frissítésre, ekkor gondolkodik ~15-20 mp-et, majd kb. ugyanennyi alatt be is tölti az oldalt. De akkor is, ez így elég használhatatlan, és idegesítő...Remélem, most már valami tényleg történik majd lassan. Nem értem, hogy legalább a regisztrációt miért nem zárják le, amíg ilyen áldatlan állapotok vannak. Oké, hogy az nem sokat jelent, de valamit akkor is tenni kellene.
-
-
-
Nálam most KATASZTRÓFA!
-
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest