- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Aktív témák
-
1. Ma este upgradelünk a szoftvereken.
Saturday Night Fever PH! Style.
(Biztos remek lehet szombat este a szopórolleren pörögni... Pár jó pofa sör társasága helyett.) -
törölt tag
+1
#2451: miért kell már megint ezt a más zsebében turkálást kezdeni?
Van egy vállalkozás, aminek ők a tulajdonosai, ők hozzák meg a pénzügyi döntéseket, ők viselik a a vonatkozó üzleti kockázatokat etc. Nekem mint szimpla usernek ehhez kb. 0.00 közöm vanA prémium meg az én értelmezésemben egy szolgáltatás volt, fizettem kb 10 euró nagyságrendű összeget, cserébe h ne legyen reklám (blokkoló nélkül se) és néhány trollt és folyton politizáló, fröcsögő agyhalottat el tudjak rejteni, így ne kelljen az egész fórum olvasásával felhagynom a hülyék miatt
Ezért a pénzért nem kaptam semmi beleszólási jogot a cég működésébe
Az egyik UK/US piacon jelenlévő kézműves söröket gyártó cég honlapján olvastam h most már a részvényeikből is lehet vásárolni. Nos abban az esetben valóban az lenne a helyzet h elmehetek a közgyűlésre anyázni ha vmi nem tetszik (nyilván szavazati jogom jobb esetben is max az általam birtokolt 0.xxxx százalék erejéig lenne). De a PH prémiumnál nem erről van szó. Legalábbis szerintem. -
Kékes525
félisten
Igazából érdekelne a dolog, mert elég sok időt eltöltök itt és sajnálnám, hogyha a hozzászólások egy része eltűnnének, mivel sokat segítettek és nem kell mindent megjegyezni, csak azt, hogy hol is van. Sőt sokszor azt sem mert a Google nagyon jól indexeli a prohardvert (is) és onnét könnyen meglehet találni.
Na most már elkezdett lassulni.
-
Feltámadtunk!
szerk: mondjuk egyelőre még bűn lassú, de most ennek is örülünk.
Majd elmúlik, még van mit cachelnie magán a szervernek még így is, hogy rásegítettem. Remélhetőleg 20-30 percen belül a lényegi dolgok már mennek RAMBÓ, elég vicc teljesítményű diszk alrendszer van most.
-
-
-
-
molvany
aktív tag
-
-
-
Igen, miután észhez tért annyira az oldal, hogy vissza is tudtam olvasni, megtettem! De azt továbbra is fenntartom, hogy volt itt már gond nélkül (vagy csak minimális lassulással) ~7000 online user, ez tehát nem a userszám miatt van!
-
503 nem lesz már (elvileg), csak max timeout, ez az anomáliának a jele, olyan mintha nem létezne a webserver.
A lassulás oka tegnap-tegnapelőtt az volt, hogy véletlenül beleegyeztem, hogy radikálisan csökkentse a rendszergazdánk a webszerver kapcsolatlimitjét, mert úgy látta, hogy nem használjuk ki. Ez vasárnap reggel volt. Ilyenkor még szép, hogy jóval kevesebben használják.
Ezért volt a lassulás, de már visszaemeltem a limitet.
-
kingabo
őstag
"Ide eleve nem is tudna irni"
Nyilván, ezért is mentem át oda, korábban úgy rémlik azt írta, hogy oda fog írni mindenképpen."oda meg biztos azert nem irt, mert dolgozott a hiban.
"
Szerintem(!!) több, mint 1 óra leállás alatt 1 perc simán beleférhet, hogy kiírja fb-re.De persze megint azt szidom, aki értünk dolgozik.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Akkor mondok egy példát remélve hogy érthetően fogalmazok.
Mondjuk nyomok egy olyat hogy "összes apróhirdetés" ugyebár akkor legördül egy szép lista azokról amiket éppen "Uppoltak" a felhasználók.
Na erre kell várni 1-2 percet ami régen azonnal bejött.
De majd megnézem Fire Fox-al is.Remélem érthetően tudtam fogalmazni..
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest