Aktív témák
-
-
-
-
A terhelés a béka segge alatt van, nem ez a baj, de eddig mindig (relatív) nagyobb terhelésnél (mint pl most) volt hiba, aminek okát már rég tudom, az a kérdéses, hogy az okot mi okozza...
Igazából alig várom már, hogy meghaljon, mert akkor valami elég vicces anomália van, és amíg van, jóval nagyobb valószínűséggel derítem ki, hogy miért csinálja. Itt ülök a gép előtt és ellenőrizgetek mindent már órák óta, de szinte semmi előrelépés.
-
Nagyon leegyszerűsítve, minden egyes apró-keresésnél és listázásnál az igen komplex lekérdezések mindig végignézték az eddigi összes (több százezer) apróhirdetést - teljesen feleslegesen. Keresésnél ez elég para dolog. Persze ez a bug jól el volt dugva, elsőre nem lehetett észrevenni, sőt másodszorra sem.
Ezt kijavítottam, aztán még optimalizáltam egy kicsit, hogy tényleg nagyon gyors legyen.
Amúgy a topikokban való kereséseket is optimalizáltam.
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged