- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
dream3r
csendes tag
Ebben egyet ertek bdav !! A starcraftnak jelentek meg kisseb javitasai meg ujjitasai ( pl. vissza lehet nezni a mecseket (replay)) . A battle.net nagy nepszerusegre tett szert . Nalunk sokan jatszak a CS-t meg a Starcraftot is :DD .
A neten csak a legujabb CS es Half-Life verzioval lehet jatszani ???( mert tudniilik ahoz , hogy menjen a CS 1.5 vagy 1.8 kell a legfrisebb Half-Life update is) ?????? -
dream3r
csendes tag
A rákitdzsámpot en is nagyon hianyolom. Az aztan profi fegyver :)) szep MOSTER KILLEKET lehet vele csinalni.Meg nem Q3-aztam a neten , azt hiszem az en NETEm ugyis tul lassu lenne :( . Altalaban 5 kb/sec. -al jonnek a letoltesek :(
A CS-ben nem a grafika szepeseg ragad magaval , hanem az egesz jatek.
Ha 1-10 pontig kellene osztalyozni ( mindent beleertve ) akkor a CS 9.18 pontot kapna , az UT meg kb 8.94 pontot. -
dream3r
csendes tag
A regi UT talan nekem is jobban tetszik , mint a 2003-as.
Sokat jatszottam...
akartok ut-s vagy cs-es kepeket(screnshotokat) ? Ha igen menjetek el a weboldalamra [L]http://dreamer.try.hu[/L] .
Ti maximum minyen nehezsegi fokozaton tudtatok megverni Xan Kriegort ?! ( a regi UT-ben ) En Avarange ha jol emlexem. reg jatszottam.
Az operation Flashpointot utalom :) A hitman meg az ilyen kicsit rajzfilm jatekok.
U.I. : Az UT ben azt szeretem , hogy mindenek kulon tortenete van ( a jateknak-LIANDRI , az embereknek , a jatekosoknak , a palyaknak )
Egyelore ennyi CSa ! Irjatok !! -
dream3r
csendes tag
Szerintem az CS azert jobb mert tobb ''esz'' :))
-
dream3r
csendes tag
Nekem mindket jatek tetszik a cs talan kicsit jobban...
A regi UT is nagyon tetszett ! Ti(4200) hogy vagytok evel ? Jo kartya kell hozza...
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest