- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Q2 bizony! Hiszen még a Half Life-ra jött ki kb. 3 éve a Team Fortress és abból lett a CS. Biztosan nem sima q2 de az alapja ez a motor úgy mint a Red Fractionnak volt. Hozzácsaptak ezt-azt falonátlövést, extra textúrákat meg fejlövést és ilyeneket, így lett az ami most. Ja és az alap hangok egy része még mindig a régi half lifes (pl a desert hagja vagy az announcer).
-
rudi
nagyúr
Azért a CS a maga nemében nemsemmi! Q2-es motor és mégis mérföldekkel a Q3-as gamek alőtt van népszerűségben. Hol lehet mostanában hallani a wolfensteinről vagy a MOHAA-rol (talán ezekhez érdemes hasonlítani).
Az UT teljesen más téma! Ott nem kell annyira sunyítani és lesni minden lövedékre mint a CSben. Meghalok oszt respawn.
Az biztos hogy az UT sokkal pergősebb de nem egyértelműen jobb. CS vel az a gáz hogy 1-4 ember nem tud vele túl jó szórakozi de egy UT-s 2on2 már elég jó móka. -
launcser
senior tag
sc nagyjó
csak kb 1,5 éve nem nyomtam neten..
fel kéne tenni, xp-re is fellehet már szerencsére
majd vizsgaidőszak után :)
de régebben battleneten esténként mikrofonnal milyen jó meccseket nyomtunk.. :)
majd még
volt 5 perces
de volt 35 is -
dream3r
csendes tag
Ebben egyet ertek bdav !! A starcraftnak jelentek meg kisseb javitasai meg ujjitasai ( pl. vissza lehet nezni a mecseket (replay)) . A battle.net nagy nepszerusegre tett szert . Nalunk sokan jatszak a CS-t meg a Starcraftot is :DD .
A neten csak a legujabb CS es Half-Life verzioval lehet jatszani ???( mert tudniilik ahoz , hogy menjen a CS 1.5 vagy 1.8 kell a legfrisebb Half-Life update is) ?????? -
bdav
őstag
Egyetlen játék van sztem ami a CS-hez hasonlóan népszerű a neten, a StarCraft (azis jó régi már 5 éves, és még mindig sokan nyomják)
-
Lomos
aktív tag
CS jo :))
szedd le az All Seeing Eye-t es akkor latod az osszes magyar szervert, aminek a neveben ott van, hogy NOWON, arra mehetsz a tort CS-vel is. -
dream3r
csendes tag
A rákitdzsámpot en is nagyon hianyolom. Az aztan profi fegyver :)) szep MOSTER KILLEKET lehet vele csinalni.Meg nem Q3-aztam a neten , azt hiszem az en NETEm ugyis tul lassu lenne :( . Altalaban 5 kb/sec. -al jonnek a letoltesek :(
A CS-ben nem a grafika szepeseg ragad magaval , hanem az egesz jatek.
Ha 1-10 pontig kellene osztalyozni ( mindent beleertve ) akkor a CS 9.18 pontot kapna , az UT meg kb 8.94 pontot. -
launcser
senior tag
a csések mindig ezzel indokolják hogy több ész kell
megintcsak nem látok több indokot :)
rákitdzsámp hol van csében?
meg plazmamászás
meg ilyen aranyos dolgok
én néha q3-azok neten egész jók között, azért van hangulata, csapatjáték ugyanugy van..
q3-ban mondják szerver 10 sec és bentvagyok, olyan gyors :) -
dream3r
csendes tag
A regi UT talan nekem is jobban tetszik , mint a 2003-as.
Sokat jatszottam...
akartok ut-s vagy cs-es kepeket(screnshotokat) ? Ha igen menjetek el a weboldalamra [L]http://dreamer.try.hu[/L] .
Ti maximum minyen nehezsegi fokozaton tudtatok megverni Xan Kriegort ?! ( a regi UT-ben ) En Avarange ha jol emlexem. reg jatszottam.
Az operation Flashpointot utalom :) A hitman meg az ilyen kicsit rajzfilm jatekok.
U.I. : Az UT ben azt szeretem , hogy mindenek kulon tortenete van ( a jateknak-LIANDRI , az embereknek , a jatekosoknak , a palyaknak )
Egyelore ennyi CSa ! Irjatok !! -
dream3r
csendes tag
Szerintem az CS azert jobb mert tobb ''esz'' :))
-
sh4d0w
félisten
Ha már e kettő közül kell választani, akkor az (első) Unreal Tournament :))
-
Manta
tag
Battlefield szvsz :)
-
Ürgülfütty
tag
Hááát, nem tom' a CS szerintem szar...untat. AZ UT2003 rendben van.Pont az a színvonal amivel érdemes játszani. Bár, elég elkeserítő, hogy lassan csak FPS-ek jelennek meg PC-re...:(
-
Bagoly
senior tag
Akkor egy kis off:
A legjobb az America's Army :DDD
Amúgy a cs és a ut2003 nem egy kategória szerintem.
A CS és az AA, az igen (vagy ghost reacon, op flashpoint). -
launcser
senior tag
hát ez a csé akkor se hangulatos..
:)) -
Thom!
veterán
Mindkettő jó. De inkább UT2003 de hangulattól függ. Végülis mind a kettőben van vmi magávalragadó. :)
-
jojojo
senior tag
Mi az a CS??
-
Dr.Burn
őstag
Cs azzért 1000szer jobb!
-
bdav
őstag
UT 1 az jó volt a 2003 eléggé gááááz... nagyon rajzfilmszerű lett... vagy nemtom... van aki szerint tul kvékes. ebben van valami igazság
-
launcser
senior tag
hát
én csét gondoltam kiprobálom
azt nem akart menni neten
sehogyse
mondták hogy kéne helyes cédékii
ami nemigazán akad :)
mert nincs hozzá generáló mindenki megvette aki neten jáccik
hát mondom jólvan akkor csé kilőve, ut az legalább frankó
ÖLJ ÖLJ ÖLJ! :) -
dream3r
csendes tag
Nekem mindket jatek tetszik a cs talan kicsit jobban...
A regi UT is nagyon tetszett ! Ti(4200) hogy vagytok evel ? Jo kartya kell hozza...
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elden Ring
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest