- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman,
őstag
válasz
hitman, #12862 üzenetére
Pontosítok!!!
Nem biztos,hogy a játék végén vagyok és a főellenségnél.
Az anyahajón vagyok amikor már feljöttem a belsejéből és felveszem azt a különleges fegyót és jön az a nagy pokszerü izé ami fagyasztgat.
Na szóval akkor azt,hogy tom kinyírni?
Sokáig lövöm valami másik fegyóval ami lő is rá? -
ChromeX
addikt
válasz
hitman, #12829 üzenetére
nem bonyolult mindig menj egyenesen előre többnyire az a helyes út. és ami fontos, hogy ne forgolódj ne rángasd az egeret mert akkor könyen elveszted azt, hogy honan jöttél és, hogy merre mész van néhány hely ahol kicsit másfele kell, de ne izgulj majd megtalálod halgass az ösztöneidre
-
maskimx
senior tag
válasz
hitman, #10393 üzenetére
"Two things.
Does that board have realtek audio? if so, go download the latest 1.81 drivers from realtek directly, they were just released like 2 weeks ago.
Second, Turn down your graphics to where you are getting atleast 30 FPS... I found if the system is getting too low FPS then the sound shuts off because you are so far out of sync that the audio has no idea what to do, so it does nothing... drop to low settings on 1024x768 as a test to see if that's partly your issue."
és mégegy tipp, próbáld low sound qualityn
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
hitman, #9055 üzenetére
Szia! Írd le légyszíves a pontos beállításaidat. Mert azokat én is kipróbálom...kb 1 szinten van a géünk, ha jó lolvastam...nekem minden Medium-on 1680*1050-ben az első csatánál be-be szaggatott. Mondjuk nincs annyira húzva a videókari...de az ennyit nem számíthat! Lehet felteszem megint, aztán eljátszogatok a beállításokkal.
U.I.: jöhet privibe, vagy akár ide is!RasHan: nekem megvan...
. Ezért vagyok T-mobilos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest