- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T-Bag81
csendes tag
válasz
Jofi81 #21474 üzenetére
Asszem 3 peccs van a simához és 2 a warhead-hez,no de mindegy...
De szerintem a mostani 2. rész jobb, valahogy könnyebb is,elöbb azt toltam ki,ezeket is már régen ismertem/próbáltam de akkor annyira nem jött be,nem vagyok nagy fps guru,de ez a Cry 2 sztem elég jó, ez miatt rácuppantam,majd megveszem azt is mikor lesz magyar felirat is.Itt most azért zavar picit hogy ennyi féle mód van,ráadásul 2-3 találat s halott vok...
-
T-Bag81
csendes tag
válasz
Jofi81 #21472 üzenetére
Köszi a helpet,nem persze nem volt kiszedve az X
Duplán kellett alt+entert nyomnom és a gpu méretezést meg kikapcsolnom egyedül így lett jó,erre is véletlenül jöttem rá,de hogy miért van így fog sincs,ezt csinálja a warhead-nél is.Tegnap vettem őket,életem első legális játékai
,no mondom most tuti nem lesz gond,mert eredeti,hát nem úgy lett szívtam vele rendesen,nah meg az a sok peccs is...ki van az írhám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Huawei P30 Lite 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest