- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple Watch
- Légies iPhone halvány színei
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
-
Mobilarena
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminator17
senior tag
válasz
eLit-MiLan #21881 üzenetére
a gond az, hogy be se tudok lépni a nickemmel mert nem engedi. Tehát még hálózatot sincs esélyem látni mert nem enged be a nickemmel.
-
Terminator17
senior tag
válasz
eLit-MiLan #21878 üzenetére
tudom, de ilyenkor mivan? esetemben..
-
kpal
nagyúr
válasz
eLit-MiLan #21857 üzenetére
Azért mi durva aláz sok mai játékot, pedig a Crysis 7 éves már .
-
Toomy
senior tag
válasz
eLit-MiLan #21811 üzenetére
Ahogy írtam azzal nem megy. Minden játék alatt megjeleníti, de a CRYSIS alatt nem. Vagy van rá valami spéci megoldás, hogy ki lehessen vele rakni?
-
huskydog17
addikt
válasz
eLit-MiLan #21744 üzenetére
Ezt egy kicsit átfogalmaznám:
Ne legyen már egy játék a legkönnyebb fokozaton olyan nehéz, hogy az ember a haját tépi és több tucatszor be kell töltenie egy játékállást, mert a játék mindenhol úgy szívatja a játékost, hogy az nem igaz.
A Hardcore, Extreme, Nightmare fokozat erre való, az legyen ilyen, de a legkönnyebb fokozatnál ne kelljen már a játékosnak a haját tépnie.
Az rendben, hogy van egy játékban kihívás, de ha ezzel átesnek a ló túloldalára, akkor az ugyanolyan rossz, mintha nulla kihívás lenne benne, ugyanúgy elveszi a játékos kedvét az egésztől és csak felidegesíti őt. Ha pedig ez törtnéik, az már messze nem szórakoztató, hanem idegesítő. Az pedig egy játéknál régen rossz.
Nem mindegy, hogy a játékos milyen morállal veti bele magát az újabb próbálkozásba. Ha ugyanis a játék azt a benyomást kelti 1-2 próbálkozás után, hogy legfeljebb egy kicsit változtatni kell a stratégián és akkor simán meglesz a győzelem, az a jó. Azonban amikor sokadik próbálkozás után se jutunk semmivel előrébb, mert a játékból árad a szándékos és végtelen szívatás szaga, az már nagyon idegesítő és az nem jó. Ezt utóbbit szerencsére viszonylag kevés játéknál éreztem, de a Crysis például közéjük tartozik (bár messze nem olyan rossz a helyzet, mint az NFS:HP esetében)
Én már számtalan FPS játékot végigtoltam kezdve a 90-es évektől, de nagyon ritka az olyan FPS, ahol piszok nehéz és azt érzi a játékos, hogy eszetlenül szívatja a program, a Crysis az egyik ilyen.
Amúgy meg ha egy 3 évest ültetnek egy 16+ vagy 18+ játék elé, az már régen nagyon rossz minden szempontból.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
eLit-MiLan #21737 üzenetére
A wars az csak multi? Azzal sose játszottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum I. - [link]
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest