- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3800+
őstag
válasz
Frozen #15220 üzenetére
En VET-tel tradelek. Delelott vettem 4.62 centnel es 4.81nel eladtam. Nem hosszutavra vasarolok hanem 1 ora max 2 napon belul attol fuggoen mit mutat a chart. Kello tokevel ezek a kis szamok is egesz jol hoznak. A multheten a 15%os menetet is elkaptam szerencsere. A fenti csak ket pelda egy heten 2szer szoktam max megjatszani ilyesmit jellemzoen het elejen szinten attol fuggoen mit mutat a chart es a hirek. Bollinger szalag, RSI, Cypher, Megerzes... ezekkel operalok.
De megmondom oszinten a sok figyelgetes miatt lehet abbahagyom es a profitommal egyutt hagyom dollarban a penzt mert jelenleg jobban megeri dollarban hagyni mint kiszedni es atvaltani a jelenleg helyzetben.
-
-
Árpi001
senior tag
válasz
Frozen #14494 üzenetére
Arra napra van két darab failed 2 fa a naplóban.
second factor failure.
Tíz, és húsz másodperces kozokkel ment el a 3 coin.
16 an, vas reggel 06:09:18 a doge, 06:09:28 a sol, és 06:09:48 az ada.
Ami baromi érdekes, hogy csak a vételről van history a trade részen.
Lehet hogy technikai hiba volt, de hogy nem én állítottam be eladási célárat, célárakat,az tuti.
Főleg nem életszerű hogy ezek a celárak 30 másodpercen belül teljesültek volna, mindhárom coinnál.. -
válasz
Frozen #14482 üzenetére
hát de én nem aprópénzzel vagyok benne, nekem fontos hogy ne váltón legyen
raptoreumnál szerint nincs semmiylen defi lehetőség, legalábbis nem olvastam róla, ezért sok jelentőségét nem látom hogy van e hardveres tárca hozzá, mondjuk nem is tartanám azon túl hogy kibányászom és elpasszolom
de valóban, ha te raptoreumot akarsz hodl-olni, akkor sok opciód nincs -
válasz
Frozen #14480 üzenetére
picit le vagy maradva, de ezzel nem megsérteni akarlak
anélkül is tudsz eth-t bányászni hogy meg kellene fizetned a magas díjakat
például használhatod a kucoin saját poolját, mindenféle tranzakciós díj nélkül naponta megkapod az eredményt a számládra
szerintem elég erős eth alatt midnent noname altnak nevezni
mindenki máshogy áll hozzá, de szerintem az eth nagyon lemaradt és óriási a marketcapje, ez nagyon veszélyes kombináció
emellett én nem érzem magaménak a bitcoin digitális arany interpretációját semde ezek mind egyéni preferenciák
ami viszont tény, hogy kényelmesen tudsz tranzaktálni eth hálózat nélkül is bsc, fantom stb hálózatokon.
ami cryptot váltón tartassz az nem a te cryptod, ezt ne felejtsd el
tudod hogy hogyan működik a metamask pl? mert ha nem, akkor kb feleslegesen járatom a számatha leírod konkrétan milyen coinról van szó megnézem milyen lehetőség van, nem akarok a levegőbe beszélni
-
dobolan
senior tag
válasz
Frozen #13534 üzenetére
Bocs, de nem egyről beszélünk. A technikai kereskedésben tök mindegy az, amit lent leírtál. Évekig kereskedtem DAX tőkeáttételes eszközökkel. Ott sem lehetett tudni előre semmit
Te hiszel valamiben mikor veszel valamit, én pedig napon belül kiszámolom a hullám tetejét és alját. És ha ez nem sikerül, akkor léphet életbe a stoploss, hogy holnapra is maradjon pénzem.
Csak azért írtam, mert szerintem hülyeséget írtál a stoploss-ról, nem vitázni szeretnék.
-
dobolan
senior tag
válasz
Frozen #13531 üzenetére
Befektetés esetén (hosszú táv) nincs értelme, mert ott van egy hosszú távú várakozásod. De szerintem ott az sem járja, amit te írsz, hogy ha nagyot zuhan gyorsan eladod, majd lentebb újra veszed. Fogalmad sincs arról, hogy valami meddig fog zuhanni. Ez így csak találgatás = lottó.
-
dobolan
senior tag
válasz
Frozen #13528 üzenetére
A stop losst pont nem így alkalmazzák. Előre be kell állítani egy általad kiszámított és eltűrt határra. Nagyobb zutty esetén még így sem biztos, hogy megvéd, mert egyszerűen nem teljesül a pozid.
A lenti eset egyébként valóban tapasztalatlanságból adódik. Én azt javaslom annak, aki kezdő, és minimálisan sem foglalkozik technikai elemzéssel, hogy ha befektet, ne nézegesse azt rövid távon (hónapon belül), mert értelmetlen. Ha rövidtáv számít, akkor daytrade, és ott nagyon fontos a stop limit alkalmazása, illetve nap végén kiszálló van, akár veszteség akár nyereség. Nálam ez alapszabály.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
Frozen #13504 üzenetére
Nana, Azért én vettem 1320on fizikai aranyat 12ben
2hónap alatt 3számjegyűre olvadt a árfolyam és csak 19végén tudtam kiszállni (muszáj volt). Akkor is úgy, hogy csak a befekttés+10% jött vissza. De jah, amég nem köteleznek az államnak való beszolgáltatásra addig az arany a biztos pont. A történelem folyamán végig a piacon volt
-
Kobe
veterán
válasz
Frozen #13302 üzenetére
Nem, de nem is tartom sajat magam sem tobbnek egy lelkes noobnal.....plane nem annyira hogy par dollarral a zsebben en mondjam meg a full piaci trendeket. (erted, ez igy eleg mehh.... ha igy lenne, hogy amit mondok arra merget is veszek, valoszinuleg sorosgyuri bacsival csapatnam a karibi tersegben, nem PHn terjesztenem a tutit)
-
Kobe
veterán
válasz
Frozen #13298 üzenetére
Ha mar a fajo igazsagnal tartunk, olyan jovendomondot aki ilyen magabiztosan allitja a tutit, de kb 1 HUF realizalt profitot nem tud villantani, eleg nehez komolyan venni....
Kriptonal valahol 4-5M USD, 1-1.5mrdnal kezdodik a beugro a szavahihetoseghez, barki aki alatta nyilatkozik, csak egy lelkes noob aki az aktualis wishful thinkingjet osztja meg kozonseg elott -
Jhonny06
veterán
válasz
Frozen #13161 üzenetére
Hiába lenyomozhatatlan, ha egyszer pénzre váltod és a számládra teszed, akkor simán beflagelhetnek és megkérdezhetik, hogy honnan van. Onnantól pedig igazolnod kell és a trade history-n látszani fog, hogy, sáros vagy. Szóval lehet, hogy ez élt a képzeletedben, hogy meg lehet úszni az adózást, de nem. Illetve ha neked megéri, akkor trükközhetsz, aztán vagy elkapnak, vagy nem.
-
vzozo
senior tag
válasz
Frozen #13155 üzenetére
Muss ich Steuern zahlen wenn ich Krypto gegen Krypto tausche?
Ja! Wenn du zum Beispiel Bitcoin gegen Ethereum tauschst, ist es steuerlich gesehen eine Veräußerung von Bitcoin. Daher ist es wichtig deine Steuerschuld im Auge zu behalten.--
Illetve az egyik vezető kripto adótanácsadó elemzése: https://www.winheller.com/bankrecht-finanzrecht/bitcointrading/bitcoinundsteuer/besteuerung-kryprowaehrungen.html
Die Einkommensteuer fällt dabei nicht erst beim Umtausch von Kryptowährungen in Euro oder eine andere Fremdwährung an, sondern bereits bei einem Tausch in eine beliebige andere Kryptowährung oder auch beim Kauf von Waren oder Dienstleistungen mit einer solchen.
--
De persze felnőtt ember vagy, azt csinálsz, amit akarsz.
-
Darko_addict
őstag
válasz
Frozen #13149 üzenetére
Azok számára, akik hosszabb befektetésként tekintenek a cryptora, egy ilyen sejthető zuhanásnál mihez érdemes kezdeni? Hagyni (nézni és izzadni), mivel 1-2 év múlva (várhatóan) úgyis szépen fog gyarapodni, estleg áttenni stabilba?
Coinbase-en vagyok regisztrálva. Feltöltésnél van fee, ill. átváltásnál direktbe nincs, de mintha eladási és vásárlási konverzió között lenne némi diffi (2%?). Utóbbit egy eseten vizsgáltam, jobban nem jártam utána. Ha valaki meg tud erősíteni vagy cáfolni, azt megköszönöm.
-
vzozo
senior tag
válasz
Frozen #13151 üzenetére
Itt élek nagyon régóta és tisztában vagyok a szabályokkal.
Minden egyes tranzakció után újrakezdődik az 1 év, tehát olyan nincs, hogy néhány napon/héten/hónapon belül elérsz egy szép kis nyereséget, majd stablecoinra váltva akarod kihúzni az egy évet. A stablecoinra váltásnál adófizetési kötelezettséged kezdődik, és ez igy logikus, ilyen kiskaput nem hagynak sehol.
Ráadás: ha stake-elsz vagy bármi olyan tevékenységet folytatsz, amivel fialtatod a coint, akkor az az egy év bizony 10-re emelkedik.
-
vzozo
senior tag
válasz
Frozen #13142 üzenetére
En nemetben elek ahogy fent irtam itt nincs ado
( max kirakod 1 evre stabilba es hello)
Ez természetesen nem igaz, Németországban minden tranzakció adóköteles, tehát nincs olyan, hogy egy évre átteszed egyik coinból a másikba, aztán meg dől az adómentes lé. Ha erre készülsz, és egy matchbox áránál nagyobb pénzt próbálsz igy tisztára mosni, akkor azért készülj fel egy beszélgetésre a Steueramttal.
Köszönöm, nézem.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Frozen #13139 üzenetére
Senki nem mondta hogy automatikusan jelentenek. De köteles vagy önbevallásos alapon bejelenteni. 15% a nyereség után.
ha nem fizeted be, adót csalsz. Az, hogy ezért elkapnak e, más kérdés. Az, hogy tisztán legyen nyereséged, s nyugodtan aludj éjszakánként megér e neked 15%, azt mindenki maga döntse el.
attól még a szabály az, h önkéntes alapon köteles vagy bejelenteni. -
Robi86
senior tag
válasz
Frozen #13103 üzenetére
Jóval többet nyertem az átváltáson mint ami a reward volt, mert ott tartok egy szép adag CKB-t (6absbulldog adta hozzá az ihletet, 0,019nél sikerült bevásárolnom, innen is köszönet neki
), és miután a CKB-t átváltottam CRO-ra, elég szépet ment. De persze ez csak szerencse volt, amúgy csak a HODL!
-
MPowerPH
félisten
válasz
Frozen #12995 üzenetére
Elegge instabil, nem tudom ez itt most a vege, es ejszaka szepen felkapja magat, vagy egesz hetvegen stagnal, vagy ugy igazan beszakad. 4543 -ert vettem ETH -t, de 4600 folott mar adtam is el, amikor elindult lefele. Nem bizok ebben. Ilyenkor lenne jo a leverage -el megtolni, de p*nci vagyok hozza.
-
0utsider
tag
válasz
Frozen #12962 üzenetére
Már többször bebizonyosodott számomra, hogy ha nincs itt az ideje a korrekciónak, akkor jöhet bármilyen hír, nem lesz nagy hatása az árfolyamra.
Lásd pl. az FTM körüli balhét, ami után ugyan úgy elment 2 dollárról 3,5-re az ár, mintha nem is lett volna semmilyen negatív hír.
-
0utsider
tag
válasz
Frozen #12950 üzenetére
Amikor a VET a 0,17 feletti utolsó emelkedésénél az előző csúcs alá ér, akkor lehetett látni, hogy itt nem egy 1-2-3-4-5-ös emelkedés van, hanem egy A-B-C korrekció felfele.
Ebből lehetett tudni, hogy nemsokára egy komolyabb korrekció várható.Azért csak ér valamit ez a technikai elemzés dolog nem?
-
MPowerPH
félisten
válasz
Frozen #12919 üzenetére
Ma a kislanyom bezart egy pozit. Veletlenul... $1300 -amba fajt a turpissaga. Tanulsag: a telefont soha ne hagyd elo, ha van egy picur a hazban. Gondolhatjatok, milyen kepet vagtam, mikor csekkoltam az arfolyamot. Orultem, hogy nem ragadok be, kiszallok minimal profittal. Csak mar nem volt mibol.
-
Bubee82
őstag
válasz
Frozen #12584 üzenetére
A haverom nem hulye, nem kell felteni Maskent nem ulne 400 millios vagyonon. Sosem kereskedett, nem csinalt semmi extavagansat a tokejevel. Abba fektetett bele, amiben latta a technologia jovobeli erteket. Persze mondanom sem kell, hogy erti a dolgat. Ez egy evek alatt felepitett portfolio, nem egy honap alatt fujta ossze a szel.
Most van ugy vele, hogy kicsit jatszik NFT-kel stb. De azt is csak azert mert a Texasi Lancfureszes a kedvenc horror filmje es most dobjak piacra a Leatherface NFT-ket
Nem nyereszedni akar rajta, hanem megtartani, profilkepnek hasznalni stb.
Az teny, hogy mar nem kell aggodnia a nyugdij miatt
Ha delegalja az osszes AVAX-ot amivel rendelkezik, akkor 36 napos lekotessel kb. min. 10 ezer EUR reward-ot kap. Legutobb masfel evre delegalt, abbol kb. 140 ezer EUR-t zsebelt be.
-
0utsider
tag
válasz
Frozen #12575 üzenetére
Én sem azt mondom, hogy egyértelműen felfele van az irány.
Hanem azt, hogy útelágazódáshoz értünk.
Ha 1-2 napig a felező felett tud maradni az ár, akkor 90 %, hogy eléri a sáv tetejét.
Ha lefordul az alsó trendvonalról, akkor pedig 90 %, hogy elmegyünk az aljára.Mondjuk nem igazán tetszik, hogy olyan 5. hullám szaga van a mostani emelkedésnek.
Még ha nem is felel meg ez az emelkedés, az Elioti hullám elméletnek.Viszont ha az előző emelkedés volt, az 1 - 2, akkor a mostani karácsony környékére 800 $-os árat mutat. Feltéve, hogy jól olvasom a chartot
-
Bubee82
őstag
válasz
Frozen #12567 üzenetére
Ezzel szemben all volt munkatarsam, 2x eves srac, aki jelenleg olyan 400+ millios (HUF) portfolio tulajdonosa, amibol kb. 20 ezer AVAX.
Se BTC, se ETH-a nem volt soha, az ADA-t pedig messzire keruli. 2018-ba kezdte kis osszegekkel.
O is azt mondta nekem, hogy a nagy penzek a kora stadiumu befektetesekbol jonnek ossze. Nem kutyatokenekrol van szo, hanem olyan projectekrol, mint a Solana, Avalanche, Polkadot. Akik ezeket koran elkaptak anno, azok mind jol jartak. Most is vannak ilyen friss projectek.
Amit te irsz, az is jarhato ut, kis kockazattal, de sokaig eltart, mire az ember megkozelitheti a penzugyi fuggetlenseg hatarvonalat.
Ma sokkal egyszerubb esszeruen es relative gyorsan egy nagyobb tokealapot osszehozni, hiszen duborog az NFT ipar, a play-to-earn jatekok meg aztan plane. Nem jatszani kell ezekkel, hanem ott lenni, amikor kilovik oket a piacra. Lesznek itt meg Axie-k, amibe erdemes befektetni, plane hogy a nagy jatekgyartok is kezdenek racuppani a temara.
PS.: A fenti iromany nem tekintheto befektetesi tanacsnak es nem vallalok felelosseget barmi rossz dontesbol fakado vesztesegre
-
BeLucZ
addikt
válasz
Frozen #12485 üzenetére
Most direkt megnéztem es sima coinbasen is 7200 az arfolyama a shibnek ahogy pron éppen.... Lehet hogy volt kis ideig ilyen anomalia de nem hinném hogy ilyet nyitvahagynának mert akkor az instant 20% profit es raadasul azonnal lehet küldeni cb es cb pro között mindent ingyen, max a dragabb valtasi koltseget kellene bevallalni a sima cbn.....
-
-
varmi2
nagyúr
válasz
Frozen #12387 üzenetére
Nézzük a mai esést. Te kockaztattál 2000eurot, és nyertél hozzá 40eurot.
Én nem kockáztattam semmit. De én is nyertem 25dollart. Hogy?
A bitsgap-en van 5 robotom. Amibe el van osztva kb 2500dollar.
Igen havi előfizetést igényel. Havi huszon parezer forint az előfizetés.
De ez az 5 robot havonta termel 150-200k hufot. Amit kiveszek.
Neked meg bármelyik ilyen akciokor beragadhat pénzed. És egy ilyen sitcoin többet nem tér vissza. -
Szada85
aktív tag
válasz
Frozen #12024 üzenetére
Tegnap próbáltam érdeklödni, hogy mennyire kelt "profi" benyomást, hogy bejelentések között még 20 óra a pre-sale indulás, aznap már 21 órát írnak, 21 órakor "már töltjük fel", és végül 21:30-kor élesedik, de a wallet-et nem volt idö csatlakoztatni a dxsale oldalhoz és máris betelt a Hard Cap?
Illetve utólag jönnek az olyan infók, hogy "Ja igen, a Trust Wallet a dxsale.app-pal ritkán szokott müködni." LOL -
wyll358
tag
válasz
Frozen #11585 üzenetére
quadency: itt van a legnagyobb bot választék, legalább is amit eddig láttam. van konkrétan az is amit te keresel. ráadásul ha összekötöd binance, ftx, stb. valamelyikével akkor kapsz ingyen 3-6 hónap előfizut. Portfolió track-elő része szintén zseniális szerintem, én pl. csak azt használom főleg, átlátható, részletes, remek funkciókkal...
-
nort_on
senior tag
válasz
Frozen #11542 üzenetére
Nálam 3commas és BitsGap van, mindkettő ingyenesbe. Bitsgap-en van demó mód, meg backtest is, mindkettő nagyon hasznos, 6 gridbot fut TOP20 alt/BTC párokon FTX-en. Kicsivel többet hoz, mintha csak hodl-ra tartanám őket, teendő meg nincs vele.
Pl LINK/BTC 200-on indult 12 napja, most a HODL érne 195-öt, ez meg 228-on áll.
-
törölt tag
válasz
Frozen #11445 üzenetére
Shitcoin ezis, csak szólok! Nehogy sírás legyen a vége !
Egy vételi linket dobhattál volna!
https://poocoin.app/tokens/0xae8a1cf1112f07e7051007d89499931d9411a58b
Na fagyiravaló benne, mehetünk a holdra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- TV antenna és jelerősítés
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged