- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
Sűrűn jársz erre úgy látom!
https://logout.hu/tema/crypto_trade/hsz_11647-11647.html -
aradebil2
senior tag
a probléma ezzel az elmélettel az, hogy ha jól tudom akkor a retail traderek aránya BTC esetében egy átlagos napon 10% alatt van
De aranyos, hogy Telegramon meg Discordon azt hiszik ezek a trade csopik hogy ők fingják a passzátszelet
maximum a kis pumpadumpáikat tudják kontrollálni
-
Fowles
csendes tag
Odaírtam, hogy a "felügyelet jelenlegi kommukációja alapján". Innentől kezdve mindegy, hogy egy youtuber hívja fel rá a figyelmet vagy maga a felügyelet elnöke: https://www.sec.gov/news/public-statement/gensler-aspen-security-forum-2021-08-03
Coin Bureau egyébként szerintem az egyik legkorrektebb és legalaposabban körbejárt videókat gyártja kripto témában. -
coppola
tag
Én hasonló cipőben járok, nem igazán bízom csak a vesz, pluszban elad stratégiában. Szerintem igenis az a legfontosabb, hogy mindenki azon a szinten kereskedjen, amit ért is.
Ha már itt tartunk én is szívesebben látnék " ilyet vegyé, olyat vegyé, ide tegyed, oda tegyed" tanácsokat, mint azt, hogy mér nem jó az, amit értek. Szal lehetne kicsit konstruktívabb a diskurzus. -
-igu-
veterán
"Ha nyertel 1met, de mashol nyerhettel volna 5ot, akkor te nem kerestel 1Met, hanem buktal 4et"
ez a leggyászabb érvelés
ez alapján ti mindannyian looser-ek vagytok
én ismég ha a legeslegjobb befektetést toltad is, csak veszítettél, hiszen ha 2x annyit fektetsz be, többet nyersz
szóval a fenti mondat a legszebb bullshit, ami ebben a vitában itt elhangzott
-
fireman123
őstag
hagyd rá, van még itt pár hozzá hasonló okostojás akik mindenkinél mindent jobban tudnak és ők tévedhetetlenek mindenki más meg hülye (most már tényleg remélem, hogy megégeti magát előbb-utóbb, még ha meg is van róla győződve, hogy Ő aztán nem), majd eltűnnek évekre ha beüt a medve piac, addig sem hintik itt a hülyeséget, mert még valaki kezdő elkezdi elhinni, hogy Ő az isten és mindent úgy kell csinálni, ...részemről befejeztem.
-
tisztelturam
aktív tag
"Ha nyertel 1met, de mashol nyerhettel volna 5ot, akkor te nem kerestel 1Met, hanem buktal 4et"
Ez most komoly?
Ez kb olyan ha lenne angol nyelvvizsgám akkor tudnék angolul. Aki többet keres az töbet keres engem ez miért érdekeljen szerinted? Örülj neki. Én nagy király vagyok ezzel a töredék zsetonnal is.
"- euroban kereskedsz igy rogton magadra huzol egy deviza arfolyam arbitrazsban rejlo kockazatot"Semmi kockázat nincs benne mert ha felvan vázolva mondjuk az hogy na most egy ügyleten 500 ezret kaszáljak akkor az 500k lesz akkor is ha az euro éppen 2000 vagy ha 100ft..
"olyan pozikba lepsz, aminel eleg sok a kiulesi ido" Ez téged mit zavar? Mondtam időm van a pénzre nincs szűkségem. Hol a gond?
Fejezzük be mert látod nem tudsz meggyőzni semmiben
-
tisztelturam
aktív tag
A legtöbb ember a földön nem egyedülálló és van családja ahova kell a pénz és nem foglalkoznak nem hogy a kriptóval de a tőzsdékkel sem. Ebben semmi meglepő nincs. Teljesen érhető ezeknek az embereknek a felfogása ugyanis szerintük ez egy erős kockázati tényező + nincs idő garancia a mikorra. Ha nekem is kéne bármire a pénz én se játszadoznék mindig a tőzsdén "full" vagyonnal. De mivel semmi célom a pénzzemmel azon kivül hogy minél több legyen így engem nem érdekel ha sokat áll.. Az emberek 99%-nak van célja a keresett pénzével. Nekem nincs.
-
tisztelturam
aktív tag
Lehet ez tekergetni ,ahogy óhajtod. Attól hogy te ezeket tényként írod én még nem fogok ilyen cégekbe fektetni csak hogy téged igazoljalak. Hulladékba nem fektetek azt se tudom ki kinek a fia borja és mégis sikerült eddig a dolog...És ismétlem továbbra sincs isteni kinyilatkoztatás ,hanem tények vannak kézzel fogható tények. Te viszont velem meg nem történt dolgokkal dobálozol.. Ne erőlködj nem fogok bukni a kedvedért
Nem mellesleg ha nagyon akarnák a bitcoint is pillandatok alatt edlozerolhatnák a fenébe.. (ha már a tuti biztos dolgokról beszélgetünk)
-
tisztelturam
aktív tag
Valamit nagyon benéztek ti itt..ez megmosolyogtató.. Melyik volt az a válság eddig amiből ne állt volna fel bármi is döntötte volna meg a korábbi csúcsait? Na ugye. Szóval bukni hogy is lehet akkor? Ha balfaszkodsz és olcsóbban eladod amid van = te csináltad magadnak. Ehhez mi kell max? Idő, semmi több.
És valóban, aki ezt nem látja az nagyon rossz csatornát néz
A pédád meg nagyon rossz volt mert baleseted nem csak a te hibádból lehet..bukni meg csakis a te hibádból tudsz a tőzsdén más tényező nincs.
-
tisztelturam
aktív tag
ADA sem érte el a 2.06 eurot amit felvázoltam... kezdett vissza esni/megállni. Dobtam. Ennyit a célokról. Ha kicsit alatta van nekem nem olyan nagy gáz. Ezek nünasznyi döntések. Sokszor ezeken még +100 vagy -100 ezrek is múlhatnak.
Aluljáros dolgot meg totál nem értem. Ez a 8700 euro amit ide befektettem nem az életem teljes vagyona. Szóval még ha csak trollkodásnak is szántad nem értem mire fel.
Az hogy a milliárdosok 100 + milliokat keresnek akár naponta az engem nem érdekel, mert sose leszek milliárdos. Nekem a célom a 100 milliós teljes vagyon elérése (nem ingatlanok/ingoságokban hanem pénzben) ha az megvan én már nem szeretnék többet dolgozni mivel azokat bohoc kamatokra lekötve is hoz annyit ami nekem havonta elég lesz a megélhetéshez..
Az hogy ezt valaki lenézi,kiröhögi és ő máshogy csinálja más akar mások a célja, engem kicsit se tud érdekelni. Amíg pénzt keresek a kattingatásokkal addig minden beszólás lepattog rólam. -
coppola
tag
Binance aszongya:
How to deposit EUR with Revolut? -
butch3r
senior tag
nekem etn majd papír tárcára megy, amit a weboldalukról szedtem le
-
tom120514
őstag
Ez a nettó elszámolás okos dolog, klassz.
A Revolut senkim, nem célom megvédeni, de ha valaki évekig finanszíroz veszteséget befektetésként, nekem pozitívabb mint egy tőzsde pl. ahol van 10-20-100 coin, mind fizet egy csomót hogy listázva legyen, a forgalom sokat hoz, vagyis nagy kasza. Ott szerintem előbb felmerül hogy jaj de jó, kerestem tavaly 8M dollárt, de ha lenyúlnék mindent, most rögtön lehetne 800 millióm.
-
LámaZ
addikt
Nekem elég magasnak tűntek a jutalékaik, ezért mondtam, amit.
Akkor hogy tud fennmaradni a Circle Pay vagy a Transferwise? Ezek akkora árréssel biztosan nem dolgoznak, mint a Revolut.
----
Amit még nem értek:
Itt van pl. ez a Payoneer. Ha regisztrálsz most ott, mindkettőnknek adnak 25 dolcsit.
Akkor ez hogy tud fennmaradni? -
LámaZ
addikt
Én nem tudom, hogy honnan lehet akkora veszteséget összehozni, de neked elhiszem.
Nehogy az legyen itt is, mint a nagy könnyűzenei fesztiválokon, hogy több tízezer fiatal tapossa egymást, és a végén mindig veszteségesek. De ugyanez ment sokáig a Hollywood-i filmeknél is (még wikis szócikk is van róla). -
LámaZ
addikt
Honnan veszed, hogy a Revolut veszteséges?
---
Más, fontosabb téma:Minden rendes háznak van vészkiürítési terve (pl. tűz esetére). Itt nekünk miért nincs?
Kéne közös gondolkodással egy evakuációs tervet készíteni, amelyben leírnánk részletesen, hogy a kriptópiac teljes összeomlása ELŐTT hogyan tudja az ember fia fiátokba menekíteni a befektetését.
E célból, ennek részeként jó lenne összeállítani egy olyan táblázatot, amelyben szerepelnek az ismert elektronikus fizetési rendszerek (PayPal, Revolut stb.), illetve az, hogy elfogadnak-e kriptót, van-e bankkártyájuk, milyen szolgáltatásokat nyújtanak, és milyen jutalékok árán stb. stb.Ezt célszerűen egy Google táblázatban lehetne elkövetni, de nekem épp nincs ott csak privát címem.
(Amúgy, csak úgy mellékesen jegyzem meg, hogy a Google Táblázatok tud kommunikálni a Magyar Nemzeti Bank valutaárfolyamait jegyző adatbázisával. Tehát, ha beírod a forint értéket, kidobja neked bármely jegyzett valutában az átszámolt árat.)
-
tom120514
őstag
Szerintem ugyanazt mondtam, valós vásárlás van mögötte és nem hedge ügyletek, folyamatos pozíció ellenőrzés, hacsak nem pénzügyi partnerrel/ erre szakosodott leányvállalattal - a recepciós utalás irónia, csipkelődés volt csak
Függetlenül attól hogy melyik megoldás van, nem hiszem hogy fedezetlenül, full kitettséggel nézik a világot és örülnek a befolyó FIAT-nak, bízva az összes náluk elérhető kripto esésében.
-
LámaZ
addikt
Ha van Revolut bankkártyád, azzal a legkönnyebben a CEX.io-n tudsz BTC-t stb. vásárolni (miután leellenőriztetted magad ott). A CEX-en amúgy normál bankkártyával is tudsz fizetni, tehát ha a revolútos kártyát nem fogadnák el, én a helyedben hazautalnék onnan mindent, és GO TO 1.
Amúgy, ha kipukkan a kriptóbuborék, minden e-fizetős szolgáltatás, tőzsde stb. le fog fagyni, tehát majdnem tök mindegy, hogy hol vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest