- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
vezeralmos2
senior tag
válasz
Csabi1984 #939 üzenetére
Amit az én hűtőmhöz adtak a TF-7, sűrű volt de még jól kenhető. A TF9 már elég kemény, és a felületre sem tapad rá egyből, rá kell kenni spatulával. Az SYY 157 is elég lágy mikor kinyomod, de kell hagyni egy 10 percet és kicsit besűrűsödik, elég érdekes paszta.
Az MX-4, cooler master paszta az kb. víz ezekhez képest, max. kis fogyasztású irodai gépekbe szabad ilyet használni. -
vezeralmos2
senior tag
válasz
Csabi1984 #936 üzenetére
Hali, semmi baja a pasztának amit kaptál.
Thermalright paszta sűrűbb. Én Aliexpressről is rendeltem TF-9 pasztát tőlük, az még sűrűbb.
Elég nehéz eldolgozni, cserébe nem létezik tőle jobb.
TF9 és TF-X a két legjobb paszta amit kaphatsz, túlteljesítik a Kyronaut Extreme, SYY-157, és hasonlóan drága társaikat tartósságban és hővezetésben is. (Ezt itthon teszteltem le)
A TF-X nagyon drága és olyan kemény mint a beton, videókártyára ideális, ilyet akarok most rendelni. -
válasz
Csabi1984 #895 üzenetére
Szia,
A furathelyek nem ugyanott vannak, ennek megfelelően a hátlapjuk is más. Milyen CPU léghűtést vegyek? topik összefoglalójából: -
válasz
Csabi1984 #775 üzenetére
Teljesen jól írta a kolléga ez az ajánlóba való kérdés. Hűtő ajánláshoz az alábbi kérdéssort kellene megválaszolni:
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
Plusz még az is érdekes lehet, hogy milyen célra van használva az 5900x? Feltételezem munkára, nem pedig játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Robotporszívók
- Philips LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- Háztartási gépek
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Béta iOS-t használók topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged