- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyendre2
tag
-
gyendre2
tag
Sziasztok ! Nos nekem egy olyan kérdésem lenne , hogy mit ajánlotok. Nagyon magas a hőmérséklete szerintem a procimnak.
A gépem most röhögve elviszi a BF3-at ultrán - 80-100 fpsel.
A processzor pedig maximumra van állítva, vagy hogy is mondjamSzóval a legtöbbet hozza ki magából.
Az használna ha "lebutítanám" szóval nem kellne neki ennyit kihozni magából , League Of Legends is ilyen 400FPSeken fut... Elég nekem 60 csak ne olvadjon bele a házba
Viszont pl LOLba csak max 45-50 fokig megy.Alap, hozzá adott venti van rajta, 2 hete lett pasztázva. Majd veszek rá kövi hónapba egy jobb hűtőt , de addig is kell valami hogy probléma nélkül azért játszani tudjak. Ötletek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest