- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fura, de több mindent hívnak steppingnek. Amit írtál ( CAA9G ) az a gyártásra vontakozik. Itt megtekinthető a K7,K8,K10 processzorok időtáblája ( mikor melyik stepping volt gyártásban ). A másik stepping ( amit a CPUZ kiír ) a processzormag aktuális verziója. Ez utóbbi minél újabb, annál többet tud a processzor ( újabb utasítások, kisebb fogyasztás, stb. ), míg az előző értékből talán arra lehet következtetni ( amennyiben összevethető más hasonló steppinggel rendelkező processzorral ) hogy mennyire húzható. De ez csak tipp a részemről.
-
Str8 sk8r
őstag
...szerény javaslatom a kövi: legyen 1 óra prime, de ha valaki nem csinálja meg, akkor legyen a táblázatban egy csillag az eredmény mellett, ezzel is "megbélyegezve", hogy nem hitelesitette az 1 órás prime futtatással...
...nos?
...
...a CPU tipushoz nem megoldható esetleg valami link-féle?(nem értek ezekhez a tabló-izékhez
)...
...ha esetleg valakinak valamelyik opció nem megfelelő(pl nem tudnak-akarnak alulfeszelni, vagy épp tulfeszelni) annak a rublikája üresen is maradhat...nem?
...
-
lipi67
nagyúr
Soronként:
Szóval a téma adott,csak alanyok kellenének..-A táblázato rublikáját nagyíthatom,elférhet.Jó ha informatív,igaz,ne kerüljön előtérbe,s ne terelje el a figyelmet az eredményekről.
-Mivel a procikat nagyon nem ismerem,így az opciókhoz nemtok hozzászólni.
-100%-os stabilitást úgy se lehet.Attól még,hogy prájmolnánk órákat,az se lenne mérvadó.Ne úgy tekintsd mint referencia,inkább mint kritérium.Aki átcsúszik rajta,az bekerül.Jó lenne ha ott maradna a 30perc.Azt mindenki kibírja,s ha közben 28.percben eldob..még van kedve az embernek újrakezdeni?ha ezt háromnegyedóra múlva teszi,nem biztos(ez van).S megint támadási felület is lehetne,hogy Intel miért különb?Azoknak miért elég 30perc.CB10-nél..Azon gondolkodtam,h jó lenne 2 teszt.1alapon-Itt megtudnánk egy proci valódi erejét különböző lapokban.(ha lenne eltérés)egy meg ..ami a csövön kifér.
-
Str8 sk8r
őstag
...nekem is volt még a P4-es koszakomban, hogy 3-4 óra terhelést kibírva minden rendben, aztán amikór azt hittem, hogy minden "OK" akkor fagyott ki, vagy indult újra...
...viszont szerintem is elég lenne fél-háromnegyed óra terhelésteszt, hiszen ha annyira nem bírja, az úgyis kibukna, ha meg csak az a pici hiányzik, azt lehet pótólná egy kis fesz és-vagy nagyobb hűtő......
-
Str8 sk8r
őstag
...alakul a végleges kép...
...Gyuri27-el priviben dumálgatunk, és felmerült egy érdekes téma : az alulfeszelés...pl lehetne egy "alapórajelen mennyire tudtad visszavenni?" menüpont "alapfrekis alulfesz" cimmel...
...
...#2072: a max üzem alatt érteném: az álltalad használt mindennapi max frekit...én pl fel tudom tolni a procit 3.4GHz fölé egy kis fesszel, de inkább használom 3222MHz-n enyhe alulfesszel+C&Q-val...
...
-
Str8 sk8r
őstag
...én is így gondoltam...szerintem elég lenne egy tábla is...
...halkan megjegyzem az enyém az egyik amelyik megy 3.4GHz felett is...
...most következne a tablón belüli paraméterek meghatározása...szerintem lehetne a többi mintájára hasonló: Nick-CPU-lap-memó-hűtés-alapfesz-+0.1V-+0.2V-max"fsb"-max oc-max üzem...esetleg valami ötlet-javítás-elképzelés-eltérés?
...
-
Str8 sk8r
őstag
...igen...itt is vagyok...a sőr meglessz kamatostól, ha eljössz érte...
...a lényeg az lenne, hogy az X2-eseknek lenne egy(vagy több) táblázat...szerintem elférne egymás mellett a Windsor, és a Brisbane is, és még a számozás miatt se kéne (annyira) szétszedni több táblázatba a procikat...
...elvégre mint visszább írtam a 6400+BE-k se mennek nagyon 3500MHz felett...vagy rosszul gondolom?
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Windows 7
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Subaru topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Intel Core i9-11900KF 3.5GHz LGA1200 (16M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest