Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Új hozzászólás Aktív témák
-
varrog
csendes tag
válasz
darál0w
üzenetére
Nem teljesen jól. A benchmarkok szerint, a memóriakezelése egy pentium 2-esét se közelíti meg. Ezt valahogy játék futtatások közben is észrevettem. A windows hipergyorsan betölt, az igaz. De ennyi. Hd filmek lejátszásánál sokkal nagyon a proci munkája, mint a 3 Gigásé, 2-3 szorosa. Tehát az, hogy lassabb egyből észrevehető ha dolgoznia is kell a procinak. De ha persze nem kell dolgoznia, akkor kb. a 3 Gigás teljesítményét hozza.
Böngészés közben, vagy amikor semmi számítást nem kell nagyon csinálnia, észre se vennék különbséget, de persze én javulást vártam, a 3 Gigáshoz képest.
Persze biztos, nem panaszkodnék, ha ezt tudtam volna róla. És akkor nem is ennyit fizetek érte, de mindegy.
Hogy élő példát mondjak, van egy másik 3.4 Gigásom is, amelyiknek 2 lába hiányzik, úgy vettem. Elindul viszont, mert a negatív tápfesz egyes lábai hiányoznak csak. De kb. hasonló eredményeket produkál, talán egy picivel lassabbat, mint ez a proci. Ennek viszont külsőre semmi baja nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel Core i5 8400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest