- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
krammerka #11505 üzenetére
Te már régóta szeretnél azt tudom.Egyszer az enyémet is meg akartad venni valamelyiket,mert nekem ez a 6.ud3r lapom,és volt 1 ud3p is.Még msn-n is beszéltünk,ákoskával hármasba.
11507) Bagira01: Teljesen igazad van amugy.Én is tudom hogy így van,csak hát na...Ha meguntam és tesztelni szeretnék valami újat ,úgy is az apróba vagyok egyből.
Tavaly volt vagy 12-14 lapom,és annál több procim,meg ramom.Buktam is ált rendesen rajtuk,néha nyertem is.1-2 alkalommal.Mi értelme volt?Semmi.Csak jókat teszteltem.Na de sajnos most ezt nem birom megtenni.Egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- iPhone topik
- Anime filmek és sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K - Garancia
- 14900K FÉLGÉP - Minden garis - Kedd estig, utána bontom
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest