Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Biosbeállítést linkelj nekem a memókról! Igaz, blend-en nem csak a ram, a lap is"vizsgázik" Ref-ek? Pontos értékeket mondj, így nehéz.
Én meg a 2-es opciót kezdtem el.[Eddig]
Nem tudom, de most nem érzek benne olyan brutál erőt, hogy 100MHz-eket javulna majd, sőt. Néztem, elég becsületes ez az eredmény 1,248-on, ez viszont jó. A baj az, hogy én igen csak 4GHz környékét tűztem ki neki, de tévedtem. Láttam Gorni oldalán, egy 9550-nek is jóval 1,3V fölé kell mennie 4GHz-ért. Szerintem eddig vitézkedett(1,152-n kvajó az az eredmény), s most vár rám is a fekete leves. Látod, most is mióta tesztelgetem..Nem baj, lassan de biztosan.
Kíváncsi lennek egy dq6-ra, meg egy asus Re-re. -
lipi67
nagyúr
[1-es Opció vége]. Szaros 2 FSB-n tököltem, igaz , időm van.
-
lipi67
nagyúr
válasz
ADAM1337 #4253 üzenetére
Az nem valami bíztató
(#4256) BMW001 : Akkor se rágódj rajta! Befordulsz, s jön a depi. Add ki a feszültséget, piálj be, tombolj kicsit. Utána meg..lépj túl rajta! Te voltál a hibás? Ember! Az első feleségem..Elvettem szombaton, vasárnap du. jött egy Barcikai csaj, hogy menjek vele bulizni. Elmentem s több mint 1 hónap múlva értem haza.Mérges volt, én meg..Bevonultam katonának, s beadtama válópert, ne nyígjon ott nekem. Szerinted? Ki volt a hibás? Másdoik 5 év volt, szült 2 törpét, én nevelem Őket, 12 éve nem is láttzuk. Van 1 harmadik Szhelyen, vele laktunk Miskolcon, Szhelyen, Debrecenbe. Utoljára Szhelyen karácsonyig. Hazajöttem anyámhoz Borsodba, s vissza se mentem. (kben meg isten tudja h , hány bnő) Nehéz az élet, erre mondtam. Viszont, magadat ne hibáztatsd (vagy ha durván elcseszted, tedd 1 napig s lépj), Mindíg van új,s kutyaharapást szőrével. Én csak 2 dolgot tettem jól az életben.1: Én nevelem a törpéimet 2: Intel a gépem. Nem valami fényes arány! Fel a fejjel!
-
lipi67
nagyúr
Nem! Ez LLC-vel van. Azzal 1ütt bios 1,1875-ön ennyi a droop. Nélküle..Majd este megnézem Neked, de jóval többet szív a 4 henger miatt.
(#4246) BMW001 : Bakker! Fel a fejjel! 1 picsa se ér annyit. Ráadásul, a tuning el is vonja a figyelmedet. Azért fura..Fura mert csak MA Te vagy a 3.eset uezzel a problémával. Normális nő nincs.
Akoska: Köszi!
-nagyon lelkiismeretesen csinálod!
Lazíts
lépnem kell, jön a wow...
-
lipi67
nagyúr
Itt a vége, [VID/Bios]. Pihi, majd este ránézek még.
-marha meleg van- (már 29° van itt, nem igazán buli így, igaz ilyen feszen nem nagy jelentősége van (talán), úgy érzem, ez a vége.akoska frissítsd már légyszíves, nem hinném, hogy e fölé tudnék menni. Köszi! -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4232 üzenetére
Lehetetlen. Érzem. Már szenvedés van keményen.(én 3,5-öt se hittem volna) Most még kis finomítás és újra "támadok". Tegnap este óta ezen az 1 opción ülök. Ezért is zavar, amikor x-y beugrik egy topikba, hogy lökjön neki valaki egy fix 4 vagy több GHz-es biosbeállítást. S leírja, hogy x procija megy y lapban..ÁÁÁ!!
[például
]
vszoltam is Neki [link]No. ut.kisérletem indul VID-en..
-
lipi67
nagyúr
Megvolnék. [Javítás VID/bios] Folytatom, hátha..
(#4229) akoska07 : Na.., az is jól abbamaradt. Én csináltam, de nem volt más..
Az azért jó, mert a provci erejét híven tükrözi. A Super Pi is, de ott kva sokat számít a memória is. Tőlem amúgy mehet..(ezzel a cpu-val kb annyit se tudok majd mint egy 2180-as, de van 8400-es 9,265-ös eredményem, majd (ha az lesz) bedobom)
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4224 üzenetére
Most is megy egy teszt,kíváncsi leszek mert már 27° van itt bent..
Core Temp: Ok, véletlenül most úgy indítottam el a tesztetViszont..Pl. memteszteknél Ősembernél is sokan panaszkodtak, hogy sok mindent kell megnyitni, nem olyan jó a teszteredmény. magyarul: Ha 1% esély is van rá (lehet, hogy van), hogy 8MHz-cel kevesebbet bír a tuning, akkor nem kéne! Nem a 8MHz miatt, hamen azért, mert aki most kezd majd tesztelni, hátrányból indul majd egy 1 éves teszteredménnyel szemben.
-
lipi67
nagyúr
válasz
krammerka #4216 üzenetére
Széttesztelem a szarost
Reméljük, hogy beindulújra a topik,s jönnek majd az eredmények. Veled? Mizu?akoska: Ma kivégzem VID/bios-on. Még lehet benne 10-20MHz max. Utána meg megnézem kikapcsolt LLC-vel, bár, hülyeség az 1es opciónál, hisz nem adott feszt kell produkálni, hanem Vid/biost, s így 1,12 körülre is lehúzhatja a Droop. Majd a többi opciónál.
-
lipi67
nagyúr
Elfáradtam, meguntam, álmos vok. Jó éjt!
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4210 üzenetére
Nem mondtam én, hogy most csináld, Te!
Szerintem, ha napi 1 időpontban frissíted, az is több mint jó!
Még ilyet nem is néztem vele, valós 1,152 lett a bios 1,1875-tel LLC mellett.Ramok: Ős elkényeztetett. Tényleg..1000 éve nem beszéltem vele, rá is írok
-minőség vagy mennyiség.. (Winnif.-nél asszem 4x1 Giga Team figyel)-Jó éjt!
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4208 üzenetére
a q 9400-hez írj már be még légyszi. Eredményem nincs(amiket csináltam eddig, azok kvra nem listás feszen voltakAlaplap: Gigabyte UD3R rev1.0
CPU: Q9400 R0
FPO: L 834 B 172
VID: 1,1875V
Hűtés: Thermalright 120 Ultra Extreme
Ram : 2x1GB Team Xtreem 1200Gyorsan csinálok egy vid/biost..csak vacsizom
-
lipi67
nagyúr
Na. Az előbb beszéltünk az Abitról. IP35-/8400 c0-s: [link]
Akoska:[Max FSB /8500-tel]
[Mac OC /8500]Ja! Krammerka nem írta be, E8400 és E8500-nél is a ramok 1150-esek voltak.
-
lipi67
nagyúr
lemaradt, de pont idevág, a "keresőgurunk"-remélem nem baj, hogy így neveztelek- segítségét nézegetve, rögtön mibe akadtam? [1,216v- nem ok]
-
lipi67
nagyúr
válasz
lizakattila #4191 üzenetére
KÖSZÍÍÍÍÍÍÍÍ! Megmentettél párezer hsz átböngészésétől!#4193) bzs73 +Akoska: Pont ezt írtam én is. Bizony sokszor az bios 1-2 "egység".
-
lipi67
nagyúr
Zájec a megmondója, hogy mit szenvedtem ilyenek miatt, de nem volt mentség. 2180-nal Képtelen voltam 1,3V-on tartani. Vagy 1,288 volt (0,02 kilógott)vagy 1,312(detto). Tudod mit tettem? Volt, hogy túlfeszeltem a ramot, volt, hogy néha- néha beugrott pár mpra 1,296 és..Ültem , bámultam a tesztet és ha eljött a pillanat akkor klikk. Igy voltam csak képes elérni..
Sőt! Mikor kezdtük, azért kellett(is) az Everest, mert 1-2 cpuZ bugos volt,s ha csak 1századdal mást mutatott a cpuz és az everest, NEM LEHETETT ELFOGADNI! Beony.-segítsen már valaki légyszi! Hogy lehett itt kigyüjteni a hszeimet?-(pár eredményt szeretnék átnézni..Köszi!!!!!!!!!
-
lipi67
nagyúr
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4140 üzenetére
Szigorúan!
Szólj ha készen állsz, addig mindenki összeszedheti az elmaradt eredményeit, hogy ne keresgéld napokig.Beszéltünk Ákoskával, viszi becsülettel majd tovább az oldalt. Az lenne a kérés, hogy maradjunk az eredeti verziónál. Értem ez alatt azt, hogy ha 1,2v+0,01 akkor ne legyen 1,216V.Tudom, szaros 6 ezred, de..Az a biosban 1 "egységnyi" feszemelés, és aki be tudja állítani 1,216-ra, az 1,2-re is, ez 100%. Máski: IBT kerüljük, hogy reális maradjon a régebbi tesztekkel szemben a táblázat. Másrészt, a kép a teszt futása KÖZBEN készüljön és ne után, mint régen.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4137 üzenetére
Nálam is helytelen asszem a 8500-tel az FSB csak 590, pedig 610 felett volt, majd összeszedem Neked.
Szuper, hogy nyomod tovább!(#4138) ADAM1337 : Hát..elég érdekes. U.ez volt az Abitnál is. Az IP35,35-E kapta a biosokat, a pro meg bő 1 hónap késésben volt mindíg.
Még szarakodtam vele, tizenvalány MHz miatt (engem nem zavar, ha akár 8MHz is jön), azt hiszem, ezen a feszen [ennyit] tud(unk). Bár, szerintem ez nagyon is jó, nem hittem volna. -
lipi67
nagyúr
Szuper akkor, örülök!
[f10c bemelegítése..] -
lipi67
nagyúr
akoska Beszéltetek???
-
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #4122 üzenetére
Ne is mondd. Nálam..Valamit kvra elcseszhettem mert 1,184-en ment 3640-et, de 1,296-on is 1mp alatt eldob 4GHz-en
.Nem baj, ma felmegy az f10c és nézem 1,184-en. Ott van összehasonlítási alapom..
Kben, én 1/4 5kor hagytam itt ezt a szart, addig szenvedtem vele. Valamit nem veszek észre, csak nem tudom, hogy mit. Üt a guta. Igaz..lehet, hogy az Ubuntu is bekavart, mostanában elég fura doégokat művel a gép. (1 perces boot, s mindíg máshogy).Lehet linux megy a levesbe, bár akkor inkább újra kellene rakni a wint is.. -
lipi67
nagyúr
Most nézem, quadnál a listán a fix feszek: 1,1V 1,3V és 1,5v -ok. Ez nem jó!!!
Az első opció maradjon szerintem úgy mint a többinél, VID/bios.
A második 1,25v és a harmadik 1,35v. Vélemény? -
lipi67
nagyúr
Olvashatok vissza..
Na?Megvolt a vihar? Itt csak kinlódik, de nem hül az idő úgy ahogy kellene..
BMW001: "Most rámegyek 3.6GHz -re, ez is alul fesz lesz"..Fura neve van annak a lánynak, de ha analbal (alulfesz) jó, tartsd meg
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4083 üzenetére
Ezért mondtam (lap), hogy nem csak a ram vizsgázik majd
Bebizonyosodott, hogy jó"kis" lapocska ...nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit tud majd (sokat sztem)Holnap ..Én is várom már, s nem csak ezért. Kvra unom már ezt a hőséget
Krammerkát..hogy? Személyesen? Szerintem úgy nem jön Ózdra
(illetve megy, elfelejtettem, hogy én nem ózdi vok..)
Írok neki! Hívni nem tudom, elhagytam a Bombert, benne a tfon,s abban volt a száma.. -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4081 üzenetére
Reméljük a legjobbakat!
nálam pl van, hogy x beállítás mellett (procit tesztelem , nem a ramokat) 800-on sípol, nincs boot. Bemén a biosba és fellököm a szorzót 2-ről 3,2-re (fesz marad meg minden más is) és megy mint a szél..Érti a fene. Tény: Nem 1x vettem észre, hogy a túl alacsony ram órajel van, hogy szar a ramnak, sőt! Volt, hogy a procit is visszafogta ha lustán hajtottam a ramokat. -Régebben elfogadott volt, hogy "zárd ki a ramot ha a procit kinzod, vedd vissza( ne lődd túl), stb.." _na..Nálam ez dőlt jó párszor megMeg kéne már tanulnom pc-t kezelni...
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #4076 üzenetére
Bennem munka? Megkérdezném apámat..de sajna már nem tehetem..
Látom, bepróbálod a lapodat ram téren is. Kíváncsi leszek, Nálad mit mennek. Jó ramok nagyon, de annyival nem jobbak mint amennyivel drágábbak..-szurkolokkuler: Az előbb 1 pillanatra láttam egy hsz-edet, most meg nem
Aludnom kéne?-nálam most olyan lassú a net..amire reagálok, s utána szerkeszteném, mindíg kicsúszok
-
lipi67
nagyúr
Lehet el is mén, idő van..
(#4075) subaruwrc : Nem , én néztem el, illetve írtam el. 1,89v-on tudta a rev.2-es 1150-es Reaper
,bár..az se semmi szerintem. A rev.1-nek kellett a fesz, de ment akár 1300-at is (2,35v), ennek nem kellett a fesz, de mondom, olyan volt 1200 felett, mintha folytás lenne rajta. S ez volt a Mushkinnal is. Enné meg a fene
-
lipi67
nagyúr
Nem én tehetek róla. Ne engem , a kbarcikai "nemzetiségi" rendőröket szidd. Én..Én kicsit többet tettem mint a szidás
Láttam, hogy q9550. Nyüstölöd is?
Ja! Nem láttad a feleségemet? Ha taliznál vele, mondd már, hogy megyek Hozzád, idegeskedjen már egy kicsit, kben is , asszem jön a szülinapja, legyen már egy kis izgalom(#4072) subaruwrc : Igen, valami ilyen okosság lehet az ok. Lehet, hogy olyan mint egy nő? Szép,de agya nincs, ill. (ez) hűteni nem olyan jó? Remélem, h nem. Nem, mert 3 feleségemet ezért vettem el, s ott se volt soha mögöttes tartalom
Hát..ja! Még ezek a sima rev.2-es Reaperek is! 1,79v-on 1200-on volt nálam, de ott..mintha elvágták volna. 2,1v-ig adott vagy plusz 30!!!MHz-et, utána meg csak rontott rajta a feszemeles.. -
lipi67
nagyúr
Aha!!!! Szoval vagy Te is
Dehogy veszek! Csak lestem, hogy mi az a valami. Bár nézegetni szép lenne.(#4069) BMW001: Ki felett "pihened" ki magad?
Szombatig kibírjuk, tedd
Nem, sajna nem láttam teszteket róla, de ha azt mondod, hogy felejtős..Nálam prájm alatt +1GHz-en se megy 45° felé. Nem a hűtésemmel van bajom, 1xerűen tetszik az a valami -
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #4066 üzenetére
"vér istvánok csatájába én nem szólhatok bele "
Persze, hogy nem megfelelő, de a tudat, hogy menne ha akarnám(meg a konfig)
Sajna más ramom nincs, s ne tudd..
Nem tesztelni, géphez alig jutok. Hol az 1ik, hol a másik törpém ül itt. Sajna gazdag nem vok, 3 normális gép luxus, kis gépen meg mit teszteljek.
A fiam folyamatosan tölt, hiába is lenne több gép, net..alig alig.
Kben nem olyan nagy szám ez a ram, 2v-ig a rev.2-es reaper tartja vele a lépést.Te! Láttad a V10-es hűtőt 30k-ért? Húúúú. Nem tom, hogy mit tud, de azt igen, hogy nekem kell egy olyan
Azt mondták, szombaton szar idő lesz, akkor megnézem iccaka 1,2v-on mit tud a proci.
-
lipi67
nagyúr
válasz
subaruwrc #4064 üzenetére
Meg...elvileg az a cikk arról szólt,s "vérpistike és vérpista" között óriási a különbség
Se rá fütty barátom, nem nekik szólt oszt' ennyi.Szóval elő a termoszt és dől a szutyok?
Szuper. Majd meglesem a munkásságodat!
Képletesen értettem. Nekem alapon is ok, csak szeretném ha tudná. Ha eladnám, valami 2xxx lenne és elverném a különbözetet. Ezt a vx 450-est kéne hx-re cserélni. (lehet 520-as is
) Úgy idegesít a sok "madzag"
Még igazából a team xreem-eket se teszteltem ki (ezzel a procival 1:1-ben nem is fogom). Nem nekem találták ki a nyarat. Vagy gyerek nem kellene, vagy kellene feleség.-ezek megint éhesek..mehetek kaját csinálni
-
-
lipi67
nagyúr
Hát...Nekem olyan hosszantartóak szoktak lenni..
subaruwrc : Láttalak ám, dezentorkodtál az amd-s (még leírni is fáj) procis topikban. 100db limititált, égszerdobozos kütyü. Azt hittem először, hogy valami műtéti emlék (epekő pl),de asszongyák, hogy processzor..(kinek mi).S láttam, elmagyarázták Néked, hogy nem nagy kunszt a tuning, csak nyomni kell az FSB-t meg önteni a szutykot
Ugye milyen jó, hogy felnyitották a szemed?
Mod: A forma 1 meg a gyorsulási nem ok példának.F1-nél ha nem van karambol, s nem hal meg valaki akkor unalmas és a 2. kanyar után elalszom, gyorsulási meg olyan mint a jégkorong. Guvvad a szemem, de sose látom azt a kva korongot
ha hűvösödik, szeretnék 4GHz-es prájmolást a 9400-gyel 1,25v körül. ha nem mén, eladom. -
lipi67
nagyúr
Szép napot! "Elkalandoztam", s most majd nem győzök visszaolvasni..
-
lipi67
nagyúr
válasz
h.adam.92 #3927 üzenetére
Milyen vga-hoz kell az a 4GHz? Megnéztem, 2,66GHz-en már vga limitem van 4850-nel.
(#3928) dime27 : Látom, izléses kis cucc és nyomod neki. Én 1-1 teszt miatt szarrá is feszelem, 1,7v 8xxx-nek léggel ..simán. (Valós!!), Viszont..Nem konvertálgatok, se időm , se kedvem, se nem van van mit
. Igy meg tök értelmetlen. Nálad is alapon VGA limites sztem a 88GT. Persze, én is kíváncsi vok, hogy mit tud, de hiszed vagy sem, most pill a ramok is 800-on mennek, proci,vga alapon mert 1xüen nem kell több. Viszont jó tudni, hogy ha kell..van mihez nyúlni.
-
lipi67
nagyúr
"Nem fél orás blendeket szeretnék már látni " - Hát itt pedig asszem csak azt fogsz azon 1xü oknál fogva, hogy kva unalmas órákon át tesztelni.
Aki meg a kiteszteli a végletekig itt, hogy a legjobb eredményt linkelje, az meg sose fogja pengeélen táncoltatni, s azon járatni. A többi dologban van igazságod!
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3907 üzenetére
Holnap ott vár egy liba(neki kell az író) Most mondta , a multkor kicsit átalakítottunk 1-2 kocsmát..
(#3908) bzs73 : Tök örülök az uj f10c-s biosnak! Verni fogja az F6-ot, ami nagy szó!
Hát..Hőre sose panaszkodtam, a hangjuk meg..Engem nem zavar, Engusszal mikor keresgéltünk a "kincsesládájában" pont ez volt a szempont, teljesítmény.
Este ha alszanak majd a törpék meglesem megint. Ha 3,6GHz felé tudok ilyen feszen menni, akár 8MHz-cel, akkor ez jobb bios nekem, marad.Legyetek jók addig is!
Most lépek
Hali! -
lipi67
nagyúr
Megnéztem, uazt hozza simán mint az F6-os, de..akkor megszenvedtem, most könnyebb volt.[link]
-
-
lipi67
nagyúr
Szép napot!
Miről beszélgettek? Lap/ram? ud3r-ben Mushkinon kívül minden teper 1000x. P a vga miatt jobb sztem, más kül. nem hinném , hogy van. Teszteken se azért van p mert azzal jobb, szerintem azért mert olyan lapot vettek pont a felszeretsége miatt. Szerintem mindíg a puritánabb jobb tuningra. Csak a bordákról a kék kütyüket kell lehajintan és megy is.
(patriot 1200fölött stabil benne és 2x2 volt 11,5k.Igazt a team ..jobban megy.Nagyon álmos vok, este jövök
-
lipi67
nagyúr
Benéztem a 8xxx totyikba, ott is benneteket láttalak, s azt hittem az előbb, akkor is oda írtam.
(#3873) akoska07 : Amennyire nem szerettem, most ..most már szeretem.
(az se miatta volt, inkább azért mert mérges voltam, hogy meghótt az Abit)
Aludjatok csak...Én asszem elkezdem pótolni a felh. progijaimat.
Jó éjt! -
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #3863 üzenetére
Mondjuk..én is ezt tenném ha jobban belegondolok. Persze most jó meg nekem bőven elég 1v alatt 2,66GHz, de alulfeszelés engem se hoz lázba.
Sok pénz kéne meg egy brutal 8400-es egy másik géppel ,ezzel a lappal. A procihoz meg vennél deszkátDFI UT P45 T2RS -ről mi a véleményetek? - Bár lenne véleményem róla ...("testközelből")
Mod: akkor most átköltöztünk vagy mi?
bzs73: szerinted?
Gyáááá-Most látom hol vagyok. Én azt hittem, a Wolfdale..
-
lipi67
nagyúr
válasz
MPowerPH #3854 üzenetére
Bakker! Most olvastam.. Ez gáz. Én még nem feszeltem, csak megpróbáltam amikor megjött pár tesztet,de [530-at ] még lazán vitte, erőlködés nélkül. Prájmolni nem prájmoltam csak VID-jén, ott asszem 450-et ment.
MOD: Ja, megkerestem.Igen VID-jén ment [450-et].(#3856) bzs73 : Értettem én, csak az lepett meg, hogy ilyen"buta" a 2 cucc 1ütt.
-
lipi67
nagyúr
Látom, megint lettek szép eredmények!
A 9400-es kellemes csalódás volt,de... ilyeneket nem tud
Ráadásul..a multkor Miskolcon egy könyvelőnél hagytam a 96db-os mappámat, benne minden dvd (felhasználói). Azt se tudom, mit kell pótolnom. -
-
lipi67
nagyúr
Most olvastam végig..nagy cvsibészek vagytok ám..
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3689 üzenetére
Az jó! Akkor már nem is olyan fájó! Lesz lé pár új procira. Kérdés..Mi a fenét keresett ott egy brutál állat, s mennyire elfogadott egy házi-vad disznó?
Igaz..Én is házban laktam,de amikor hazaértem a 3.feleségem is így fogadott: "Megjöttél Te állat?"de...hol van már az a brutál(vaddisznó) nyócezernégyes? Ki a fene ott a postás, Michelle Wilde?
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #3686 üzenetére
Á! Majd én éneklek neki, s magától távozik az örök vadászmezőre. Te nem is tudsz róla, hogy ez történt, ok? Megnyúzzuk (nyúzni kell?) s míg a hugoddal veszekszel egy jót, addig meg is főzöm!
Őzike az más..Az aranyos. Ezt meg úgy se látod ugye, hogy mitől..Majd azt mondom, villámlott 1 nagyot és nem bírta a szive -
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #3666 üzenetére
Lehet, hogy postás nő és sexel! (velem is megesett)
(#3667) Zsubi : Kis furfangos!"hagyom pihenni"---Meguntad, mi?(#3670) Bagira01: Nocsak! Asszem Téged emlegettünk
Jól megy, az én q9400-em is azon mén alapon, de 0,992-n még húzni is lehet 2,8GHz-ig
(#3672) 19balazs86 : Műanyag vonalzó, dörzs , oszt' működik is
-
lipi67
nagyúr
Látom még semmi..Mikor villan már az a dezentor proci?
(#3632) Zsubi: Szerintem is kb annyit tudnia kell. Nálam Abit IP35-E tudott 566-ot.
(#3636) akoska07 : Megint elég közel írtunk 1máshoz
-
lipi67
nagyúr
válasz
19balazs86 #3623 üzenetére
Ezt értem, de honnan tudja, hogy mit talált?
(#3624) akoska07: Akkor nem olvastam el mellette, nem volt róla szó. Mind1, kíváncsi vagyok mivel rukkol elő
-
lipi67
nagyúr
Gyááááááá! Beindult az élet. Olvashatok 1000-rel vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motoros topic
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Nintendo Switch 2
- Magisk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest