- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krammerka
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
akoska07 #12441 üzenetére
én még nem
amd: tudom én felügyelni...csak probaképp vettem meg, és mivel anyagilag nem állok ugy, muszáj voltam eladni a Q8200t. ha visszajövök, ami tuti, akkor meg már i5-i7.
tesztek megvannak, már csak meg kell írni, meg grafikonozni
csak gyorsba tudtam tesztelni, mert későn jutott eszembe, h csak össze kellene hasonlítani...aztán azzal toltam, ami épp a gépen volt : winrar, 7-zip, cinebenc r10 , everest összes teszt, heaven benchmark, alien vs predator, dirt2, cs : s és asszem ennyi. jaaa meg 3dmar 06 és vantage,
és azonos orajelen, ami 3250 mhz
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #12234 üzenetére
Minden kész az új helyen! 1GB-ot kértél, kaptunk 20-at!
Hatalmas köszönet ez úton is és a topik nevében is [Jorus]barátomnak aki pár óra alatt elintézte! Hozzáférést, egyéb infót rögtön küldöm priviben, Krammerkának is. Ha bármi kérdésetek van, kérdezzétek, biztos segíteni fog.
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #12122 üzenetére
próbáltad már?
Én meg azt mondom ki kell próbálni.Én úgy voltam vele ennyiért mindenképp kipróbálom,ha nem jó akkor se bukok rajta mert 6k-ba vettem,annyiba el is adom,de nem adom el,mert ennyibe közelse vennék ilyen hűtőt.
Ne a 15-20k-s hűtőkhöz hasonlítsd,hanem a 6-7k hűtőkhöz,és ott mutass jobbat. -
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #12092 üzenetére
Üdv!
Az ingyenblog megoldás egyenlőre,de azzal is lesz meló,mert amiről megfeledkezdtünk,az összes képhez a hivatkozás az extra.hu-ra mutat........
hackeeeee: Ákossal már foglalkoztunk a dologgal,de konkrét helyet még nem találtunk,csak ezt a reklámmentes ingyenblog izét...........
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #11604 üzenetére
Az a baj, hogy az nem egészen annyi volt, de jó is lenne.
De gondolom Neked nem kell bemutatni, hogy a biostar tuningnál is visszaveszi a feszt (én hüle, tesztelgetem és elfelejtettem kilőni az energiatakarékos kütyüket).
Asszem biosban 1,38v volt beállítva vcore-nak.(#11601) Aggregátor: Természetesen megnézem Neked az alaperedményeket is.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #11549 üzenetére
Ok-Ok, ezt értem én de..nekem csak akkor kell, ha 553-as FSB-t tud vagy 1:1-ben CL 4-4-4-10 Stb..(tovább se mind1)
Vagy 5:6-ban 5-5-4-10-en stb..Minden kvra szorosra véve (most nem untatlak ezzel), mert 1 konkrét eredményhez/teszthez kellene ahol még az is számít majd, hogy a tRFC 38-on, tWTR 10-en legyen..Mehet az a ram 1200-at is cl4ben, ha 553-as fsb-n ezt nem hozza (600-as FSB-t nem tudok, 553 lesz amax, de az kell..) -
vhunor
őstag
válasz
akoska07 #11539 üzenetére
FPO-hoz le kéne szerelnem a Megahalemset, attól meg borsódzik a hátam, így is örülök, hogy asszony kedvesen tűrte, hogy szombaton és vasárnap is rászánjam a délelőttöket tesztelésre
.
De vannak számomra rejtélyes jelenségek még itt
. Ez például.
QPI tekintetében nem volt még időm külön foglalkozni vele, egyelőre csak adtam neki annyit, amennyi a közvélekedés szerint nagy általánosságban kellhet 200-as bclk körül.
szerk: természetesen használom is
. 24/7-be vagy 2,8GHz@0,888v, vagy 3,4GHz@1.012v, de ezeket mind linx stabilak és mindennnapi használat stabilak is. Vagyis inkább úgy mondanám, hogy eddig ami linx stabil volt, az használat során is stabil.
-
lipi67
nagyúr
válasz
akoska07 #11535 üzenetére
Szuper! Látom, van programod mára is..
Ha lesz időd majd mondj már valamit azokról a ramokról légyszi!bzs: rossz a kiejtésed. Helyesen :Aózd
_nálunk.._
#11538) vhunor: Paint ? Nálam is volt már olyan, ki volt hegyezve a tuning, mire mentettem volna, meghótt. Próbáld ki 10 kör után is csinálja e.
-
-
sz.j
nagyúr
válasz
akoska07 #10896 üzenetére
Csináltam egy másik tesztet, így korrekt, itt már mindkét progi 1,20V-ot mutat.
-
-
sz.j
nagyúr
válasz
akoska07 #10633 üzenetére
A listás eredményemnél felkiáltójelek ill. kérdőjel is látható, vajon miért?
Meg egy téves adat is....Az első felkiáltójel gondolom a proci FPO-ját hiányolja, ami Q833A837
A második felkiáltójel valamint egy kérdőjel a 4822MHz-nél van, itt mi a hiány vagy gond?
A "hiba" pedig, hogy a hűtőm nem xigma hanem TRUE Black xigma Crossbow-al kombinálva. -
-
zolynet
veterán
válasz
akoska07 #10512 üzenetére
perszemá, én mindig kimaradok
8x486fsb@1,344V
hűtőt is kérem h javítsd át, a gyári az csak 1-2hónapig volt,
újra visszakerült a hyper téikszkettesBagira01: grat
-
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #10394 üzenetére
Szia!
Üdv újra itt.
Akkor rögtön csináltam is egy kis munkát, ha befér az 1.35v-ba akkor oda kellene:
E7400@1,35vMent privi is......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest