- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #14577 üzenetére
Szia Barátom!
Szerepel már a topikban is az eredmény, de gondoltam, ha ez az új rendszer, akkor megteszem "kötelességem".
Én is rég hallottam felőled... valami telószámod van, amin el lehet érni (persze úgy, hogy Neked se kerüljön sokba)? Ha van dobhatsz majd egy privit.
-
lizakattila
senior tag
válasz
akoska07 #14562 üzenetére
Na hali!
Igénybe vettem az új küldési módot, úgyhogy küldtem is egyet (bár én nem AMD-t).
Az új AMD-s táblázat pedig nagyon jó lett, megint kitettél magadért és a közösségért. Bár nem valószínű, hogy én túl sok eredményt fogok oda közölni
, de azt hiszem Mindenki nevében megköszönhetem a munkádat, fáradozásod a táblázattal, az eredmények felrakásával! Ez vonatkozik krammerkára és lipi-re is!
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #14526 üzenetére
Szép estét!!!!
Ezzzzzzzazzzzz
,nagyon jól alakul a dolog
,kár hogy én nem vágom ezt a részt annyira
Egyébként ez a megoldás sem lenne rossz az eredmények beküldésére,mint ahogy apollo12 teszi,itt kettővel alattam......
.
Bármikor benézünk,egyből szembetűnik.kulerr: nem az,tévedsz
,ez hivatalosan eredményközlő topiknak indítottam,aztán szép lassan elfajultak a dolgok,szerencsére.......
-
subaruwrc
félisten
válasz
akoska07 #14449 üzenetére
kérdezz
ultra low voltnak semmi értelme, illetve olyan szempontból nincs hogy nem lesznek látványos tuningok mint intelnél.
1.35-1.37v-on elmennek 3600 700 akár 800mhz ig is stabilan utána meg rohadtul elkezdik kérni a feszt, a jobb példányoknak 1.42-45v elég 4ghz hez a roszabbaknak 1.5v+-szal se megy. nem skálázódik rendesen a fesszel a proci. léggel legalábbis nem. nitroval 1.48v-on ami léggel 3900mhz bench stabilig volt elég 5400-on validáltam 4 maggal a 955-t. -
-
-
-
krammerka
őstag
válasz
akoska07 #14229 üzenetére
Jó reggelt!
A topikban maradhatna az amd is véleményem szerint,hiszen a neve is cpu-tuning hq eredménytáblázat,amibe így már belefér az amd-s eredmények közlése is.
Ez a topik nem csak Inteles,csak a táblázat az,bár ahogy régebben többen is jelezték,annak a neve sem utal kimondottan az Intelre.Természetesen nem vegyítjük össze a két platformot,az AMD-nek szükséges egy új táblázat.
Az adatok szerkesztését Ákossal(Lipivel) végeznénk továbbra is,de az 5letek,észrevételek,meg minden más jöhet Tőletek !!! -
kimi02
őstag
válasz
akoska07 #13880 üzenetére
Hát nem kell senkinek ez a jó kis Q9550-es
Semmi komoly érdeklődő.
Ha nem viszik el akkor kap egy polirt ha lessz kedvem,ha nem akkor is hajtom igy Q9550 @ 24/7
Most is probáltam a melegbe , a tetőtérbe van nálam 26-27 c° , és igy is 62-63 c° volt a legtöbb a maghőmérséklet
-
válasz
akoska07 #13279 üzenetére
akoska07 én ezen a Q9550s en semmiféle különlegességet nem veszek észre hogy az S.verzióra jellemző lenne az én teljesen átlagos mezei Q9550.en még ennyit se eszik ugyan ezeken a beállításokon és órajeleken!
tessék ugyan annyi vCore picit magasabb FSB és mégis több mint 10.W al kevesebbet fogyaszt az én procim! Pedig még a tesztet is ugyan annyi ideig futtattam mert ugye változik a terhelés blend alatt is! de majd most mindjárt le rohannak a NAGY okosok hogy szarul mér az everest vagy a lapom szarul számolja!
pedig jól jelzi ki csak megsúgom halkan! szóval én semmi Extrát nem látok abban a Q9550S ben!
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #13279 üzenetére
Na ritka kis proci az is.
Amit veszek annál kírta a cpuz fent.kép róla.Ott fent látszik hogy Q9505S.Láttam core temp képet is tőle,az meg q9500-nak látja.
Hát ezek az alacsonyabb fogyasztású procik biztos nem egy atom tuning procik,de hát nem is kell.Lessz amilyen lessz.A 3.6ghz nekem bőven jó,mert fullhd-ba jáccok,ott meg már vga-nak kell dolgozni.Azt meg majdcsak viszi norm feszen.Az enyémnek 1.200v a vid. -
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #13174 üzenetére
Hát már csak nem jön vissza mégegyszer hozzám.Mondom ez a mostani dolog hogy visszakerült csak azért van mert ugyanaz a vevő,és így nekem jó volt.Várok egy válaszra,mert beszámolnák egy prociba,és kifejezetten ez a e5200 érdekelte volna a srácot,csak a multkor lekésett róla.
Már mint milyen reakciókon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest