Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
lehet hogy nekem a noti-n másképp adja vissza a szineket.
kicsit átszineztem,nézzétek meg ujra : AMD Listajöhetnek majd az opciónkénti fesz tippek.
a táblázatot majd akkor bővitem,ha meglesznek a procik amik fel szeretnének kerülni.egyenlőre nem csinálok meg minden kategóriát.az biztos,hogy a stabilitási tesztekre ugyanazok a feltételek lesznek mint az inteleknél.ugy értem,ugyanugy fognak kelleni a teszt ablakok,és a min. fél órás aktiv teszt.opciónként ugyanugy lesznek fesz határok és azokat is szigoruan be kell majd tartani. vagyis minden szabály ugyanugy érvényes lesz az amd-s táblázatra is mint az intelre.
na megyek dolgozni,majd este jövök...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Pentium B980 2.4 Ghz Socket G2 (988B)
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest