Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borokafa
őstag
Nem nagy, 50x70x115mm. Kb 6-7mm-es fallal,
Szerintem hétfőn még csak sima Freezerrel, aztán lehet kedden kipróbálom.
Már engem is furdal a kiváncsiság. Az is kérdés hogy fog fogyni a jég, elég lesz-e a 30perc prime-ra az egy termosz
illetve mennyire fog majd lecsapódni a pára. Van egy spéci gyurma szerü anyag amivel ki szokták kenni a proci környékét, hát én ennyire nem akarok belebonyolódni. Ha egy jó kis max oc összejönne már annak is örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 12.03
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
illetve mennyire fog majd lecsapódni a pára. Van egy spéci gyurma szerü anyag amivel ki szokták kenni a proci környékét, hát én ennyire nem akarok belebonyolódni. Ha egy jó kis max oc összejönne már annak is örülnék.