Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
válasz
illusiON #2164 üzenetére
reinstall most megy éppen, XP reinstallal egyetemben. driverre gyanakodnék valamennyire énis, de az utóbbi hetekben csak a catalystet cseréltem, és nem gondolnám, hogy az 1.5-re is ekkora hatással lenne. vagy tévedek? mindegy,most remélem jó lesz, de azért kíváncsi lettem volna, hogy egyedi-e a gondom...
-
Mosqu!to
addikt
válasz
illusiON #216 üzenetére
1.1-et láttam először havernál, néha toltam nála, aztán itthon 2001 nyarától 1.3-al, majd 1.4 és 1.5, egészen 2003 januárjáig, mert akkor bekötötték az adsl-t. Szal 1,5 év offline botokkal, és 1,3/4 éve pedig szinte nap mint nap online. De a source nekem még nagoyn szokatlan, inkább 1.6-tal játszom még most is. Amúgy PH! tele van jó cs playerekkel, látsd az egyik házigazdát: qLa, aztán itt van még ra^ven, ^boss, Santses (valszeg vele megyek majd egy komolyabb pénzdíjas lanra), n0tr3adY, KERO_SAN, bbazsy, stb... (több hirtelen nem ugrik be
)
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
Miért kell az EREDETI játékot crackelni?
Egyébként pedig Bővebben: link - cs:s fórumán mindenre kapsz választ. -
funky
tag
keri majd a cd kodot vagy kupon on lévő ''számokat amik előjöttek kpargatas utan''
kuponnal a bronz csomagot töltheted le ingyen ami HL2 cs surce meg a többi régi jatekami my games alatt jelenik meg ezeket ingyé ha mast is akarsz akor valami netes fizeteses uton tudod megrendelni egyben le is tölteni a dolgokat ha nem tevedek -
Conki
tag
10k-nál én sem adtam volna érte többet.
4.5K-ért vettem egy kupont, ezzel menni fog a hl2, ami nem rossz, megy a cs:s, ami nem rossz, és remélem menni fog a cs2, azért vettem meg végülis
A cs:s nagyon jól sikerült szerintem, minden map pofás, nekem nagyon tetszik. Egyedüli gond, az az, hogy az 1.6-on alapul, ami meg ugye elég gagyi. Szép-szép, de lőni nem nagyon lehet benne. BOTok meg kalap kakik...
Neten jó vele játszani, csak lövés kicsit unreal. CS2-t várom nagyon
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- XPEnology
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged