Aktív témák
-
Trak
addikt
Kezdésnek:
Bővebben: link
A Toop-Players és a SuperPlayers videók asszem jók, de jön majd vlaki szakértő és megmondjaDe ez csak pár db, több gigányi videó van szerte a neten
Meg is van:
Bővebben: link
Itt viszont elég sok van, érdemes megvárni vlakit, aki tudja melyek a legjobbak.
Persze ha korlátlan neted van, és érdekel a dolog, akkor hajrá.
Nagyon sokat lehet tanulni némelyik videóból. -
Trak
addikt
Mostanában engem is csíterezgetnek... kezdem megszokni. Van némi gyakorlatom, és vlahogy egy idő után jól megy a célkereszt megfelelő irányba rántása gondolkodás néllkül
Néha meg nem megy a játék, és biztos ez zavar egyeseket, hogy ekkora különbség van néha a játékom közt. Pedig ez teljesen pálya, csapattárs, kedv függő dolog nálam, nem tehetek róla.
Láttam már olyat aki 2 évig játszott rendszeresen (szinte minden nap) 1.5-t és 1.6-t, hát nem volt semmi...
Érdemes megnézni 1-2 videót a világbajnokság első 5 csapatának vlamelyikéről. Mondjuk 1-2 német, vagy Svéd csapatról, ők tudnak vlamit -
Trak
addikt
-
Flameus
aktív tag
Azt árulja el valaki, hoo' miért megy a tizenéves korosztálynak ennyire
ez a játék? Mindenki (az én ismeretségi körömben) a 13-15 évesek korosztályából tudja felsoroni a nagy neveket. Én meg közelebb vagyok a 30-hoz, mint a 20-hoz, szal' ennél már csak rosszabb lehetek
Yáy, ez én időmben örültem, ha a nagyok engedtek pingpongozni -
Trak
addikt
Nalátod, ugyanezt próbálom sok embernek megmagyarázni. Aki nem látott még 2-3-4 éve aktívan CS-ző embert játszani az vigyázzon hogy kire mondja, hogy csíter...
Nem arról beszélek amikor egyértelmű a WH, hanem azokról akik minden alkalommal mikor vlaki egy szép fejessel leszedi őket csítereznek. -
F-ECT$
titán
Kösz a dícséretet! A cs-t a source óta kenem én is, de elég intenzíven
Ma különösen jól ment, de elég nagy mákom is volt. (Pl chateau-n mikor 5 embert szedtem le, és az egyiket úgy, hogy az emeletről ugrott le, és közben fordulásból fejest adtam neki
)
Egyre gyakrabban szoktam hallani, hogy csalok, de aki már játszik egy ideje, és nézi a játékomat a halála után az láthatja, hogy tök átlagos dolgokat csinálok. (Általában azt felejtik el, hogy az 5.1-es hang igen sokat segít az ellenflek megtalálásában.) Másrészt a mai ellenfelek eléggé gyengék voltak (kivéve 3-4 embert, pl téged), mert egy félprofi lazán sz@rrá alázna engem. Harmadrészt a dust2-n pl egészen addig csak a középmezőnyben voltam, amíg nem volt elég pénzem bevásárolni, mert azért annyira jó nem vagyok, hogy kispisztollyal leszedjek egy ak-st. (Legfeljebb ha nagyon gyík
)
-
Trak
addikt
Akkor elárulok egy nagy titkot: Nem kell az egész tár, egyetlen golyó elég, ha azzal fejbe találod
Ha folyamatosan lősz a fegyverrel, akkor nagy valószínűséggel nem fogod rendesen eltalálni, mert iylenkor a visszarúgás miatt össze-vissza lő. Rövid kis sorozatokat kell lőni, az a biztosabb. Ha már belejöttél, akkor érdemes megpróbálkozni a fejre célzással, ugyanis az halálosabb
És amúgy ez még csak az első verzió, sok hiba van még benne...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS 23 ThinQ AI Garanciàlis/
- Asus Zenbook flip13 2in1 touch screen
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged