- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
Összejövünk Ventrin 4en ...
MoonDoom: én még hozok 2 embert
MadMax: még én is tudok egyet
Vary, MadMax: jó akkor 10esmixeljünk ...
MoonDoom: kell még 3ember ...
-> eltelik fél óra ...
MoonDoom: Na lesz valami ? Tudtok embert ?
MadMax: Én még tudtam hozni egyet ...
-> eltelik fél óra
MoonDoom: Na lesz valami ? Tudtok embert ? Már csak 2kell
Pietrosz: hmmm ...
Nzim, Vary: Na nézzük meg Múún-t myVIP-en, höhöhö olyan mint Jays
MoonDoom: Nzim 150cm-el 30kg-al nem ugatnék
Vary: höhöhöh
MoonDoom: Jól van Vary ügyes vagy, kis dömper, háháá
MadMax: Na itt a 10. válasszunk.
Vary: Nzim válassz!
Nzim: Nem választok, válassz Te!
Vary: Válasszon MoonDoom, én nem választok
MoonDoom: Jó bazdmeg választok ...
MoonDoom: Na menjetek le a szobába ...
Vary: Map ?
-> Nem tudjuk ...
Vary: Na akkor legyen Strike
-> eltelik 15perc ...
-> utolsó ?
Vary: Nincs meg a map ... tölti ...
-> tölti a mapot ....
Vary: Faszlow 1.6-hoz szedte le a mapot, omfg
-> eltelik 15perc, utolsó feljön ...
-> Mehet az rr ...
Jays: From? Skill?
MoonDoom: low ...
Vary: jó-jó csak kussolja' bee -
Djuree
félisten
nem ismered a legújabb csítet? a hírhedt integetős csítet?? öreg hiba
úgy csinál a csávó mintha integetne, még mondja is mellé hogy "szervusz testvérem, meghívhatlak egy kávéra?" erre te jóhiszeműen odamész hozzá, mert fáradt vagy és jólesne egy kávé. közben kiderül hogy a másik kezében ott tartja a hátamögött az ak-t, előkapja és fejbelő, mielőtt annyit tudnál mondani hogy fapapucs.
viszont legalább már nem lesz szükséged kávéra -
Djuree
félisten
a steamnek sokminden bekavar. ha egyszer felrakod a steamet akkor többet ne szedd le. letölti a sok frissítést magához a steamhez is, meg a játékokhoz is. uninstallnál a frissítések nagyrésze fentmarad a gépen, elfelejti leszedni, ahogy a legtöbb alkalmazásnál is így van, a registryben is rengeteg szar marad. ha ezekután felraksz egy új steamet annak be fog kavarni az előző steam sok letöltött frissítése és nem fog működni, vagy ha működik is nem úgy ahogy kéne.
én ilyenkor újra szoktam húzni a wint. norton ghosttal 10 perc alatt megvan
mindig olyan jót röhögök az avatarodon
-
Djuree
félisten
tudom. nagyon sokat 1.5-öztem, abban még más volt...
Genius007: ismerem az ak-t, nagyon jó barátom. itt lóg egy a falon
kedvenc fegyverem. hál'istennek lehetőségem van/volt lövöldözni vele, van visszarúgása de azért meg lehet tartani. messzire pontatlan, de néhány 100 méterre majdnem pontlövő. 600-700 méteren már van szórása. az azért vicc hogy a cs-ben 10 méterről is szór össze vissza. ilyen marhaságot nemtudom honnan vettek
ilyen szempontból a cod4 etalon. ott úgyanúgy viselkedik mint ahogy kell neki (najó nem teljesen, de játékban ott csinálták meg eddig a legjobban).
-
Genius007
őstag
What?
Djuree: Nem tunkolni kell!
Az tény, hogy a sok frissítés csak elkúrta a CSS-t, de viszont az is tény, hogyha a kezedbe adnék egy AK-t, és elkezdenél vele lőni, akkor biztos felhúzna nem is kicsit .. mert hogy nem tudnád megtartani az 100%.Okosba kell pötyögtetni, vagy ha tunkolsz, akkor lába felé lőni, és gugolva, akkor beadja!
(Na de akkor sem mindig) -
Genius007
őstag
Jó azért vele Warozni is!
És megmondtam, hogy nem vagyok MD!
Vagy MoonDoom, vagy Moon, vagy MúúnDúúm. MD-t felejtsd el, nincs, nem is volt, nem is lesz! Nem is ismerem!heihachi: Jó ötlet, akár este meg is szervezhetnénk egyet! De csak 21-22óra fele szerintem, mert addig honlappal szivok majd ...
Zsombe: Mennyire játszol jól, mennyire vagy csapat játékos?
Amúgy ha végre tényleg kész leszek a honlappal (ami nem csak rajtam múlik), akkor beszélni kellene Parcival!
Már csak azért is, mert elméletileg nem lehetnénk Prohardver - Team.
Mármint a Prohardver nevet elméletileg nem vihetnénk bele a Clan névbe ...
Szóval csak unofficial clan lehetnénk. -
-
Genius007
őstag
-
illusiON
őstag
-
Genius007
őstag
Úgy ahogy mondod!
Lmh: Nekem volt AMD x4 Phenom 9850 Black Edition, ami szinte a legdrágább AMD proci (9950 a következő ha jól tudom) CSS Stress Test 177Fps volt vele ....
Olyan gyorsan adtam el, amilyen gyorsan csak lehetett! (jobban mondva cseréltem)
Most Core2Duo E8500 van ami CSS Stress Test-be 330FPS-t hoz kb ...Ennyit az AMD-ről. De ezt már nem egyszer megbeszéltük itt a topikba!
Neked kell eldönteni mi a fontos, felőlem AMD-t is vehetsz, nekem mindegy ...Amúgy este (éjjel 1fele) "megjavult" a pingwin, toltam is reggelig, de íííííííííí ííígy adta
Csak már akkor nem waroztatok! De Noobistyuval toltam még 1wart azért
-
mindfreak
őstag
Igen, hajdúböszörményi vagyok én is. A T-Comról csak annyit, hogy most akartam sávszélességet növelni, de az 1 mbitnél már nem tudnak nekem többet biztosítani. A vicc, hogy ezért a szarért is 5900-at fizetek havonta, a munkatársaknak Debrecenben meg ~4000 Ft-ért van 30/30 mbit. Aminek örülhetek, hogy legalább a szolgáltatás stabil és a folytonos.
-
Genius007
őstag
illusiON: Pedig hidd el hogy jobban adja!
Gyorsabb nem vagy tőle, de valahogy olyanokat is bead szerintem, amit nem kellene ...
(vagy ez lehet a háttérben futó kis alkalmazás miatt van)
Amugy cseréld le az AMD rendszeredet (ha tudod majd) min. Core2Duo e8200-re, és meglátod majd, hogy sokkal jobban megy majd a játék! -
Genius007
őstag
Ennyi ...
És Ti emlékeztek, mikor notival toltam és 40-160fps-em volt és "nyávogtam" hogy semmit nem ad be ?
Most 130Fps alá nem is megy és "mindent" bead ... Warokon is sokkal jobban adja, mint akkor ...
Lehet hülyeségnek gondoljátok, de én 100FPS alatt "nem is tudok játszani"
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum 1: [link]
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest