-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
válasz
Genius007 #8813 üzenetére
CS:S-re a tökéletes kombó
Egy dualcore procival és egy integrált gagyi vidkarival is összejön a 60fps simán.
Sőt q6600 és intel képnézegető 200fps
Amugy viccen kivül a procit eszi de nagyon. Kell egy 2.5ghzen futó 2magos procc és 80 alá nem megy az fps. Ha van jó vidkarid egy erős procival dob rajta 30-40et de csak a vidkarival nem mész semerre -
Djuree
félisten
-
Zolás
addikt
válasz
Genius007 #8106 üzenetére
Mircelni szoktunk aztán azon belül kérdezze a rendszergarázdát
Multkor mondta keressek én elmondja hova kell belépni stb. Na olyan ügyes voltam hogy banned lett a vége igy mégse nekem kell ellent keresni
Amugy ritkán szokott gond lenni. A csitereket első körbe kirakjuk a többi meg nem ellenfél
Nagyon szeretem hogy 3an lőjük 3 irányból és 3an meghalunk. A 3ból 1 12in 2 a többi nem találta el egyszer se. Vagy 3x eltalálod wp-vel és megfordul és desert fejes a térkép túlfeléről. Persze a 3 wp-s lövés 56in3...
Tényleg PH team esetleg nem állna ki ellenünk valamikor? Magyarokkal szeretek warozni legalább értjük egymás anyázását -
HyP3b0y
senior tag
válasz
Genius007 #8080 üzenetére
Jézusom, mi is csináltuk még, mert bindelve van public nick és normál klános nick. Azt mikor (állítólag, mert én a mute híve vagyok
) mindenki anyázott, klán tag ki ment és jól elterjedt a törtesek körében, hogy cheater klán vagyunk
Ja meg a kedvencem, unalmamban felmentem még 3hete owokat oltani. Néztem, hogy war készülődik, itt a helyem elvenni előtte az önbizalmukat. Az egyik csapat nem volt meg és steam néékül elég nehéz lett volna beugrót keresniük, így beáltam hozzájuk.
Ezek után a sorozatos ace-k és multik, nozoomok jó messzire csak úgy repültek. (persze közben jött a hülye krédések sorozata is:"MIlyen célkeresztel játszol?" "Hány fps-ed van?" mintha annyira számítana...van aki 100fps felett nem tud játszani, (én) vagy éppen fordítva.A lényeg, hogy 9-10 kör múlva már ment az anyázás, hogy nem is klán tag vagyok és így nem ér(mintha egy törtes pcw bármit is számítana
)
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #8065 üzenetére
én még ilyen pókjárással nem találkoztam
én azt nem tudom mitől van, hogy néha nézem spectből az embert, és elkezdi tölteni a fegyvert, és egy animációs fázist átugorva egyből megtölti (legtöbbször m4-nél van, de már más fegyóknál is láttam)
ez bug vagy csít akar lenni
mert igen nagy előny tud lenni -
GabN73
addikt
válasz
Genius007 #8063 üzenetére
igen sose lesz max 1 évtized múlva
miért adnának ki egy "szebb" játékot amikor a source motor fps zabáló? :/
sok ember játszik így is 100 fps alatt
1.6: szinte ugyan az mint a source,csak ott legalább van normális motor. (meg persze szebb grafika)
amit leírtál egy peccsel meg lehetne oldani -
HyP3b0y
senior tag
válasz
Genius007 #8063 üzenetére
Akik versenyszerűen játszanak azok lehet, hogy 1.6ra szavaznak de 100ból ha 5 versenyszerűen játszik vele akkor ok. A valve nem ezeket az embereket támogatja...eszében sincs, ő pénzt akar csinálni a fejlesztéseiből, vagyis jöhet a hélium hangú 10éves pistike a mamájával, hogy az új core I7es konfigjához kellene a legújabb cs is...A bugokhoz pedig hozzászoksz sztem
1.6ban engem már az zavar, hogy amikor jobbra-balra megy a karakter, nyomja a csípőrázást...pixelháború kell a fenének.
-
-
BalaNce87
addikt
válasz
Genius007 #7890 üzenetére
Én nyugodt vok meg le is szarom, csak vki írta ezt hogy lehet miközbe nem, egyébként ne haragudj te pont te mondod, ha jól láttam te írtad be hogy kell az a 300 fps, de mind1 nem akarok itt hülyéskedni ezzel. Persze hogy mind1 mennyi fps-ed van legyen 100 és onnantól egy szava se lehet senkinek, engem csak kíváncsivá tett hogy hogy lehet ennyit elérni, mert ezek az értékekek abnormálisak. Egyébként meg sourcba 50 fps-el is faszán lehet játszani, ha már az fps a téma, a cod2-be volt az hogy 50 fps az olyan volt mintha 15-el játszanál kb... ezt azóta se sikerült javítaniuk, nah oda kell legalább 120-200 hogy azt mondjad faszán megy. Jóvan értem ezt hogy nem kell fps de rólad azt vettem le hogy neked igen is kell 200-300 fps mert a 100-hoz képest sokkal jobb, biztos jobb vmivel de nem kell annyira.
-
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #7835 üzenetére
hát nem véletlen írják sztem minden játéknál, hogy xp alá 1 giga ram kell, vista alá 2 giga ram
nem véletlen amúgy az sem, hogy máris jön a win7, a vista 2 évig volt "jó"
viszont ha kijön az rtm win7-ből, akkor én is fel fogom tenni próbából, gondolom tanultak a vistából és jobban sikerül...
amúgymeg kinek mi jön be, ha valakinek vista akkor azon játszik, ezen tényleg ne vesszünk össze, úgyis a lényeg hogy cs menjen rendesenOFF vége...
-
-
Djuree
félisten
válasz
Genius007 #7704 üzenetére
múltkor kipróbáltam egy ilyen zombie+wcs szerót.
nagyon szar. azt hittem olyan lesz, hogy jönnek a zombik és akkor vállvetve kell írtani őket, és egyre többen jönnek, egyre nehezebb lesz, esetleg még valami feladat is lenne, túszmentés vagy valami.
de nem. mindenkinél örök töltény a tárban, csak nyomni kell a gombot. mindenkinek több 10000 hp, halhatatlan emberek, meg a zombik is halhatatlannak néztek ki. beléptem és csak lestem hogy mi a szar ez, 10 percig néztem spectatorban, összesen 1 halott ct volt, kérdezném akkor hogy mikor van új kör, 10 óránként?
hogy képes valaki ezt nyomni órákig (mert volt ilyen aki már 3 órája nyomta, serverinfo szerint)jók ezek a wcs szerók amúgy, csak igazán igényes meg bugmentes nem sok van. azt a fajta wcs-t én sem szeretem, ahol nagyon durva dolgok vannak. jobb az ahol csak kicsit vannak felturbózva a dolgok, ott azért még bőven a tudás számít, nem hogy ki van jobb fajjal. meg hát a fajok kiegyensúlyozottsága nagyon számít
-
-
BalaNce87
addikt
válasz
Genius007 #7500 üzenetére
Jó de ez hogy flashtől bevakulsz mondjuk 100 fps-el és 250-el meg kevesebb ideig az inkább a játéknak a hibája minthogy az fps-re fogjam, alapból a flash úgy ahogy van szar, akkor is bevakulsz ha fel mögé dobod és nem is látod hova pattan és stb...
Egyébként miért váltottad le azt a fasza procidat?
Hát nekem látod milyen gépem van mégsincs meg a fix 200, mondjuk minden be van kapcsolva az aa asszem 4x-es és az aniso pedig 8x-os. Mondjuk még régi gépemen (9600XT) toltam vmilyen cfg-vel és akkor volt cpl_millen 100 néhol, de ott árnyék nem volt se ragdoll és még csomó parancs amit csak consoleból lehet kiszedni, asszem még a karakterek is levoltak butítva a fejük stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest