-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferminator7
csendes tag
épp ez a problémám az egérrel hogy hajlamos elszállni
fülest meg azért kérdem mert szeretnék egy 5.1-est venni (EasyTouch ET-151 Octane 5.1) és hogy melyiket lenne érdemes először megvenni
(egyébként egérből is kiszemeltem egyet (Gigabyte GM-M8000 )
Djuree X7 az egered ?
-
keembo
tag
Belenéztem a videóba.
Ami mindenkinek nyilvánvaló a bunnyhop script. Bármilyen módosítás/script, ami által a többi ("alapjátékot" használó) játékosokhoz képest előnyre tesz szert, az a legalja, legpitiánerebb dolog. Nem mellesleg az ilyen panelgladiátor kor alatti gyerekek, arra hivatkozva, hogy "ezt engedik, ezért nem bannolnak senkit" nem változtatnak ezen, hiába érvelsz intelligensen, objektíven. "Sz*rom le!" és egyéb magasságokba törő, intellektuális válaszoknál többre ne is számítsunk az ilyenektől.
Amit esetleg benézhetek : no recoil hack/aimbot...Volt 1-2 rész, ahol elgondolkoztam, hogy amikor 4-5öt lő be nevetségesen kevés golyóból, akkor vajon hány golyó ment mellé.
A videóban szereplő jópár jelenetváltás / 1 frag / jelenetváltás részekről meg nem is beszélnék...
-
-
nike_
addikt
ez is megoldódott, de elég fura módon.
uninstallálni akartam még egyszer a css-t, és akkor már kérte a felhasználónevem és a jelszavam. ennél a bejelentkezésnél már nem akadt el 27%-nál. simán belépett, lemégséztem a css törlését, és utána már be tudtam jelentkezni...
fura egy rendszer ez a steam.
-
Genius007
őstag
Nem fogja semmi megoldani.
Ventrilo 3 nem késik Win7 alatt, de 2.1.4 az igen, ez ellen valószínűleg nem tudsz semmit tenni, valakinek bejönnek ezek a prioritás állítások, valakinek nem.
Nekem eddig semmi nem segített, térjetek át Team Speak 3-ra vagy Ventrilo 3-ra, esetleg mumblera. -
sNORh
addikt
http://www.becup.hu/hu/lan/meccslist/5/csoport
5. csoport megy majd most..
source tv ipk:
TV1: 84.2.79.217:26020
TV2: 84.2.79.217:26030 OBI- Teamwork
TV3: 84.2.79.217:26040
TV4: 84.2.79.217:26050 -
parandroid
félisten
Az a pár hét lehet, hogy kevés lesz. Én fél éve tolom (igaz minden nap nincs rá időm), de még mindig lowbot vagyok.
Persze valamirevaló mai fiatal egy nyári szünetben behozza, amit én október óta szerencsétlenkedek.
Mekkora igazságtalanság már, hogy fiatalon pénzed nincs jó konfigra, és eredeti játékokra, később meg időd nincs játszani munka és család mellett.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest