- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferminator7
csendes tag
válasz
csokad #11602 üzenetére
igen használok 1 wp skint a kesztyűt azóta már kivettem ezen kívül nemtom mi a problémád a videóval igen néha befigyel a netgráf és egyebek de ez fun movie nem fragekről szól tehát nem volt annyira megkötve a kezem lehetett volna 2000000000 skin is benne de nem volt ja és a wp-n kívül még hüvely skinem van de azt úgyse veszik észre
-
ferminator7
csendes tag
Hali!
Olyan problémám van hogy nem írja ki fent a jobb felső sarokba ki kit lőtt le csak a fegyvert látom és lila a pénzem meg az életem és winpanel sincs (a cl_nowinpanel 0) ez mitől van ? -
ferminator7
csendes tag
érdekes nekem müxik a smokebind
nekem a defuser nem akart működni kénytelen voltam átbindelni am a csillagon volt a smokebindetek ?
-
ferminator7
csendes tag
amúgy az update óta találkoztatok csalókkal ?
-
ferminator7
csendes tag
igen tudnak maniadmin plugin csodákra képes
de jut eszembe nincs is szinte olyan szerver ahol vmilyen plugin fut
fps dologra: az a helyzet h 270 felesleges de jobban örülnék annak ha több lenne mint amennyi kell pl.: infin kisközépen feldobok egy granyót a teraszra a propok szétrepülnek és 1 kis időre belaggolok pedig sztem nem lenne gyenge a gépem amd athlon x2 5000+ 2gb ram és gforce 9600GT sztem ezzel 100 fps-em kéne h legyen bár win7-et használok lehet az a baj -
ferminator7
csendes tag
agyafúrtak a valve-s emberkék megakartam nézni csúszott-e a hitbox de nincs sv_showhitboxes helyette sv_showplayerhitboxes van
szal sztem tényleg csúszik és azért nem tették bele de távol álljon tőlem hogy én ilyen sunyiságot feltételezzek róluk
-
ferminator7
csendes tag
aha de már nem demis vok kiléptem jah és nem lett annyira rossz ez az update csak bugos a fekvőtámaszos kéz tarkórarakásos dolog is bug ami nvidiáknál jön elő nekem a 9600GT-nél bugos de pl: ismerősöm atis és neki nem de nem is biztos h az összes szériánál lehet h atisnak is előjöhet ez a bug jha és észrevettétek h ha megnyomjátok a tabot 20-30 fps-el kevesebbetek lesz ?
-
ferminator7
csendes tag
itt az 1. moviem nézzétek meg pls és mondjátok meg h tetszik-e és ha nem mi a probléma vele h jobbá tudjam tenni
építő jellegű kritikát elfogadok (rombolót nem
)
-
ferminator7
csendes tag
nekem is lassú a steam nem tudom miért egyébként jobban tetszik csak ne lenne lassú
-
ferminator7
csendes tag
válasz
nosferatue #10888 üzenetére
sajnos nem pesti vok
enginev3.0: én is azt néztem ki elsőnek csak aztán láttam szebb és jobb egereketde majd elmek a médiába és kipróbálok egy egeret ha lehet mert én nem egyszer voltam ott és nem láttam egeret kirakva (bár lehet hogy ez üzlettől függ)
-
ferminator7
csendes tag
válasz
enginev3.0 #10885 üzenetére
mázlista
-
ferminator7
csendes tag
válasz
enginev3.0 #10881 üzenetére
G9x-el csak egy problémám van az ára
megmondom az őszintét sokszor voltam a médiába de egyszer sem láttam kint egereket
és akkor a kényelem lesz az első szempontom nem a tudás
(mondjuk a +2 gombot elvárom és kb. 2000dpi-s legyen tom h a 800 is jó de a 2000-et csak kiváncsiságból akarom kipróbálni
)
ja és köszi a segítséget -
ferminator7
csendes tag
ja és elfelejtettem mondani hogy fejhallgató azért kéne mert néha csinál olyat h "lekapcsolódik" kiírja a hangkari drivere h egy jackdugót lecsatlakoztattak de később helyreáll
-
ferminator7
csendes tag
válasz
Djuree #10870 üzenetére
én ezt onnan gondoltam hogy egy t ment röviden 2 ct meg jött és a gyerek meghallotta a trappjukat (vagy wh-zott
) és megkérdeztem milyen fülese van ő meg mondta h medusa pro gamer és az tudomásom szerint nem rossz füles
egér ügyben meg eredetileg microsoft x5-öt néztem ki magamnak de a gigabyte sokkal többet tud és azonos árban vannak
-
ferminator7
csendes tag
épp ez a problémám az egérrel hogy hajlamos elszállni
fülest meg azért kérdem mert szeretnék egy 5.1-est venni (EasyTouch ET-151 Octane 5.1) és hogy melyiket lenne érdemes először megvenni
(egyébként egérből is kiszemeltem egyet (Gigabyte GM-M8000 )
Djuree X7 az egered ?
-
ferminator7
csendes tag
Hali azt szeretném megkérdezni hogy szerintetek mi a jobb ? Egy jó füles vagy egy jó egér ?
-
ferminator7
csendes tag
Hali
Szeretnék 1 új egeret venni (igen elsősorban css-re
) azt szeretném kérdezni h milyet ajánlotok mert ez az egér elég szépeket be szokott rántani war közbe zavaró főleg ha lőnek is
(márpedig volt rá példa nem is 1 :S) jó lenne ha olcsó lenne és lehetőleg 5 vagy több gombos legyen dpi-ből nem tudom milyen a jó szóval azt rátok bízom
-
ferminator7
csendes tag
úgy nézem és ott szokott 50 körül mozogni a pingem de néhe felmegy 500 köré de van olyan hogy felmegyek egy szeróra és 10-20 mp múlva kickel a pingek miatt ilyenkor is 500 körül szokott lenni de arra is volt példa hogy felmentem egy szeróra 10-20 mp múlva kickelt utána felmentem egy másikra ott meg másfél óráig bírta és akkor is csak mapváltás után kickelt 3-4 percre és nem ment a másik gépen a net de még a gép sem volt bekapcsolva szóval tiszta hülye a gép de lehet hogy visszadobom a jól megszokott xp-t
mondjuk eléggé tetszik a win7 bár előtte lehet hogy megpróbálok egy router restartot
-
ferminator7
csendes tag
ja és egyébként azt is észre vettem hogy akkor is kidobnak a szerók ha nem magas a pingem de erre hivatkoznak (40-50 körüli ilyenkor)
-
ferminator7
csendes tag
na felment minden ok max 50 volt a pingem meg 25-30 környéki a latency-m de modemről és routerről is ugyan annyi volt szóval a gépemen valami zabálja a netet de mi?
-
ferminator7
csendes tag
-
ferminator7
csendes tag
sziasztok az lenne a kérdésem hogy volt egy áramszünet és routerrel meg van osztva a net at áramszünet óta folyamatosan laggolok de ha nem laggolok a pingem akkor is magas de nem tudom miért már a routert is újrakonfigoltam de nem tudom mi a baja
a segítséget előre is kössz
-
ferminator7
csendes tag
így már jó lett hogy a console-a írtam be
ezt minden indításnál meg kell csinálni?
-
ferminator7
csendes tag
asszem elszóltam magam mégsem lett jó itt vannak a konzolból a dolgok:
Server Number 39
Resize parent (panel(Background) -> parent(CViewC4Panel)) not sized yet!!!
Resize parent (panel(Background) -> parent(CC4Panel)) not sized yet!!!
SetConVar: No such cvar ( ace_rates set to 3.9.999), skipping
SetConVar: No such cvar ( nadeEffects set to v1.0 STABLE), skipping
SetConVar: No such cvar ( Show_Damage set to 1.5), skipping
SetConVar: No such cvar ( hu_ho set to 2.0.0), skipping
SetConVar: No such cvar ( hu_bt set to 4.0.0), skipping
SetConVar: No such cvar ( hu_qs set to 3.2), skipping
SetConVar: No such cvar ( es_corelib_ver set to 2.0.0.250i), skipping
SetConVar: No such cvar ( mani_nextmap set to cs_militia), skipping
SetConVar: No such cvar ( mani_tickrate set to 100), skipping
SetConVar: No such cvar ( mani_reserve_slots set to 1), skipping
SetConVar: No such cvar ( sv_allow_wait_command set to 0), skipping
SetConVar: No such cvar ( sv_allow_color_correction set to 0), skipping
Begin loading faces (loads materials)
End loading faces (loads materials)
Initializing renderer...
Unable to initialize DirectSoundCapture. You won't be able to speak to other players.�zBlock 3.2.3 [� ferminator7 - 0:0:0 �] - Authenticated==============================================================
This server is protected by zBlock 3.2.3 Server PluginRecognised Console Commands: 'zb_status' / 'zb_netinfo' / 'zb_help'
Server Tickrate: 100
Important Server Cvars:
sv_cheats: 0
sv_pure: 0
sv_consistency: 0
tv_delay: 30Server Net Settings:
sv_unlag 1 sv_max_unlag 0.35
sv_minrate 20000 sv_maxrate 25000
sv_mincmdrate 80 sv_maxcmdrate 100
sv_minupdaterate 80 sv_maxupdaterate 100zBlock Settings:
zb_readyup_max: 10 / zb_startmoney: 800 / zb_matchconfig: NONE
==============================================================�WARNING, CERTAIN PROTECTIONS HAVE BEEN DISABLED
�ferminator7 connected
*DEAD* bakaszar :F
Disconnect: Kicked by Console : Téged a szerver kickelt a kicsi rate miatt elfogadot rate , rate 25000 , cl_cmdrate 100 , cl_updaterate 100.
Disconnect: Kicked by Console : Téged a szerver kickelt a kicsi rate miatt elfogadot rate , rate 25000 , cl_cmdrate 100 , cl_updaterate 100. -
ferminator7
csendes tag
sziasztok nekem nem megy a cs:s win7 alatt multiba azt irja ki : Téged a szerver kickelt ki... a többit sajnos nem tudom elolvasni mert nem fér ki az ablakba nem minden szervernél csinálja de amelyiken nagyon szeretnék játszani azon pont igen
tudnátok segíteni hogy mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Whisky topik
- Energiaital topic
- Milyen videókártyát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen routert?
- Steam topic
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest